Δε το είχες δει τόσο καιρό? Θα σου πόσταρα κάνα middlefinger.jpg, αλλά ξέρεις τώρα.
Όχι,ήταν η μόνη που δεν είχα δει και είπα να το κάνω.Είχα πάρει τις ταινίες τους και τις έβλεπα αυτή την εβδομάδα
Είδα τους 300 χθες, και πέρασε πολύ εύχαριστα η ώρα μου. Ευτυχώς δε βαρεθηκα καθόλου βλέποντας το. Φυσικά οι καλύτερες σκηνές της ταινίας ήταν εκεί που οι Σπαρτιάτες παίρναν κεφάλια. Μπράβο τους, ήταν μάγκες8)
Γενικά πολύ καλή, και με…γενικότερο ενδιαφέρον…
χου.
Πολυ μετριοπαθης περιγραφη.
Για το 300 μιλαμε κοπελια!!!
Να ειχαν βαλει και τιποτα Bolt Thrower στο soundtrack θα ηταν κορυφαιο!
Δε είπα παραπάνω για να μη το πάρουν πάνω τους:p
Οχι ρε συ, γιατί μετριοπαθής? Είπα “πολύ καλή”! Για να το γράψω εγώ αυτό πρέπει να είναι έπος!!! δε το λεω και συχνά.
Από τις καλύτερες ταινίες που εχω δει τελευταια!8)
επιτέλους λίγη δράση!
και με bonus θετικό, αυτόν που έκανε τον Stelios:p:p
Στα γρήγορα…
Wanted: Στυλιζαρισμένο, υπερθεαματικό, εντυπωσιακό, ατέλειωτη δράση, κουλ ήρωες, Ατζελίνα Τζολί. Γούσταρα άπειρα!!
Hellboy 2: Ενδιαφέρουσα μεταφορά κόμικ, απολαυστικοί διάλογοι, ένα κρυμμένο παραμύθι, ωραία εφέ και μια δόση μαγείας. Πολύ καλό.
Hancock: Καλούτσικο πρώτο μισάωρο. Αφελής, απίστευτα ηλίθια και βαρετή η συνέχεια. Μούφα.
“Ο Θίασος” του Αγγελόπουλου. Η ιστορία ενός θίασου που περιπλανιέται στην Ελλάδα από το 1939 μέχρι το 1952. Στις μεταξύ τους σχέσεις (και γενικότερα) βλέπουμε την πολιτική ιστορία της τότε Ελλάδας. Πολύ ωραίο και παρόλου που κρατάει 3 ώρες και 3 τέταρτα σε κρατάει.
“Ο ηλίθιος” του Ακίρα Κουροσάβα. Μεταφορά του διηγήματος του Ντοστογιέφκσι στην σύγχρονη Ιαπωνία. Δεν ξέρω κατά πόσο κράτησε το συναίσθημα του Ντοστογιέφκι (αν και απ’ όσο έχω ακούσει το χει κάνει με απόλυτη επιτυχία) αλλά η ταινία από μόνη της σκίζει! Λέει για πράγματα που συνήθως η κοινωνία δεν θέλει να κοιτάει και να παραδέχεται. Ο “ηλίθιος” είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος ο οποίος κοιτάει στην καρδιά του ανθρώπου και όχι στην κοινωνική ταμπέλα και γι’ αυτό όλα ανακατεύονται.
Το μάτι μου γαρίδα εν τω μεταξύ. Τις είδα την μία μετά την άλλη. Πρέπει να ξόδεψα γύρω στις 6 1/2 ώρες μπροστά από την τηλεόραση.
Χτες είδα το Underground του Kusturica.Είχα ήδη ακούσει το soundtrack αρκετές φορές και είχα πωρωθεί αρκετά,δε περίμενα να μ’ αρέσει τόσο πολύ και η ταινία.Με λίγα λόγια,αφορά την ιστορία της Γιουγκοσλαβίας από τον 2ο παγκόσμιο και μετά και τη σατιρίζει με επιτυχία θα έλεγα.Σοβαρή αλλά και με αρκετές δόσεις χιούμορ.Το μόνο αρνητικό είναι ίσως η μεγάλη διάρκεια της ταινίας(κάπου 167 λεπτά) αλλά από την άλλη όμως έχει πολλά να δείξει και είναι λογικό.
ps:Στη wikipedia λέει ότι η αυθεντική έκδοση είχε διάρκεια κάπου 320 λεπτά,αλλά ο Kusturica αναγκάστηκε να κόψει.
ναι γαματη ταινια
SAW IV
Θρησκεία,ευαγγέλιο,προσευχή.
Planet Terror.
Φοβερή κόμικ - καλτ ατμόσφαιρα από τον κολλητό του θεού Ταραντίνο , τον Ροντρίγκεζ.
Το Planet Terror μέχρι τα 3/4 πάει εξαιρετικά, χάνει πολύ στο τέλος ωστόσο.
Το DeathProof μάρεσε περισσότερο.
Machete θεε πάρε τη παε(το περιμένω πως και πως).
Planet Terror >> Death Proof για μενα αλλα δεν παιζει προβλημα.
Ω ναι!Αυτη η ταινια θα ειναι η ενθρονιση του Danny Trejo γαμω το φελεκι μου!
Edit : Ειδα για πολλοστη φορα το Airheads
Να δείτε όλοι -μα όλοι- το teeth:http://www.imdb.com/title/tt0780622/
Παίχτηκε στις περσινές “νύχτες πρεμιέρας” και το ξαναείδα σήμερα χάρη στο θαυμαστό κόσμο του internet…Είναι για τον folklore-ικό μύθο του vagina dentata.(http://en.wikipedia.org/wiki/Vagina_Dentata) ή απλώς για μια έφηβη ορκισμένη στην αποχή από το προγαμιαίο σεξ και το οδοντοτό της αιδοίο που ευνουχίζει επίδοξους εραστές…
B-movie,με πολύ γέλιο, ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό καλοκαιρινό βράδυ
“The Sign of the Cross…
The Name of the Rose…
A Fire in the Sky…
the Sign of the Cross…”
Αρκετά καλό , αναπαριστά την απληστία και την διαφθορά της Εκκλησίας σε ένα μοναστήρι τον 14ο αιώνα.
Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει…
Περίμενα διαφορετική κορύφωση στο τέλος όμως…
Χθές The Bird with the Crystal Plumage και το Ringu.
Το The Bird with the Crystal Plumage δεν ήταν και τίποτα το τρελό,μια μάλλον συνηθισμένη ιστορία.Σαν γενική προσπάθεια και λαμβάνοντας υπόψη πως ήταν το ντεμπούτο του Argento,είναι καλή.
Το Ringu σαφώς ανώτερο απ’ το Αμερικάνικο αλλά καθόλου τρομακτικό ουσιαστικά.Σαν μια ταινία μυστηρίου όπου η πρωταγωνίστρια ψάχνει να βρει λύση στο μυστήριο καλή είναι.Επιφυλάσσομαι για το 2,γιατί ίσως εκεί κορυφωθεί η δράση.
Little Miss Sunshine,χτες.
Γαματο εργακι.
γιατι ητανε το αμερικανικο τρομακτικο???
και απο τι καταλαβα ειχες δει ηδη το αμερικανικο
οπωτε ηξερες τι παιζει πανω κατω
Ναι δυστυχώς αυτό έγινε,είχα δει πρώτα το αμερικάνικο πριν κάποια χρόνια.Ούτε αυτό ήταν τρομαχτικό,απλά άκουγα για το ιαπωνικό πως είναι κλάσεις ανώτερο(που γενικά είναι ανώτερο όπως είπα) και περίμενα κάτι πιο δυνατό,ουσιαστικά όμως ούτε τρόμου δεν ήταν.
Αυριο σκοπευω να δω μια υπερπαραγωγη. Δλδ σημερα (πλεον).