Θα συμφωνήσω.2,5 ώρες ταινίας πέρασαν σαν να ήταν μισάωρο.
Καλή-ξεκαλή,βιβλίο δεν είναι.
Τεραστια μαλακια η ταινια.
χαλια μαυρα η ταινια, εχασα 2μιση ωρες απο τη ζωη μου και 4 ευρω για το τιποτα.
μην νοικιαζεις ταινιες καλο μου κοριτσι
για αυτο υπαρχει το ιντερνετ :D:D
αναφερομαι κι εγω οπως τα παραπανω ποστς στο χαρι ποτερ που ειδα στο σινεμα σημερα. (αλλιως θα εγραφα κι ενα τιτλο βρε αδερφε!)
4 ευρω εισιτηριο σε σινεμα???:-s
πο,μεθαυριο θα παω την μικρη μου ξαδερφη να το δει…ελπιζω να μην ξενερωσω και γω τοσο…
Ως μεγαλος φαν των βιβλιων, περιμενα λιγο περισσοτερη darkiλα.
Αλλα και μονο που το ειδα πορωθηκα. Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει ενα αισθημα “αντε γρηγορα να τα δειξουμε γτ ειναι ηδη 2.5 ωρες” αλλα τι να κανεις κιολας? 4 ωρες ταινια?
Τους Κληρους του Θανατου θα τους κανουν 2 ταινιες, για να καλυψουν τους παντες καμενους!
Κακα λογια, μονο για την Τζινη θα πω, καθως κ πιστευω ειναι αγγουρι.
Νταξ, τα παραπανω σχολια τα παραβλεπω, γτ αμα πας απλα για να δεις ενα ταινιακι ενα βραδυ λογικο να μη σου αρεσει. Οταν ομως το δεις σαν μια συνεχεια, σαν ενα σκαλοπατι για τη τελευταια ταινια, μπορει να αλλαξει η αποψη σου.
Παρολαυτα θα του εβαζα 7.5
(Αν κ το βιβλιο μαρεσε παρα πολυ)
Συγγνωμη,εισαι μεγαλος φαν των βιβλιων και σου αρεσε αυτο το αθλιο πασαλειμμα?Πρωτον,οποιος δεν εχει διαβασει τα βιβλια δεν καταλαβαινει τιποτα ετσι οπως πηδαει απο τη μια σκηνη στην αλλη.Οποιος τα εχει διαβασει παλι,λεει τι μαλακιες ειναι αυτες.
Απο τις πρωτες σκηνες που δειχνει Death Eaters να πετανε ξενερωσα εγω,το λεει ξεκαθαρα στο τελευταιο οτι μονο ο Βολντεμορτ το καταφερνει αυτο.
Και ο Ραντκλιφ επιβεβαιωνει και παλι ποσο υπερτραγικος ηθοποιος ειναι.
Ε μα, αυτό ήταν άνω ποταμών.
Απαξιω,αθλιε Μαγκλ.
[SPOILER]Και δεν ειναι μονο αυτο που λεει ο θεριος, παραποιουν πολλες σκηνες (τις στραγγαλιζουν θα ελεγα) και δεν εχουν καμια σχεση με το βιβλιο. Η σκηνη που πεθαινει ο νταμπλντορ τραγικοτατη… μαχη με θανατοφαγους πουθενα… καιγεται το σπιτι των ουεσλι στο μπαροου-τρελη ακυριλα αφου το σπιτι υπαρχει στο 7ο βιβλιο… οι μαθητες του χογκουαρτς φορανε ρουχα και οχι μανδυες…πού ειναι η μαγικη ατμοσφαιρα του βιβλιου?
Θα μου πειτε βεβαια οτι παντα το βιβλιο ειναι καλυτερο απο την ταινια, δε διαφωνω, αλλα θα περιμενα μια τετοια ταινια να με συναρπασει, να δω μπροστα μου ο,τι επλαθα με το μυαλο μου οταν διαβαζα το βιβλιο, ενα μαγικο κοσμο, να ταξιδεψω δυομιση ωρες και να ξεχασω ολα τα αλλα. Ακομα και παραποιημενη, ακομα και με κενα, ακομα και ετσι οπως περνουσαν απο το ενα στο αλλο, θα μπορουσε να υπαρχει αυτο το feeling που δεν ειδα πουθενα, γι αυτο η ταινια ηταν αποτυχια για μενα.
επισης ο σνειπ ηταν μονιμα λουσμενος. [-X
[/SPOILER]
@χαλισεκο καθε τεταρτη υπαρχει προσφορα στα βιλλατζ και παιρνεις δυο εισιτηρια στην τιμη του ενος.
ε σποϊλερ ρε γαμωτο και ηθελα να το δω!!
sorry vangelis, το ξεχασα :oops:
ε τωρα παει, ξενερωσα.
Εμενα μου αρεσε η ταινια παντως, μια χαρα τα χωρεσαν ολα σε 2,5 ωρες.
Γαμιοταν λιγο το ολο θεμα οταν ερχοταν στο προσκηνιο ο ερωτας ρον-ερμιονης και ολα τα νταραβερια με λαβεντερ και ρον. Δημοτικου το επιπεδο. Ομως ολες τις αλλες σκηνες τις ειχα φανταστει ετσι. Ισως λιγο πιο φαντασμαγορικο τον θανατο του κωλογερου. Αλλα νταξ.
Ο Ραντκλιφ υπερτραγικος. Υ Π Ε Ρ Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Σ.
Λες βλακειες.
Σκατα χωρεσαν,και ακομα πιο ΣΚΑΤΑ ηταν η ταινια.
καλα να παθετε. τωρα θα παμε να δουμε το απ.
Να παμε, ναι. Κι εγω θελω. Και το γκεημερ οταν βγει.