Βασικά το ‘‘Scarface’’ είναι ταινιάρα, είναι μανιφέστο, πώς να το πούμε. Και ο Paccino απλά τρομερός. Σε κάθε σκηνή δίνει ρεσιτάλ, με αποκορύφωμα το τέλος. Άσε που κι άλλοι ρόλοι του έχουν σαν βάση το Montana (Carlito κλπ.).
Mia απλα καλη ταινια ηταν…τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο, τετοιες ταινιες εχουν βγει καλυτερες με το τσουβαλι…Οσον αφορα την ερμηνεια του, παιδια ελεος, ειχα ακουσει και εγω αυτα που λεγαν για κορυφαια ερμηνεια και τον παρατηρουσα προσεχτικα σε ολη την ταινια…λεπτο δεν πειθει, ξαναδειτε το γιατι θα τρελαθω, δεν μπορει!!!ειναι τοσο υπερβολικες οι κινησεισ του που γελαγα…με εξαιρεση βεβαια την τελευταια σκηνη που παιρνει το πολυβολο, οπου ειναι συγκλονιστικη πραγματικα…
Για μενα αλλες ταινιες που εχουν κατακριθει απο τους κουλτουριαρηδες εχουν πολυ καλυτερες ερμηνειες και πολυ περισσοτερα να πουν…δεν λεω, θεος ο πατσινο, αλλα στην συγκεκριμενη ταινια ειναι υπερβολικοτατος…ας το δει καποιος που δεν το εχει ξαναδει και ας μου πει!!!
Τους κουλτουριαρηδες αστους, θεοποιουν καθε ακαταλαβιστικη πατατα.
brandon οι κουλτουριάδηδες δεν θεοποίησαν το σημαδεμένο, μάλλον η διαφήμιση το έχει κάνει. Κι εγώ όταν την είχα πρωτοδεί είχα πάθει την πλάκα μου αλλά μετά είδα ότι προτιμώ πιο μετρημένες ερμηνείες και λιγότερο τον de palma. Κακή ταινία δεν την λες όμως! Βέβαια άμα θεωρείς κακή ταινία του Πατσίνο τον Σημαδεμένο και υπερβολικό δες το Άρωμα Γυναίκας :Ρ
Για απομυθοποίση στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντα υπάρχει και ο τέλειος έμπορος της Βενετίας φυσικά!
είδα το 21 με Kevin Spacey και έχει να κάνει με το γνωστό παιχνίδι.Μέτρια σαν ταινία, ωστόσο βλέπεται ευχάριστα.
Εγώ σήμερα το πρωί είδα “Τα σκοτεινά φεγγάρια του έρωτα” και έμεινα άφωνος. Από τα καλύτερα του Πολάνσκι.
The Third Man
the bank job…αρκετα καλο,περασε ευχαριστα η ωρα…
To Βank Job δεν είναι απλά καλό. Είναι εξαιρετικό!
είδα το kung fu panda! Πολύ γαμάτο. Και φωνή Jack Black τα σπασε!
“Legend tells of a legendary warrior whose kung fu skills were the stuff of legend” =p
με ενα γκαι ριτσι,προ μαντονας,θα ηταν εξαιρετικο…ετσι,ηταν πολυ καλο,οχι απλα καλο…
Το One Missed Call με τον Έντουαρτ Μπερνς. Καλό, αν ξεπεράσεις τις κλισεδούρες που κλασικά υπάρχουν.
The fifth Element
για κωμωδία, καλό:D
The Machinist
Ο Bale είναι θεός.
Το εργάκι τα σπάει αγρίως,τι ταινία,τι ερμηνεία!:!:
Το I’M Not There…που έχει να κάνει με τον Bob Dylan…αν ξεπεράσεις ότι δεν έχει χρονική συνοχή, μια χαρά είναι. Καραααααααααααα καλτ.
Crash
Ωραια ταινιουλα, ωραιο θεμα.
The Dead Zone
Ενω περιμενεις μια καλη ταινια βασει τιτλου και υποθεσης δυστυχως σε αφηνει με την λαχταρα.
Υπερβολικα αργη, αξιζει λιγο μονο το τελος.
καλό το crash, όντως.
Αχα…
θα συμφωνησω απολυτα. το ειδα και γω χτες και ηταν παρα πολυ καλο… το συνιστω ανεπιφυλακτα…
Όντως, το crash που λέτε παραπάνω είναι πολύ καλό!
Είδα στην ΕΤ1 το Τσεκούρι του Κώστα Γαβρά. Πολιτικοκοινωνικό θρίλερ και λέει για το χάος που επικρατεί όσο έχουμε καπιταλισμό και για τ’ ανθρώπινα όρια. Πολύ καλή ταινία και σ’ έχει στην τσίτα όλη την ώρα!
ταινιάρα. την είχα δει στο σινεμά όταν είχε βγει, 2 άτομα είμασταν στην αίθουσα #-o