Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Χθες ειδα το Running with scissors ή Οικογενεια της συμφορας και ηταν ο,τι πιο αθλιο και παρανοικο εχω δει τον τελευταιο χρονο.:expressionless:

Ειδα το I am legend…θρυλικη μαλακια…μη το δειτε,λουστειτε!

Δεν ειδα…Θελω να δω…Το καινουριο Asterix που μολις κατεβασα αλλα δεν βρισκω πουθενα υποτιτλους…Ειναι και στα Γαλλικα το ατιμο…Can anyone help…??

Δε βοηθάμε πειρατές [-X

Να βοηθεσετε τωρα…
Που σαι ρε συνπειρατη Tolkki…

Είδα το Bourne Ultimatum (Τελεσίγραφο του Μπορν)… αρκετά καλό και ίσως λίγο καλύτερα από τα δύο πρώτα που ήταν επίσης κορυφαία και από τα αγαπημένα μου… ίσως πάει και για 4ο… :smiley:

Είδα το Ghost Rider.Ενω είναι από τους αγαπημενους μου κομικ ηρωες,βρήκα την ταινια μεγάλη μούφα.Μόνο η Eva Mendes άξιζε:p

Είδα το Pick Of Destiny με τον Tenacius D. Tι επικό έπος ήταν αυτό ρε…

Αυτό επιβάλλεται να το δει κάθε μέλος του forum,μη σου πω να το μοιράσουν και τσάμπα !!! :smiley:

Αφού ο Τζακ Μπλακ είναι άπαιχτος.
Εγώ πάντως προτιμώ το School Of Rock.

εκεί που γέλασα περισσότερο είναι όταν έχουν πιεί το τσιγάρο και κάθονται απωχαυνωμένοι στον καναπέ και παρακολοθούν ένα ντοκυμαντέρ… χαχα μιλάμε δεν μπορούσαν να απεικονίσουν καλύτερα την μαστούρα!!!

και στο Nacho Libre δινει ρεστα ο Jack Black…

Μια και λέμε για jack black…τσεκάρετε και αυτά,όποιος δεν τα χει δει…

no comments,απλά δείτε

κι αυτό έχει πλάκα,ελπίζω οι fan των soad να μην έχουν πρόβλημα :stuck_out_tongue:

Τις τελευταιες μερες ειδα:

About Schmidt

Υπαρξιακη με εναν εξοχο Τζακ Νικολσον ως συνταξιουχο που διαπιστωνει οτι ολη η ζωη του μεχρι τωρα “περασε και δεν ακουμπησε”. Με χαλασε λιγο το τελος που στοχευε στην ευκολη συγκινηση του θεατη. Αλλα γενικα ομορφη ταινια.

The Full Monty

Αγγλικη κωμωδια που θυμαμαι οτι ειχε κανει ντορο οταν πρωτοβγηκε. Καλη ηταν και μπορω να πω οτι γελασα.

Μολις ειδα το butterfly effect με το εναλλακτικο ending που δεν ηξερα οτι υπαρχει!!!Τυχαια την ,χμ,ενοικιασα την ταινια απο το νετ ετσι για να την ξαναδω και τελικα ειχε αλλο τελος, το οποιο εσπειρε!

Είδα ξανά το Zombi 2 του Fulcci Και επίσης το Rocky Horror Picture Show.Πολύ καλές ταινίες και τα 2,αλλά ειδικά το Zombi 2 είναι απλά απίστευτο.

Johnny Handsome με Μικι Ρουρκ και Μοργκαν Φριμαν. Καλουτσικη.

DIE HARD ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:bow2: :bow2: :bow2: :respect: :bow2: :bow2: :bow2: YIPPEE-KI-YAY MOTHER FUCKERS!!!

το χα δει σε θερινο οταν πρωτοβγηκε
πολυ καλη
φοβερη σκηνη οταν χανει την γυναικα του
και μετα απο λιγο που μαθαινει οτι τον απατουσε
τρομερη αλλαγη συναισθηματων
νταξ κορυφαιος ηθοποιος!!!

The Golden Compass του Κρις Γουέιτζ. Καλή ιδέα που υλοποιήθηκε πολύ μέτρια κατά τη γνώμη μου. Η τριλογία είναι στον αέρα και παίζει να μην ολοκληρωθεί.