Ειδα χτες το Life Of Brian των Monty Pythons… Απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γελιο… Καποιες σκηνες και καποιες ατακες ηταν φοβερες και σε πεθαιναν…:lol::lol2::lol3: Το προτεινω ανεπιφυλακτα.
Εεεεετσι. Οι Monty Python απλα σπερνουν… το ιδιο και το Life of Brian. Η σκηνη με τον ρωμαιο και τον φουκαρα που γραφει συνθηματα στον τοιχο ειναι ωλ δε μανευ
Αν σου αρεσε το χιουμορ τους και το Life of Brian, ΠΡΕΠΕΙ να δεις το Holy Grail. Eιναι η αγαπημενη μου ταινια απο τους Monty. Απειρο γελιο
Ειδα το Saw VI. Ενταξει, φτανει, νομιζω οτι το θεμα εξαντληθηκε, δεν χρειαζονται κι αλλες ταινιες. Σαν να βλεπεις ξανα το V η το ΙV ξερωγω.
Μώλις είδα αυτή την ταινιάρα και το ευχαριστήθηκα!
Το είχα κατεβάσει εδώ και ένα χρόνο αλλά επειδή το είχα στον εξωτερικό δίσκο το είχα ξεχάσει και δεν το έβλεπα…
Τελικά κορυφαίο ντοκιμαντέρ και φυσικά μπράβο στο μάγκα που το έκανε και κατάφερε να πάρει συνεντεύξεις απο Dio,Dickinson,Lemmy κ.α 8O
Πάρα πολύ καλό το συνιστώ!
Εγώ μόλις είδα αυτό
http://www.imdb.com/title/tt1035730/
Ωραία ταινία, πιάνει καλά το κλίμα της εποχής της, και μπορεί να δώσει τροφή για σκέψη, κυρίως όσον αφορά τον τρόπο που αλλάζει τους ανθρώπους ο πόλεμος.
Ιnglorious Bastards. Nταξ… Ταραντίνο θεός.
Ταινιαρα. Εγω οταν την ειδα ελεγα για καμια βδομαδα ατακες απο την ταινια (του μπραντ πιτ ειδικα, με την καταλληλη προφορα) ακομα και οταν περπαταγα μονη μου
Ηταν φοβερη, κλασικος Ταραντινο. Την ειχα δει στο σινεμα και μου αρεσε τρελα και θα την κατεβασω να την ξαναδω… Ειδικα η σκηνη που μιλαει ο Μπραντ Πιτ και καλα ‘‘ιταλικα’’ και εκει που χαραζει τους Ναζι, ολα τα λεφτα.
Και λίγα λες… Σενάριο-σκηνοθεσία-φωτογραφία-ερμηνείες, όλα στο μάξιμουμ!! Πιθανότατα η ταινία της χρονιάς για μένα.
slumdog millionaire-σκηνοθεσία για οscar και πολυ συγκινητικο σεναριο…μια ρεαλιστική ματιά στην σκληρη πραγματικοτα της Ινδίας…
Ratatouille
Lost In Translation
Scoop
Ενταξει …το 1 και το 3 αναμενομενα … αν και ο Ratatouille θεουλης … απο Lost In Translation , παιζει να εχασα επεισοδια , γιατι μου φανηκε τελειως αδιαφορο ( περαν των καλων ερμηνειων ) και ειχα ακουσει καλα πραγματα …
Μαζί σου:wink:, φανταστική ταινία:):!:
Το πρόγραμμα είχε επιστημονική φαντασία…
2012
district 9
gamer
Το 2012 είνα χαλαρά για όσκαρ στους διαφημιστές που ανέλαβαν την προώθηση και μας έκαναν όλους να ψαρώσουμε…τα εφε είναι εκπληκτικά αλλά η αμερικανιλα και η προπαγάνδα είναι χειρότερη και από τις ταινίες της ψυχροπολεμικής περιόδου…γενικά ξενέρωσα τη ζωή μου…
Το district 9…άλλη μια ταινία με κλισε χιλιοειπωμένα…ο κακός (γερμανος,αμερικανος,νοτιο αφρικανος…βάλτε ότι θέλετε) που μπαίνει στο πετσί του καλού (εβραιου,βιετναμεζου,εξωγήινου…βάλτε ότι θέλετε) και ω του θαύματος βιώνει την αδικία και τον πιάνει η καλοσύνη μετά τα μύρια οσα του έχει κάνει και γίνεται ένας από αυτούς…στη συγκεκριμένη ταινία γίνεται κυριολεκτικά ένας από αυτους… :lol: :lol:
Το gamer…πολύ έξυπνο σενάριο…αλλά κάτι του έλειπε που θα μου άφηνε την αίσθηση της φοβερής και αξέχαστης ταινίας…δεν ξέρω τι…μου άρεσε αρκετά…
Περιμένοντας λοιπόν τώρα το avatar του james cameron μπας και δούμε κάτι αξιόλογο στο συγκεκριμένο είδος…
υγ… και τα 3 έργα τελείωναν με σκηνή love story…why??? [-X [-X
δεν εχω λογια…οποιος θελει ας διαβασει το παρακατω…τα λεει ολα
Ηangover … Λόγω του ντορου που είχε γινει , περιμένα κάτι παραπάνω απο κλασσική …αμερικανιά … αλλα τελικά απλά ήταν μια προσεγμενη , καλοφτιαγμενη …αμερικανιά… απο θέμα ερμηνειών , σκηνοθεσίας κλπ , με μέτριο σεναριο …
Lock, Stock and Two Smoking Barrels …Κλασσικη γκανκστερικη Guy Ritchie ταινια με τους ιδιους πρωταγωνιστες , το ιδιο υφος , ιδιο σκοπό … αλλα δεν με χαλαει ΚΑΘΟΛΟΥ … θεωρω το Snatch πιο πανω απο ολες τις υπολοιπες , αλλα σιγουρα και αυτη , αξιζει να την δεις …
Παιζει ρολο σιγουρα παντως πως βγηκε πριν απο το Snatch και ειναι ουσιαστικα η πρωτη του ταινια ε?
E, σαφέστατα…
Aπ’ την πρώτη περίμενα κι εγώ πολύ περισσότερα…Μου λέγαν πχ ότ δεν θα σταματήσω να γελάω σε όλη την ταίνια…Ντάξει αστειες σκηνές έχει αλλά όχι κι έτσι
Η δεύτερη και μένα μ’ αρεσε, αλλά προσκυνώ snatch…
είδα gamer… τι να πω… άλλη μια πίπα νέας εποχής…
Ειδα το District 9 και μου αφησε πολυ αναμικτα συναισθηματα, απο τις πιο αχαρακτηριστες ταινιες για εμενα προσωπικα. Ειτε μου πει καποιος οτι του αρεσε τρελα, ειτε καποιος οτι δεν του αρεσε καθολου, δεν θα εχω τι να πω…:-s Πολυ ιδιαιτερη ταινια, ωραια η σκηνοθεσια, καλουτσικη η ιδεα, μου αρεσε, αλλα ειχε πολλα κενα, οπως π.χ. η αναλυση των χαρακτηρων…
Επισης ειδα το Rear Window του Hitchcock, παλια ταινια του 1954. Ηταν αργη στην αρχη, αλλα ενδιαφερουσα στην πορεια με καλες ερμηνειες. Αρκετα καλη θα ελεγα γενικα.