υπότιτλοι πουθενά?
στο gamato.info υπάρχει η ταινία με ενσωματωμένους…
Now playing: Before The Dawn - Star Of Fire
via FoxyTunes
Τι λες τωρα ???
παω ασαπ να το ψαξω
τι ειπες τωρα???8O8Oτο περιμενα πως και πως,εχω ακουσει τα καλυτερα…το ψαχνω αμεσως και κατευθειαν!!!
lol παρομοιες αντιδρασεις Lupin ^^
Μαζί σου και για τα δύο μέρη…χ1000:):!:
Και η πρώτη ιστορία με τους metalheads που τρακάρουν και πάνε στην κόλαση που είναι μια ντίσκο είναι καραcult:!:
Οι άλλες δυο ιστορίες τι έλεγαν;:!:
Είδα το Big Nothing με τον David Schwimmer…ωραία ταινία, αλλά δεν μου άρεσε πολύ το τέλος…
Crime/Comedy με πολλά απρόσμενα γεγονότα…
Now playing: Amorphis - The Smoke
via FoxyTunes
Και γαμώ τις τανίες !!
watchmen
σε σημεια καταπληκτικο
στο συνολο πολυ καλη ταινια
how to lose your friends and alienate people
simon pegg: ταινια με ταινια γινεται ολο και πιο αγαπητος
jeff bridges: θεος
megan fox: κουκλα
kirsten dunst: γουτσι γουτσι
δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο, μου κράτησε το ενδιαφέρον, και είχε και πολύ αγωνία για το τι θα γίνει…
ήθελα ο Ross:roll: να ζήσει…
όσο για το τέλος καλά να πάθει η Χήρα:D:D
Now playing: Amorphis - I Of Crimson Blood
via FoxyTunes
υπαρχει κατι που το λενε σποιλερ
το ξέχασα τελειώς…#-o#-o#-o#-o#-o#-o χίλια sorry μαν.
Now playing: Before The Dawn - Alone
via FoxyTunes
Jeepers Creepers το είχε το σταρ στης μία μεγάλη μούφαααααα
Εντάξει δεν είναι χάλια, καλό είναι:!:
Είδα επιτέλους το ‘‘Η Απίστευτη Ιστορία Του Μπεντζαμιν Μπάτον’’…πολύ όμορφη ταινία…έπαθα πλάκα:roll::!:
Χαχα
Και εγω χθες το χαζεβα…
Μουφαααα
Kλεφτης ποδηλατων…Δραμα αλα ιταλικα και νεορεαλισμος στα καλυτερα του πανω σε μια απλη ιστοριουλα…
Επισης βλεπω επισοδεια απο τη σειρα mighty boosh(απο Αγγλια,ευτυχως με υποτιτλους αγγλικους)…Μια εντελως καμενη σειρα του BBC…Δεν ειναι ευκολο ν αρεσει σε καποιον γιατι ειναι…υπερκαμενη…αλλα εχει γαμω τις ατακες…σαχλαμαριζει συνεχεια με τη μουσικη…οι 2 πρωταγωνιστες ειναι θεουλες και ειδικα ο Noel εχει αυτη βρετανικη ξυνιλα yeah…Ισως σε καποιους φανει πολυ φανταστικο η παιδικο αλλα αν κανει μερικουσ συμβιβασμους θα το απολαυσει…
http://www.imdb.com/title/tt0416394/
Υποτιτλους που βρηκες ρε φιλε;
Προσπαθησα να την δω, αλλα, οπως και με το black books και με το green wing, δεν πολυεβγαλα ακρη, οποτε και τα αγορασα με ενσωματωμενους υποτιτλους.
Τα χεις αγορασει, η κατεβασες;
Υποτιτλους μονο στο opensubtitles εχω βρει, αλλα ειναι για λιγα επεισοδια.
Αν τους εχεις σε srt και μπορεις να μου τους στειλεις μεσω mediafire ας πουμε, σου ειμαι ευγνωμων.
Ασε και γω το ιδιο προβλημα ειχα…Για καποιο λογο ενω η σειρα ειναι γνωστη υποτιτλοι δεν υπαρχουν…Εμενα μου εφεραν τη δευτερη σεζον σε ντιβιντι απο Αγγλια…Την πρωτη την ειχα δει χωρις υποτιτλους και ειχα χασει πολλα στανταρ…Και εχεις δικιο δεν παλευονται ολα αυτα τα εγγλεζικα χωρις υποτιτλους…
Αν θες παντως σου κανω τιποτα κοπιες8)(2η σεζον ειναι ομως)
Την σειρα την εχω ηδη κατεβασμενη σε dvdrips οποτε δεν χρειαζεται να σε τρεχω.
Θα ψαχτω λιγο παραπανω αν ειναι μπας και βρω σε κανα μουλαρι (emule-edonkey) τους υποτιτλους.
Παντως σου προτεινω να φυγεις για Spaced.
Simon Pegg ειναι απλα το ινδαλμα μου (Εχεις δει shaun of the dead και hot fuzz να υποθεσω. Η σειρα αυτη ειναι ο πατερας ολων των “ανησυχιων” του )