Eternal sunshine of the spotless mind
νταξ,κορυφή,τ’αγάπησα κλπ κλπ
Eternal sunshine of the spotless mind
νταξ,κορυφή,τ’αγάπησα κλπ κλπ
Aπίστευτη ταινία…
Κλαμα λεμε.
Σε λίγο θα πάω να ξάναδω το , φθινόπωρο στη Νεά Υόρκη!
:lol:
The Passion Of The Christ
Αν και μερικές στιγμές ήταν αρκετά κουραστικό,είναι αρκετά καλό.Mel Gibson :respect:
τι?πολύ βία και αίμα?:-s
ε,τα πάθη του Χριστού είναι όχι το μικρό σπίτι στο λιβάδι…
Ειναι σκληρη ταινια, αλλα αξιζει να τη δει κανεις…
Την ειχα νοικιασει, ειδα μιση ωρα, με ξυλο και σκοταδια, ξενερωσα και το εβγαλα.
Θα το ξαναπροσπαθησω καποια στιγμη.
Ρε παιδιά Χριστούγεννα έρχονται όχι Πάσχα…:lol:
Possession του Andrzej Zulawski(1981).
Οκ δεν έχω λόγια…που να σταθώ…στην ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Isabelle Adjani που παρά το νεαρό της ηλικίας της ερμηνεύει καταπληκτικά ένα πολύ δύσκολο ρόλο??Στην ταινία στο σύνολό της που έχει συναισθηματικές εξάρσεις κάθε 5 λεπτά?Στο πόσο τεράστιος είναι ο σκηνοθέτης???Στον τρόπο που παρουσιάζεται η δράση του ζευγαριού?Νομίζει ότι είναι μόνοι τους στον πλανήτη. Και ίσως να είναι μέσα στην παράνοια τους…Αριστούργημα…ευρηματική,ενοχλητική,must see.
Και η Adjani είναι τόσο όμορφη που χαζεύεις…δεν το φανταζόμουν.Είναι απλή,καθημερινή,το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Νομίζεις ότι θα απλώσεις το χέρι σου να την αγγίξεις.Yet at the same time out of this world…
Uncertainty,cruelty,misunderstanding,alienation,complete lack of communication.subtle but unrelenting.A punishment for our imperfection,our arbitrariness and passiveness.Και μοναξιά…the one whose roots you feel crawling into you,when the world is hushed at 4 in the morning.
Note: η ταινία γυρίστηκε το 81 και βγήκε στις ελληνικές αίθουσες το 2004!!!
Good Morning,Vietnam!
φοβερό,εξαίσιος Robin Williams
Ειδα δυο στο καπακι:
Identity με Cusack κ.α.: καλο θριλερ, σχετικα καλο σεναριο, δεν τρελαθηκα παντως…
Fahrenheit 9/11: Ντοκιμαντερ, ξερετε μωρε, αυτου του γραφικου του Michael Moore που δεν καθεται και ποτε στ’ αβγα του…
αυτος ο Moore παντα μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι προπαγανδιστικο κολπο του Bush!..
Του Μπους κιολας! Οτι ναναι ομως…
Εχεις δει καμια ταινια του ρε συ?
Τα χωνει γενικα σε οτι δεν τολμαει κανεις να τα χωσει.
Μονο προπαγανδα υπερ Μπους δεν κανει…Μην τρελαθουμε κιολας.
ναι,στήριξε τον κολλητό σου εσύ τον κρισπ,μη χάσεις
Tι θες ρε.Αντε δες κανα διβιδι σκορπιονς εκει να κοιμηθεις.
Αντε.ΑΝΤΕ.
Και το Μποουλινγκ φορ κολουμπαιν και το φαρεναιτ ηταν πολυ καλα ντοκιμαντεροχωσιματα.Γουσταρω που εστω κ ενας τολμαει να πουλησει τρελα στα αρπακτικα εκει περα.
Μusic & Lyrics. Συμπαθητικό. Αξίζει να το δουν οι μεταλλο-ροκάδες εδώ μέσα. 8)
The pick of destiny.
Μου άρεσε εμένα αν και πριν το βάλω φοβόμουν για όλες τις κακές κριτικές που είχα ακούσει κατά καιρούς για αυτό… Τίγκα σε γνωστές μορφές οι 2οι ρόλοι. Υπέρτατη μορφή ο Τιμ Ρόμπινς!!!
Αυτο θελω να το δω, ειχα παει στο βιντεοκλαμπ αλλα ελλειπε… Θα το παρω για το βραδακι…8)