Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

BAN με πανηγυρικες και γρηγορες διαδικασιες και extra facepalm!:stuck_out_tongue:

The Shawshank Redemption. Μπήκε κατευθείαν στα αγαπημένα μου και σίγουρα κάποια στιγμή θα το ξαναδώ. Πόσο πιο θεός μπορεί να γίνει ο Freeman, πόσο; :slight_smile:

[SIZE=“4”]Micmacs a tire-larigot[/SIZE]

γαλλικη κωμωδια…
ωραιο…:slight_smile:

Εμενα με ξενερωσε αυτη η απιστευτη υπερβολη… Στο μεγαλυτερο διαστημα η ταινια μου την εδινε στα νευρα, ανυπομονουσα να τελειωσει… Αλλα περι ορεξεως…

Το Der Baader Meinhof Komplex. Για την ιστορία της RAF είναι.
Εντάξει δεν ξετρελάθηκα. Καλή παραγωγή, αλλά τίποτα παραπάνω από μια τυπική βιογραφία. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη, από τους θαμώνες των πολιτικών thread

o προφητης.

ωραια ταινια , δεν επαθα και λαλα, αλλα οι 2,5 ωρες περασαν νερακι και την προτεινω

στιβαρο σεναριο και ωραιες ερμηνειες

απλα το τελος με αφησε λιγο…ηθελα κτι πιο καμπουμ.

τρελλες οι σκηνες οπου εμφανιζεται το φαντασμα του δολοφονημενου αραβα(οσοι το εχουν δει θα καταλαβουνε)

ωραιος…!!
την ειχα στη σειρα και αυτη…

δηλαδη η καθε ταινια θα πρεπει να αναφερεται ως “τιτλος ταινιας” του “σεναριογραφος”

πχ το ΨΥΧΩ του hitchcock
να αναφερεται ως το ΨΥΧΩ του Stefano (screenplay) ??
ή το ΨΥΧΩ του Bloch (βιβλιο) ??

και στην προκειμενη περιπτωση
ο tarantino εγραψε το screenplay
η ιστορια ανηκει σε αλλον

Όπως και να χει, μέχρι να σκάσουν τα βαμπίρ βρωμάει Ταραντινίλα η ταινία.

Αν και δεν είμαι φαν των ταινιών αυτών(Μπάτμαν,Σούπερμαν,Σπάιντερμαν etc),αυτή μου άρεσε.

Όντως ο Heath Ledger ήταν ένας εκπληκτικός Τζόκερθεωρώ ότι ήταν καλύτερος από Nicholson και κρίμα το παιδί,είχε προοπτικές.

Τώρα ο ηθοποιός που έπαιζε τον Μπάτμαν ήταν και αυτός καλός(και ωραίο παιδί) αλλά έχω δει και καλύτερα.

:bow:
:stuck_out_tongue:

επισης το soundtrack του Παττον,σοδομιζει κωλαρακια και να το προμηθευτει ο καθε φαν asap

-με το μπολνταρισμενο συμφωνω απολυτα
-με το υπογραμμισμενο…γιατι μου τα χαλας; :stuck_out_tongue:

Fourth Kind και The Road. το πρωτο μετροτητα το δευτερο ηταν καταθλιψαρα σκετη.

και ο Mortensen ηθοποιάρα.

και το βιβλίο πολύ καλύτερο από την ταινία.

συμβαίνει στο 95% των κινηματογραφικών μεταφορών. :stuck_out_tongue:

το 5% είναι το fight club…

To fight club μου φαίνετε σχεδόν ισάξιο. Ίσως λίγο καλύτερη η ταινία.

για μένα αρκετά αλλά νταξει.
βασικά και ο ίδιος ο πάλανιουκ έχει παραδεχτεί πως η ταινία είναι ανώτερη.

Διάβασε και δες και το Choke, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Χειρότερη η ταινία, αλλά μπροστά στις μούφες που βγαίνουν…