Earth Of Distrust/Pearcing Waves/Reversed Nature + more t.b.a. Δευτέρα 11/7 @ 7 Sins

Λοιπόν λοιπόν!! Ελλείψει αφίσας (η οποία θα ανεβεί συντόμα), ενημερώνω ότι τη Δευτέρα 7 Ιουλίου θα παίξει live στο 7 Sins με:

Earth of Distrust (http://www.myspace.com/earthofdistrust)

Pearcing Waves (http://www.myspace.com/pearcingwaves)

Reversed Nature (http://www.myspace.com/reversednature)

  • άλλη μία μπάντα.

Θα ανεβάσω σύντομα αφίσα και τιμή εισητηρίου κλπ.

Κατά 90% τιμάμε :slight_smile:

Όποιος γουστάρει μαθκοριές και δεν έχει δει Pearcing Waves να κοπιάσει, ενώ για τους φίλους μου τους Distrust τα έχω πει 100 φορές, έχω γίνει γραφικός αλλά δε ντρέπομαι κιόλας.

Kατά 110% τιμάμε. 8)

Να γίνει και κανά μπαμπ, όχι ότι βλέπω να συγκινείται και κανένας, αλλά in any case, το live είναι στα πλαίσια φεστιβαλ, παρακαλώ…

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, θα μου πείτε, αλλά τέλος πάντων μας ενδιαφέρουν οι εξής βασικές πληροφοίες:
είσοδος 5 ευρώ
πόρτες 20.00
έναρξη 21.00

τι συγκρότημα ρε γαμώτο.
μεγάλο ρησπέκτ.

πως ηταν το live κοριτσια;

Koύκλα το λάιβ, κούκλα!

Ντάξει, ήμασταν τρεις κι ο κούκος, αλλά αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο, είχε μάλιστα περισσότερo κόσμο απ’ότι περίμενα για Ιούλιο στο 7 Sins…

[B]Reversed Nature[/B] δεν είχα ξαναδεί live, ξεκίνησαν ένα μισάωρο τριπαριστό jamάρισμα, δύο άτομα - μπασο/ντραμς και σαμπλαρισμένα μέρη με πλήκτρα και κιθαριστικά σημεία. Ελεύθερη η φάση, πού και πού χανόταν το τζαμάρισμα, αλλά όλο αυτό ήταν και θέμα στυλ, επιπλέον όσο πέρναγε η ώρα γίνονταν καλύτεροι, επιπλέον υπήρχαν σημεία στα κομμάτια που ήταν απλώς γαμάτα.
[B]Pearcing Waves[/B] δηλώνω groupie, γαμάτο deathcore με math στοιχεία, φάση DEP/ Converge με μια mastodon-ική μελωδικότητα, κοινώς γαμούν και γάμησαν. Έχουν τρομερή ευφυία στο πώς να χώνουν στριφνές catchy μελωδίες και πώς να ενσωματώνουν και παραδοσιακά heavy/thrash στοιχεία άμα λάχει σε εντελώς σύγχρονο μουσικό κορμό.
Oι [B]Earth of Distrust[/B] τώρα, όχι μόνο έχουν ένα πυρήνα τρελαμένων φανατικών οπαδών, που ήταν όλοι εκεί και έκαναν και μόσινγκ, τον έναν τον ξέρετε, αλλά είχαν και απίστευτο ήχο. Απίστευτο, τέλειο, τζαμένιο ήχο. Παίζουν ένα βαρύ sludj/ο/crust πράγμα, με post στοιχεία, ένα μπάσο-διαμάντι, γίνεται της παλαβής από κάτω, και διασκευή Integrity, και είμαστε όλοι χαρούμενοι, ναι.΄

Ρε έχουμε εξαιρετικά ελληνικά συγκροτήματα λέμε.

Όχι ρε γαμώτη…δεν έχω δει ακόμα τους Piercing Waves live.

Πάμε όλες μαζί…Spoonman Spoonman Spoonman!

Feel the rhythm with your haaaaaaaaaaands
(steal the rhtythm while you can)
SPOONMAN
Speak the rhythm on your oooooooown
(Speak the rhtyhm all alone)
SPOONMAN

(offtopic αλλά μόνο λίγο, του(ς) πάει :p)

Τα είπε όλα η ολμάιτυ, δεν έχω να προσθέσω πολλά.

[B]Reversed[/B] καλύτεροι από ποτέ. Αυτό από μόνο του λέει πολλά για όσους ξέρουν…

[B]Pearcing[/B] ισοπέδωσαν τα πάντα, μόνο χτύπημα, είμαι γερός φαν πλέον. [I]Swallow the fate[/I], [I]Varvaros[/I], τα καινούρια τραγούδια είναι απλά συγκλονιστικά, και μαζί με τους Masakari έχουν τα καλύτερα ριφ που έχω ακούσει τον τελευταίο ένα χρόνο στον core ήχο. Πολύ μέλλον.

[B]Distrust[/B] συγκλονιστικότερη εμφάνιση από όλες μετά το δίσκο, γάμησαν ό,τι απέμεινε, με πολύ καλύτερο ήχο από άλλες φορές. Ηχογράφησαν και την εμφάνιση, γενικώς αυτή τη φορά τους ευχαριστήθηκα - όπως και οι περισσότεροι - πιο πολύ από ποτέ.

Πιάστηκε ο σβέρκος μου από το χτύπημα χτες και σπούδασα τη μπύρα πάλι με τις μπαντάρες.

Την ώρα που μέτραγα τον κόσμο στο σετ των Pearcing Waves, είχα μετρήσει 50 μαζί με ηχολήπτη, μπάργούμαν, πόρτα, τη μπάντα που έπαιζε, και μετά από αυτό οι 2 ήρωες που μπήκαν έκτοτε ήταν και οι δύο φίλοι μου. 8)

Nταμπλ ποστ γιατί το διορθωμένο και πλήρες σετλιστ των [B]Earth of Distrust [/B]ειχε ως εξής.

Intro
Twitch
How to Handle a Razor
Iron Moose
Turning(Multiply By Bruises)
These Hands Are Flames
Sons Of Distrust Part II
Incarnate 365
Spirit Tradeoff