σταματηστε να βλεπετε ολες τις μαλακιτσες που σας πλασαρουν κ δειτε το.
@nihilist: Όλες οι μεταφορές βιβλίου είναι χάλια. Απλά έχει σημασία η σειρά που θα τα κάνεις.Άμα διαβάσεις πρώτα το βιβλίο,η ταινία θα σου φανεί χάλια.Άμα δεις πρώτα την ταινία και έπειτα διαβάσεις το βιβλίο,πηγαίνεις από το καλό στο καλύτερο.Οπότε δεν παίζει να διαβάσω σύντομα το βιβλίο:-s
βασικα,η τηλεταινια βλεπεται,ειδικα αμα εισαι και πιτσιρικι…απο ενα σημειο και μετα βεβαια,ουτε και μενα με τραβαγε(ειδικα προς το τελος με[SPOILER]Την αθλια αραχνη και τα λοιπα αστεια,οπως και γενικοτερα,τα σκηνικα οπου ειναι ολοι μεγαλοι,τα βαριεμαι,μονο πενιγουαιζ και παιδακια γουσταρα[SPOILER/]
),αλλα οκ,ειναι κλαιν μαιν,εγω μια φορα χεζομουν πανω μου με τον μαλακα το κλοουν…
η αληθεια ειναι πως και γω,νομιζω πως μετα αγορασα το βιβλιο και ενιωσα λιγο…
κιτρινιαρη, φυγε απο το γκαζον μου…
Το Gran Torino γενικα τα σπαει, ταινιαρα, μου αρεσε πολυ και τοσο η σκηνοθεσια οσο και η ερμηνεια του Clint Eastwood ειναι φοβερες…
On topic ειδα σημερα το Everybody’s Fine
και ενω το περιμενα χλιαρο, με εξεπληξε ευχαριστα… Πολυ καλη ταινια, για την σχεση ενος πατερα με τα παιδια του και τις προσπαθειες του να φερει κοντα ολα τα μελη της οικογενειας του… Εκτος απο την πολυ καλη ερμηνεια του Robert De Niro, η ταινια ηταν δυνατη και ειδικα 2 σκηνες της ηταν ολα τα λεφτα…
ειδα για χιλιοστη φορα…
(δεν λεω τιποτα αλλο, ΕΠΟΣ)
Witches: The darkest evil βασισμενη στο διηγημα του Lovecraft “The Dunwich Horror”. Παίζει και ο τρισμέγιστος Jeffrey Combs (re-animator).
Το διήγημα ούτε που το θυμάμαι είναι η αλήθεια (παίζει και να μου έχει διαφυγει δεν έχω διαβάσει τα πάντα απο Lovecraft άλλωστε) αλλα βλέποντας την ταινια δεν μου θυμησε απολυτως τίποτα. Πάντως για χαζομάρα προκείται που απευθύνεται μόνο σε κολλημένους με την μυθολογία Κθούλου.
οκ το κατεβαζω…
αυτο…το πετυχα ελευθεροτυπια την κυριακη…μαρεσε!8)
Άσε την πάτησα κιεγώ…τό’δα και ξέρασα:):!:
ειδα αυτο
χαζοκαλο αλλα απορω γιατι σου τα εδινε ολα στο πιατο απο τα πρωτα 2 λεπτα…!!!
εντελως μπουρδα ουτε καν για κολλημενους…
danger keep away!!!
παρα πολυ καλή ταινια!!!
οι Ισπανοί εχουν ανέβει πολυ στα ματια μου τελευταία…
Neo επιτελους…
ειχα ξαναρωτησει για αυτο και κανεις δεν ηξερε τιποτα…!
καλο ε??
ωραια…
ειναι η επομενη που θα δω…
λιγο που ειδα το στορυ μια χαρα…
Βασικα εχθες(δλδ μεταξυ 12-2 και 2 το βραδυ) Ειδαμε με τους φιλους μου για πολλοστη φορα το Rounders
Πολυ καλη ταινια.Σχετιζεται με ποκερ…Σε οσους αρεσει το παιχνιδι εθα την βρουν πολυ ενδιαφερουσα…
ειδα και εγω το [SIZE=“4”]celda 211[/SIZE]
πραγματικα δεν το περιμενα να ειναι τοσο καλο…
δειτε αφοβα…
σκετο ποιημα η ταινια…!!!
[SIZE=“3”]υποθεση:[/SIZE]
Ο Χουάν Όλιβερ πρόκειται να ξεκινήσει δουλειά ως δεσμοφύλακας. Θέλοντας να κάνει καλή εντύπωση παρουσιάζεται στο σωφρονιστικό ίδρυμα μια ημέρα νωρίτερα. Καθώς δύο συνάδελφοί του τον ξεναγούν στις παλιές εγκαταστάσεις, ένα κομμάτι από την οροφή ξεκολλά και χτυπά τον Χουάν στο κεφάλι ο οποίος λιποθυμά. Οι φρουροί τον μεταφέρουν στο άδειο κελί 211 και προσπαθούν να τον συνεφέρουν. Όταν όμως ξεσπά εξέγερση των κρατουμένων στα κελιά υψίστης ασφάλειας με τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες, οι συνάδελφοι τον εγκαταλείπουν. Ανοίγοντας τα μάτια του ο Χουάν Όλιβερ δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται, σύντομα όμως συνειδητοποιεί ότι για να επιβιώσει ο μόνος τρόπος είναι να προσποιηθεί τον κρατούμενο…
6η αίσθηση! Φανταστική ταινία, με τη δόση τρόμου που της ταιριάζει ακριβώς. πάει στα αγαπημένα σίγουρα
Γαμάτη ταινια. Ακροβατεί τέλεια μεταξύ χιουμορ και δράματος κυριώς λογω του φοβερου Woody Harelson που δίνει μια καταπληκτική ερμηνεία μακριά απο κακους μανιερισμους. Δεν ξέρω πόσα κοινά έχει με το kick ass μια και δεν το έχω δει, αλλά δεν μπορώ να φανταστω πως θα μπορούσε να είναι καλύτερο απο αυτο το διαμαντάκι. Ταινία της χρονιάς για μένα ως τώρα 8)
ααα… ωραια…
την ειχα να την δω και δεν μου εκανε να κατσω…
εβλεπα κατι ασχετα …
παντως στο πρωτο δεκαλεπτο ηθελα να την κλεισω το defendor και τελικα στο εικοσαλεπτο δεν αντεξα αλλο
είδα επιτέλους τον βασιλιά του γραμματικόπουλου, φοβερή ταινία, κλαψ.