Όσοι έχετε παιδάκια, σκυλάκια, γατάκια, σπεύσατε να την παρακολουθήσετε…Άκρως διδακτική, σαν το παλιό καλό Hollywood.
Είδα τις τελευταίες μέρες το [B]Kiss Kiiss Bang Bang [/B]
Μαύρη κωμωδία - περιπέτεια με στοιχεία noir, με καταπληκτικούς τον Robert Downey Junior σε ρόλο αυτοσαρκαστικό (είναι χαζούλης, πίνει, καπνίζει και η ταινία βγήκε σε περίοδο που ήταν σε αποτοξίνωση) και τον Val Kilmer σε ρόλο γκέι ντετέκτιβ. Δεν είναι η ταινία που θα σε σημαδέψει αλλά εγγυάται διασκέδαση με το παραπάνω.
και το δεύτερο μέρος με τις περιπέτειες του Harry Callahan
Δύο ώρες πιο χορταστικό από το πρώτο και με ατάκες εξίσου φονικές με το Magnum .44 του Dirty Harry. Θεός απλά.
post-apocalyptic επος…:bow2:
…το ‘‘Evil Dead’’, για πολλοστή φορά, μιας και χθες είδα την πιο πρόσφατη ταινία του Σαμ Ράιμη, τον Οζ, σκεφτόμουνα πόσο διαφορετικές είναι:):!:
εγω ειδα το evil dead 2 και μου φανηκε εντελως μαλακια, περιεργο γιατι ειχα διαβασει αρκετους που λεγανε οτι ειναι καλυτερο απο το 1 (ουτε καν κατα τη γνωμη μου)
επισης ειδα το the butterfly effect, καλη μαλακια κι αυτη, απορω πως εχει μαζεψει 7.7 στο imdb προχειρα μου ρχονται καμια 10αρια ταινιες με time travel που ειναι απειρως καλυτερες
Ο Sandler το πήγε αμερικανιά all the way και τελικά δεν ήταν καθόλου άσχημο. Αγνός χαβαλές με guestάρες!
είδα χθες το the fountain. είναι ταινία που ή θα την αγαπήσεις ή θα την μισήσεις… εγώ είμαι από τους πρώτους. ειλικρινά με άγγιξε πολύ, όσο λίγες ταινίες τελευταία… την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους φαν του αρονόφσκυ.
Στα συν και η εκπληκτική μουσική από clint mansell, kronos quartet και mogwai
Πλάκα είχε, ανάλαφρη νεανική κωμωδία.
Kαλό και το τελευταίο Βourne, θα έχει και συνέχεια…Πάντως προτιμώ Matt Damon εννοείται.
Κουραστικό και αδιάφορο γενικά με λίγες καλές στιγμές. Μεγάλη διάρκεια χωρίς λόγο.
…είδα ότι φουστανέλα έπαιξε το τριήμερο…καλά πέρασα, δεν με χάλασε:):!:
για ποτε εφυγα
Όποιος έχει δει τα δύο προηγούμενα Yip Man με τον Donnie Yen, εδώ θα βαρεθεί λιγάκι. Προσπαθεί να ξαναδείξει πιο αναλυτικά την ιστορία του, με λίγα ρομαντικά κι όλας στοιχεία, αλλά ελάχιστο ξυλάκι.
Αυτό θυμίζει λίγο το γνωστό American Psycho, μόνο που εδώ ο πρωταγωνιστής είναι οικογενειάρχης. Και η ταινία έχει κάπως περισσότερη ιστορία παρά βία. Άξιζε σαν εναλλακτικό, αλλά δε καταφέρνει φυσικά να το φτάσει.
Δε μαρεσε καθολου δυστυχως το αποπανω…
Ενα φθηνο αισθημα στουντιο σε ολη τη διαρκεια της ταινιας, και για μενα η απομυθοποιηση του Σκορτσεζε εκει. Η ταινια σωζεται απο τον Λιουις.
Πόσο παίζει να γάμησε…
Είναι τόσο δύσκολο να γράφετε τους τίτλους από τις ταινίες;
Αν αναφέρεσαι σε μένα, γενικά γράφω απλά στη προκειμένη φαίνεται ξεκάθαρα νομίζω. Anyway, The Amityville Horror είναι ο τίτλος.
για αρχή εμένα δεν φαίνεται καν η αφίσα. επίσης οταν ψάχνουμε να δούμε αν κατι ήταν καλο ή οχι και κάνουμε search πως να το δούμε αφού κάνεις δεν γράφει τίτλο?
Βασικά όχι δεν είναι ξεκάθαρο, γιατί εμένα τουλάχιστον δεν τη δείχνει τη φώτο.
Είναι γενικό το σχόλιο, αφορμή βρήκα από το ποστ σου.
Κατά τ’ άλλα, όχι σε μένα π.χ. δεν φαίνεται η εικόνα!
Και γενικά μετά από μερικές μέρες σε πολλά ποστς οι εικόνες δεν εμφανίζονται.