ναι
Πολύ καλή ταινία, άντεξα κιεγώ μέχρι τις 04.30:):!:
Πριν λίγο είδα το Hours κιέμεινα μαλάκας8O:!:
μπα;μεσημεριατικα το βαλαν αυτο;Ειναι βαρυ εργο και ΠΟΛΥ περιπλοκο θα ελεγα :roll: αλλα ωραιο
Όχι από dvd τό’δα:):!:
Star Trek V: The final Frontier
Τόσα χρόνια και παραμένει το ίδιο γαμάτο Απίστευτο. Και με έκανε να θέλω να ξαναδώ τις σειρές (ειδικά τη πρώτη).
Είδα το Funny Games US. Καμία απολύτως διαφορά με το ορίτζιναλ του '97, αρά ήταν το ίδιο υπέροχη ταινία.
The girl with the dragon tatoo.Σκανδιναυικη ταινια μηστιριου με πολυ καλες ερμεινιες κε πολυ καλη υποθεση.Συστινετε ανεπυφιλακτα!
Zombieland…αρκετα ευχαριστη ταινια
Σου αρεσε ρε συ; Δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα λογια…
Το From Hell για την ώρα που παίκτηκε μια χαρά ήταν:):!:
Το ειδα πριν κανα μηνα…ηλιθια ταινια γενικα,με λιγες καλες στιγμες γελιου…Μαικλ Σερα,ΨΟΦΑ,αταλαντε βαρετε και νυσταλεε καραγκιοζη και Τζακ Μπλακ-δεν περιμενα πως θα το ελεγα ετσι-,αλλα τραβα επιτελους και παιξε σε καμια νορμαλ ταινια,εστω και τον μοναδικο ρολο που ξερεις να παιζεις…αλλα πλιζ,παιξε σε καμια ταινια της προκοπης επιτελους…
Προχτες που ηταν μερα του παιδιου και ξυσιματος,ειδα αργα αυτο
Mετριο,περναει ευχαριστα η ωρα…σε σημεια αμερικανια,κλασσικη,βαρεμαρα,αλλα ειχε ομολογουμενος καμποσες σκηνες που πεφτεις στο πατωμα απο τα γελια…και ενα καμεο-ολα τα λεφτα!!..επισης,Γουντυ Χαρελσον επικος,θεος,υπερτατος,ανυπερβλητος,τρελος χαρακτηρας(βσκ μονο οι σκηνες με αυτον μετραγανε)…η διαφορα με Shawn of the dead ειναι χαωτικη παντως,απορω που τα πηγε τοσο καλα στο Αμερικα(καλα,σοβαρη απορεια τωρα θα μου πεις,αλλα τεσπα…)…
Γαμάτο επεισοδιάκι, καμμένο και με γέλιο πού και πού…Α, και σε spoiler η εν λόγω “ελαφίνα”…
Και το καλοκαίρι ίδια ώρα το χε βάλει. Και γω είχα κάτσει ως τις 4+ για να το δω…ωράια ταινία, και έπαιζε και πολύ καλά ο…φυσικός του Lost:p
Ακόμα, πριν λίγο είχε στο Alter τους “Εντιμότατους κληρονόμους” (Splitting Heirs) με Eric Idle (αγαπημένος python), Catherine Zeta-Jones και John Cleese, το οποίο έχει πολύ πλάκα και όσοι δεν το έχετε δει να το κατεβάσετε!!
Και είδα πριν καμιά βδομάδα και το “Drag me to hell”, το οποίο μπορεί να μην αγγίζει το Εvil Dead 2 (το οποίο είναι και το αγαπημένο μου B-movie, μαζί με το Bad taste), αλλά σίγουρα ήταν μια αρκετά ευχάριστη έκπληξη από τον Raimi και είχε γέλιο σε πολλά σημεία και επικό τέλος!!
είδα το following του νολαν. ωραίο ταινιάκι, προπομπός κατά κάποιον τρόπο το άρτιου μεμέντο. εν ολίγοις, recommended αν και μικρής διάρκειας.
Αν ξέρεις και το όνομα της ελαφίνας…ρίχτο:):!:
Αμέ, Cinthia Moura τη λένε
Funny Games (US)
http://www.imdb.com/title/tt0808279/
Ενδιαφέρουσα η θεματολογία του (η εμμονή του κινηματογραφικού κοινού με τη βια, μέσω παρακολούθησης ¨ασφαλών¨ ταινιών), η προσέγγιση του, όμως, ήταν αρκετά ποζεράδικη και σε σημεία εκνευριστικά smart-ass.
^
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ο Χάνεκε έπρεπε να γυρίσει 2 φορές ακριβώς την ίδια ταινία, με δεδομένο ότι η πρώτη είναι αριστούργημα…
Προχτές είδα το Vertigo του Χίτσκοκ. Πολύ καλή, νομίζω μπορώ να την κατατάξω στις 3 πρώτες από όσες δικές του έχω δει!!
Λευκή Κορδέλα του Χάνεκε …
Το γενικό στόρυ είναι ότι σ ενα χωριό της Γερμανιας λιγο πριν τον πρωτο παγκοσμιο , συμβαινουν διαφορα παράξενα γεγονότα εγκληματικου χαρακτηρα … αν και ο κυριος λογος που φτιαχνει την ταινια ο Χανεκε είναι να παρουσιασει την συντηρητικη κοινωνια του χωριου…
Είναι τελειως διαφορετική ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είχα δει … μεχρι σήμερα … μ εκανε να αισθανθω πολυ “λίγος” or του “ελαφρού” , εξ αιτιας της οπτικης του και της δομης της ταινιας … σιγουρα αξίζει και δεύτερη προβολή …
Θα δω το Constadine…καλά θα περάσω:p:!: