οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
μην το δεις !
Το πρωτο ειναι παρα πολυ καλο ! Το δευτερο μην το δεις καν !
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
μην το δεις !
Το πρωτο ειναι παρα πολυ καλο ! Το δευτερο μην το δεις καν !
ναι εεε…:-k:-k
με βάζεις σε σκέψεις τώρα…θα το δω, στις μεγάλες βαρεμάρες τότε, σαν 3-4 επιλογή…
Επίσης για το πρώτο ένας φίλος μου είπε ότι έχουν κάνει και άλλα 3 endings…από φάνς ή αυτοί της ταινίας???
Now playing: Eternal Tears Of Sorrow - Sea Of Whispers
via FoxyTunes
Μην το δεις καν ρε.Θα σου χαλασει την εικονα του πρωτου.
Αν θυμαμαι καλα τα διαφορετικα τελειωματα ηταν bonus στο dvd της ταινιας…
Οποτε ειναι επισημα.
ναι αυτό μου είπε και ο φίλος μου τώρα, να μην το δω και χαλάσει η εικόνα που έχω.
Οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρετε…
Eνδεικτικα στο imdb το πρωτο εχει 7,8 και το δευτερο εχει 4,4 !
Βγαινει και τριτο λεει… :?
Αυτό θα έγραφα τώρα.Δεν έχει βγει στο cinema αλλά είναι direct-to-dvd.Το κατεβάζω τώρα, αλλά μάλλον, θα είναι μάπα όπως λες σαν το 2…:-k:-k:-k
χτες ειδα το catch me if you can του Spielberg. πολυ καλη μου φανηκε.
1-2 σελιδες πισω το ποστ μου,λεει οτι το εχει δει.Γαματο ειναι το 3 χωρις αν εχω δει τα αλλα 2.
Σαν να λεμε βιντεοταινια…Μακριααααα:D
Λοιπόν είδα και το Mr.Brooks…
Μου άρεσε πάρα πολύ η υπόθεση, και πως κατάφερε στο τέλος να γλυτώσει,(εκτός από τους εφιάλτες βέβαια).
Από την αρχή μέχρι το τέλος με κράτησε σε αγωνία για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Τη μια έλεγα πως θα το πιάσουν, την άλλη όχι.
Πολύ καλός όπως πάντα ο Kevin Costner, όπως και η όμορφη Demi Moore!
Αξίζει να τη δει κάποιος.
Now playing: Streetlight Manifesto - One Foot On The Gas, One Foot In The Grave
via FoxyTunes
Έχει βγει το 3ο και το έχω δει.Δεν ήταν άσχημο(καμία σχέση με το 2ο) και έμοιαζε περισσότερο με το 1ο.Σαν το πρώτο κανένα βέβαια,αλλά τουλάχιστον αυτό βλεπόταν.
Ταινιαρα αυτη που λες.Την ειχα δει περσι-προπερσι.
Αν μιλαμε για την ιδια ταινια…
Με εναν που σφαζει δεν ειναι?Αν ναι λεμε για την ιδια
για νιοστη φορα…μαζι με το bullit και το Duel,η καλυτερη σκηνη καταδιωξης-θριαμβος του μονταζ…οσες φορες και να το δω δεν το χορταινω…
fixed
Τα λατρευει ο αδερφος μου αυτο…Και μ’εχει πρηξει να τα δω, θα τους δωκω μια ευκαιρια.:-k
Ειδα αυτο:
Ψοφησα στο γελιο. Δειτε το.
+1 Το είδα προχτές!
Σε φόρμα που φάνηκε ο Raimi. Θα πρεπε να βάλει μπρος κάνα Evil Dead 4 me Bruce Campbell αντί για remake του Evil Dead II…
¨εχει κανείς ιδέα ποια ταινία είχε χτες στην ΕΤ1 τα μεσάνυχτα…?
Oχι ρε γαμωτο…και θελω να το δω…Θα παει για κατεβασμα…
Εγω ειδα το Nok Αουτ του Τασιου(Παραγγελια)…Ωραια ταινια των mid 80s την στιγμη που εβγαινε μαζικα σκουπιδαριο…Σεναριο εξυπνο(ελπιζω οχι κλεμενο) και ειδικη μνει πρεπει να γινει στον Γιωργο Κιμουλη που πραγματικα δειχνει οτι ειναι ηθοποιος κλασης…Επισης Ραντου λεπτη σε μικρη ηλικια:D
Thanks!