Όνομα ταινίας?
Είδα και τα τρία Resident Evil και τολμώ να πω ότοι βλέποντάς τα στην σειρά, σαν μια ταινία, γούσταρα. Καλή δράση και πλοκή, πράγμα που δεν περίμενα:!:
Γμστ, δεν το θυμαμαι αν και τον ειχα δει τον τιτλο εκεινη την ημερα.
Είδα το ‘‘Die Welle’’ (’‘Το κύμα’’) χτες, μιας και είχα ακούσει καλά λόγια (μάλιστα γίνεται και στους κινηματογράφους ντόρος για αυτό). Ωραία ήτανε, και βασίζεται και σε πραγματική ιστορία από ό,τι έμαθα.
Στο πρώτο με είχε πιάσει μια κλειστοφοβία, κάτι του στυλ “είμαι μόνη σ’ αυτόν τον κόσμο, νιώθω ότι δεν αναπνέω καλά” κτλ :Ρ
Και γω, πρόσφατα. Πολύ ωραία ταινία. Σιγά σιγά ο γερμανικός κινηματογράφος γίνεται γνωστός και εκτός συνόρων.
Επίσης είδα το εγγλέζικο “Reverb”. Υπόθεση “White Noise”, με ωραία μουσική. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά περνάει ωραία η ώρα. Θρίλερ ε.
Ξαναείδα το Amici miei (οι εντιμότατοι φίλοι μου) του Mario Monicelli αλλά αυτή την φορά με παρέα, οπότε το απόλαυσα και περισσότερο. Βγάζει γέλιο αυτή η ευχάριστη ατμόσφαιρα που έχει. Φοβερή ταινία!
Είδα το Heima των Sigur Ros…Καταπληκτικό μουσικό ντοκιμαντέρ, υπέροχες σκηνές απο την Ισλανδική φύση και την καθημερινότητα των πόλεων και φυσικά φοβερές live εκτελέσεις…Ειδικά το Glosoli στο ξεκίνημα είναι απίστευτη εμπειρία…must!
Είδα το Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους. Πολύ ωραίο αλλά από αυτά που είχα ακούσει περίμενα να μείνω με ανοιχτό το στόμα.
Nαι ρε έπος είναι
Ο Αστεριξ Στους Ολυμπιακους Αγωνες
Το τέλος ειδικά ήταν κορυφή!!
Αλλα ήθελα τν παλιό Αστερίξ…
και ποιος δεν τον ήθελε…τέλος πάντων δεν πειράζει ήταν πολύ καλή ταινία,γέλασα πολύ…
απλός οι 2 πρώτες μόνο και μόνο για τον ηθοποιό στο ρόλο του Αστερίξ τις βάζω λίγο πιο πάνω…
Now playing: Rammstein - Stein Um Stein
via FoxyTunes
Θα δω τώρα το ‘‘Πληροφοριοδότη’’:!:
το bloodrayne!!!8)8)
Tαινιαρα.
Moνο εμενα μου φαινεται μ@λ@κια το Departed??
Ναι. :? :? :?
MΠορει κ οχι…δειτε το oριτζναλ πρωτα και μετα μιλαμε…κλασεις ανωτερο…το departed φωναζε ‘‘δωστε μου οσκαρ τωρα’’ απο μακρια…απο τις χειροτερες του σκορσεζε για μενα…
Και μένα. Αν και για να είμαι δίκαιος ποτέ δε με τρέλανε ο Scorsese. Παρόλαυτα το συγκεκριμμένο το θεωρώ μέτρια ταινία και αυτόνομα χωρίς να έχω δει καν το Original.