Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ειδα χτες το Transformers.Δεν τρελαθηκα κιολας.Ειχε μερικα καλα σημεια αλλα συνολικα δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα.

Edit : Το απογευμα ειδα και το Fantastic Four : Rise of the silver surfer.Και αυτο μια απο τα ιδια.Μετριο
με καποιες καλες σκηνες.

The Last Sin Eater (Ο Αμνος του Θεου).
Ενδιαφερουσα ταινιουλα με απιστευτα Ιρλανδεζικα τοπια!:roll:

Πρεπει να επισκεφτω και την Ιρλανδια, γαμαει!

Βασικά, χτες το βράδυ είδα σε DVD (και χωρίς υπότιτλους παρακαλώ!) την ταινία “The Agony & The Ecstacy” με τους Rex Harrison και Charlton Heston (παραγωγης 1965!). Βασίζεται σε βιβλίο και περιγράφει την περιπέτεια της δημιουργία της οροφής της Καπέλα Σιξτίνα στο Βατικανό από τον Μιχαήλ Άγγελο και τη διαρκή αντιπαράθεσή του με τον άνθρωπο που του ανέθεσε τον συγκεκριμένο άθλο, τον διαβόητο Πάπα Ιούλιο ΙΙ. Ό,τι πρέπει για λάτρεις της ζωγραφικής, εκπληκτική φωτογραφία και πολύ αξιόλογες ερμηνείες! :slight_smile:

Νωε για μια βδομάδα! ΠΟλυ μου αρεσε!!!

Transformers o oρισμός του σωστού blockbuster, ατελειώτες καταστροφές και εντυπωσιακά πλάνα, η χαρά του παιδιού:p :smiley:

ειδα τις ‘Δεκα Πληγες’ με τη Χιλαρι Σουανκ. Πολυ ωραια ταινια!!!

Εγώ είδα το sympathy for mr. vengeance. Ωραίο ήταν, αλλά το oldboy δεν το αγγίζει σε καμιά περίπτωση για όσους το έχουν δει…

Ε ναι,οκ,βασικά όλη η τριλογία είναι αριστουργήματα και τα 3,το Oldboy όμως ήταν πιο εύκολο και απλό απο τα άλλα 2.Αξίζει να το ξαναδείς,πιστεύω θα σου πεί περρισσότερα τη δεύτερη φορά.

Για το Sympathy for Lady Vegeance τη γνώμη έχεις?(είναι απο τα αγαπημένα μου έργα)

Ον τόπικ,έγώ ξαναείδα το Zombi 2 του Lucio Fulci.Τι να πούμε τώρα,χαμηλό μπάτζετ και χάλια εφέ,αλά τόση cult-ίλα δεν βρίσκεις εύκολα.Απο τα πολύ καλά του είδους,με πολύ καλή μουσική,μαύρο χιούμορ,και φυσικά μπόλικα ζόμπι για όλα τα παιδιά:D

Δεν το έχω δει! Και γω απο σπόντα το έμαθα ότι είναι τριλογία, το oldboy είχα δει μόνο. Όταν το δω, θα ποστάρω την άποψη μου.

Το Σπιρτοκουτο: Του Οικονομιδη. Βλεπουμε την νεοελληνικη πραγματικοτητα μεσα απο ενα συνηθισμενο σπιτι. Κυριως την ελλειψη επικοινωνιας μεταξυ των ανθρωπων. Αν και φωναζουν σ’ ολη την ταινια δε σου παιρνει τ’ αφτια, απλα σ’ εχει στην τσιτα. Ειχε ωραια πραγματα να πει αλλα εχανε γιατι οπως ολες οι ελληνικες παραγωγες και η ελληνικη σκηνοθεσια δεν ειχε σιγουρια. Συμπαθητικο.

Η Αγνωστη: Ταινια του Τορνατορε (Σινεμα ο παραδεισος, Μαλενα).
Αρχιζει σαν θριλερ αλλα γινεται δραμα. Εχει πολλες ανατροπες και τελικα η πρωταγωνιστρια μενει αγνωστη σε ολους, ακομα και στους θεατες λογω των πολλων ανατροπων μεχρι το τελος. Εβαλε ενα στοχο η τυπισσα και τον πετυχε. Αυτα ειναι! Κλαιγαμε οικογενειακως στο τελος. λολ. Απιστευτο απο σκηνοθετικης αποψης, σ’εχει σ’ αγωνια ολη την ωρα και ειναι τοσο ανθρωπινο. Τορνατορε, τι να λεμε τωρα. Ξετρελαθηκα.

Επισης ειδα και το Μιλας της του Αλμοδοβαρ. Πολυ καλο απο σκηνοθετικης αποψης και πολυ πρωτοτυπο σαν σεναριο. Αρκετα καλη ταινια. Κι αυτη πολυ ανθρωπινη. Μιλαγε για τον ψυχισμο του αντρα, τις ευαισθησιες κτλ. Πολυ ομορφο.

Hot Fuzz! Αγγλικη , μαυρη κωμωδια με αρκετό άιμα και δράση! Παράξενη, δεν μπορώ να πώ αν μου αρεσε ή οχι αλλά πέρασε καλά η ώρα μου!

μαζευτήκαμε χτεσ και ειδαμε την τριλογια Πειρατες Της Καραιβικης. Και τα 3 στο καπακι. Ενταξει το ενα ειναι πολυ καλυτερο απο τα υπολοιπα 2, τα οποια ειναι αρκετα μετρια. Ξεκινα καλα η τριλογια, αλλα σιγα σιγα γινεται Ντισνευλαντ η ολη φαση.

ε καλα!κοιτα!το old boy ηταν η αποκορυφωση!!ηταν ολα τα πραγματα στην εντελεια!και σκηνοθεσια!και σεναριο!και ερμηνειες!

το sympathy for mr vengeance το βρισκω πολυ λιγο σε σχεση με οτι ακολουθησε μετα.
το sympathy for lady vengeance το βαζω δευτερο στη σειρα.καθως πλεον απολαμβανουμε το σκηνοθετικο του ταλεντο σε ολο του το μεγαλειο.και επισης απολαμβανουμε μια καταπληκτικη πρωταγωνιστρια και μια φοβερη σκηνη ανθολογιας κινηματογραφου (η σκηνη που μαζευονται ολοι οι γονεις και μαθαινουν τι ειχε γινει μεχρι και την εκδικηση τους!!)

την αγνωστη την εχω σταμπαρει εδω και καιρο,καθως εχω το διαφημιστικο της ταινιας καρφιτσωμενο πανω στο γραφειο μου,ωστε να θυμιθω να την παρω,αλλα ολο το ξεχναω!! :stuck_out_tongue:
παντως απο τα σχολια σου,μου κινησες ακομα περισσοτερο το ενδιαφερον!

το μιλα της ειναι οντως παρα πολυ καλη ταινια και πρωτοτυπη!και θυμαμαι οτι ειχα βρει την leonor watling πανεμορφη!! :stuck_out_tongue:

οντως πολυ παραξενο!!!παντως οι πρωταγωνιστες δειχνουν κεφατοι και ορεξατοι να μας προσφερουν πολλα στο μελλον!οπως το shaun of the dead!!

Ο Πληροφοριοδοτης.
Φοβερες ερμηνειες απο Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio(ο Matt Damon γενικα δεν μ αρεσει σαν ηθοποιος), ωραιο σεναριο με ανατροπες και καλο φιναλε. Ειχα καιρο να δω τοσο καλη ταινια. Ο Ντικαπριος αρχιζει να μ’αρεσει επικινδυνα.

Ρε συ, σε αυτή τη ταινία, άρεσε μέχρι και σε εμένα που τον κράζω… Από ότι φαίνεται η συνεργασία με τόσους μεγάλους σκηνοθέτες του έκανε καλό. Μετά από αυτή τη ταινία, είναι όντως ηθοποιός :stuck_out_tongue:

Ασε, και γω τον έκραζα, αλλά μετά είδα τον Πληροφοριοδότη και το Ματωμένο διαμάντη και αναθεώρησα…

το VIRGIN TERRITORY. Πολύ καλο ! Ντε λαουρέντις στην παραγωγή …

To number 23 με τον Carrey. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλή. Εξαιρετικό σενάριο και πολύ καλή ερμηνεία απ’ τον Carrey.

Και γω τον έκραζα και μάλιστα πολύ, ειδικά εκεινη η τανία “παραλία” ήταν μεγάλη επιτυχία… χαχαχα.

Πάντως και στο Aviator ήταν πολύ καλός και στο Catch me if you can. Στο ματωμένο διμάντι έκανε ερμηνεία ανώτερη του πληροφοριοδότη κ μου άρεσε πολύ σαν ταινία.

δε το έχω δει ακόμα το ματωμένο διαμάντι. Το έχω ήδη βάλει στα “to do”. Άντε να δω πόσο καλύτερος ηθοποιός μπορεί να γίνει ένας πρώην ατάλαντος :stuck_out_tongue: