Αυτον που πινει και δε μεθαει. Μυθικο πλασμα…
Αυτόν!
1-0!
αυτήν την ωραία πετρούλα…
Δεν είναι πέτρα, και δεν υπάρχει ορυκτό “αμέθυστος”
Ο αμέθυστος αποτελεί μια ιώδης ποικιλία του χαλαζία. Βρίσκεται συνήθως σε κρυστάλλους μέσα σε γεώδη. Το χρώμα αποδίδεται σε μικρά ποσά B ή BPO4 ή κατ’ άλλους Fe3+.
Πάρε έναν ωραίο κρύσταλλο χαλαζία:
Ο αμέθυστος που λες:
Ροδόχρωμος χαλαζίας:
"Αμέθυστος
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Ο αμέθυστος είναι μία ιώδης (χρώματος βιολετί ή μοβ) παραλλαγή του ορυκτού χαλαζία και χρησιμοποιείται για διακοσμητικούς σκοπούς ως πολύτιμος λίθος. Το όνομά του προέρχεται από το στερητικό «α» και το ρήμα «μεθύω» (μεθώ), καθώς στην αρχαιότητα πίστευαν ότι το πετράδι αυτό προστάτευε τον κάτοχό του από το μεθύσι. Οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι έφεραν κοσμήματα με αμέθυστο και έπιναν από σκεύη (ποτήρια, κύλικες, κλπ.) κατασκευασμένα από αμέθυστο, πιστεύοντας ότι δεν θα μεθούσαν."
δεν είπα ότι είναι ορυκτό…:-s
freedomofrock, ποιο είναι το πιο βαρύ πέτρωμα που υπάρχει? (απορία απλή…)
Χρωματίτης αν δεν κάνω λαθος…:-k
Μετεωρίτες επίσης, αλλά εκτός γης αυτά…
cool… ξέρουμε και πυκνότητα? (αυτά θα μπορούσαμε να τα λέμε και από ΜΣΝ, άρα δεν είμαστε off topic :p)
τι εγινε τωρα,μετα τις κινεζες,θα τρωμε πετρες?
μικρή η διαφορά ανάμεσα στα πετρώματα και τα εκτρώματα…
Γκρινιάρη…
Βαρυ πετρωμα = heavy rock = black sabbath.
Τελος.
Γειτονα κανα ρουμπινι αν σου βρισκεται. Αλλα οχι σε φωτο. Φχαριστω.
Αν είχα δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή :roll:
Ο χρήστης 321 20,6% Riverman λέει:
τωρα που το ξανασκεφτομαι τα λεζβιακα με τη σοφι που σας ελεγα,ειναι αηδια ψιλο. μια χαρα κοπελα εσύ και να πηγαινεις με γκομενες
Ο χρήστης Aloe λέει:
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Ο χρήστης Aloe λέει:
τωρα τα λες αυτα?
Ο χρήστης 321 20,6% Riverman λέει:
ειμαι αρρωστος,δεν ξερω τι λεω,μη μ’ακους
Σόφι, επιτέλους θα μας αφήσει ήσυχες
Ειμαι κι εγω εδω ε :bye: :bye:
Θα τον απλώσουν τον τραχανά τελικά…
Αφού έχεις ήδη πειστεί και το ξέρεις… Εμείς για σας το λέμε. Το να φιλάς γυναίκες είναι πολύ όμορφο και θέλουμε να μοιραστούμε τη χαρά αυτή μαζί σας. Για σας θέλουμε κι όλας να αποθανατίσουμε τη σκηνή με κάμερα, ώστε να μπορείτε να θυμάστε για μια ζωή αυτή την όμορφη στιγμή…
Πώς σας προτείνουμε να ακούσετε έναν όμορφο δίσκο? Έτσι σας προτείνουμε να φιληθείτε. Θα σας αρέσει. Μην είστε κλειστά μυαλά…
καλά τα λέει ο από πάνω
Aloe - Now listening : Exeis Ta Matia Pou Latrevw - Thelksi
naf said