Einsturzende Neubauten στην Αθήνα!

απειρες ζηλειες σε οσους πηγαν…:frowning:

Ο θεούλης στα κρουστά ήταν ο N.U. UNRUH, ιδρυτικό μέλος των Neubauten μαζί με τον Blixa.

f.m.einheit δν λεγοταν ο πρωτος ο περκασιονιστας τους;

όπως είπε και ένας φίλος, 3 ώρες στο αρτίστικο συνεργείο των Neubauten! Γιατί το industrial είναι στην ουσία του αυτοί οι ήχοι και όχι κανόνια με ροζ υγρό…

ένα ακόμα βίντεο από το live εδώ:

Δεύτερη μέρα.

έφτασα αργά γιατί είχε κλείσει η Π.Ράλλη, και πέτυχα ένα μέρος μόνο της προβολής του πολύ ενδιαφέροντος documentary σχετικά με την μπάντα. Περίεργη φάση με τις καρέκλες πάντως, δε με χάλασε, απλά δεν έχω συνηθίσει να πηγαίνω σε λάιβ και να κάθομαι.

Και μετά ξαναβγήκαν οι Neubauten…
Ξεκίνημα με ένα (ή δύο?) κομμάτι μεγάλο σε διάρκεια που δεν το ήξερα, ήταν τζαμαριστό, με ένα noise ξέσπασμα a-la “Der Tod Ist Ein Dandy” που μας γάμησε την ψυχή και λέω “εδώ είμαστε”. Ο Blixa ωρυώταν με τους ηχολήπτες του ξανά, αλλά μετά ξεκίνησε να μας προλογίσει το επόμενο κομμάτι και μας είπε ότι απεφευγαν να το παίζουν live μέχρι πρόσφατα γιατί “κάπου το 1980” που το ηχογράφησαν λέει, είχαν βρει στο στούντιο κάτι καμπάνες και τις ηχογράφησαν και μετά δεν μπορούσαν να αγοράσουν καμπάνες για να το παίξουν live.
Και ναι παιδιά μου, έχω να λέω ότι το [SIZE=“5”]“SEELE BRENNT”[/SIZE] live καταπίνει πλανήτες, είχα ανατριχιάσει, θρησκευτική εμπειρία, πέος στον κώλο κι έτσι, και στα καπάκια “κάτι από την ίδια εποχή”, η διασκευή δηλαδή στο “Sand” της Nancy Sinatra. Encore με “Total Eclipse of the Sun” και ομορφιές.

Μετά βγήκε μόνος του ο Blixa, παρέα μόνο με ένα μικρόφωνο, δυο πετάλια και ένα μπουκάλι ρετσίνα, ωραία μας τα’πε, έκανε και χαβαλέ, έκανε και δυο-τρεις ομορφιές με τα εφέ του, οκ αυτό.

Και στο διάλλειμα έλεγα στον Άνγκμαρ ότι μας έκατσε γκαντεμιά που δεν θα βλέπαμε Alexander Hacke solo αλλά τους MOSERMEYER, καλός μαλάκας είμαι, οι τύποι ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ό,τι είχαμε και δεν είχαμε, καμία σχέση με ΕΝ, αλλά αυτό το ψυχεδελικό/ambient/μετα-industrial/space πράμα με τα ψυχρά κρουστά και τα απίστευτα κιθαριστικά layers μας άφησε μαλάκες να τριπάρουμε με το στόμα ανοιχτό. Παρά το παρατεταμένο χειροκρότημα δυστυχώς δεν βγήκανε για ενκόρ.

Και κάπως έτσι τελείωσε ένα από τα ομορφότερα διήμερα της ζωής μου.
Einsturzende Neubauten σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα.

γαμω τη τυχη μου και την αφραγεια μου…:frowning:
τι seele brennt, αυτη η κραυγη που βγαζει σου γαμαει το ειναι, φανταζομαι μετα τα χθεσινα ‘οργια’ στο μικροφωνο, πως θα ηταν το σημερινο

χαιρομαι παντως για τους υπολοιπους που ειδαν το σημερινο…μεχρι και 9παρα το σκεφτομουν να ερθω μπας και χωθω απο τα μισα και μετα αλλα δεν…

Να μας ξαναρθουν συντομα με τα παραπανω επη εντεταγμενα στο σετλιστ…

\m/

[SIZE=“4”]Einsturzende Neubauten - Seele brennt (2nd day Live @ Fuzz Club Athens okt. 2010) [/SIZE]

σοκ και δέος.

πο…8O8O8O

εξαιρετικο το review στην κεντρικη, μπραβο:D…+ πολλα πινκς για την αναφορα στους μαλακες που φωναζαν κατα τη διαρκεια του silence is sexy κτλ…

Ουφ, ακομα δεν μου εχει περασει που εχασα την δευτερη μερα:(

Oπως και ναχει, μακαρι οντως να συνεχισουν κι αλλο ακομα και να τους ξανα-απολαυσουμε συντομα…
Happy anniversary Einsturzende Neubauten
\m/

Thanks a lot man! Βσκ ηθελα να το παρουσιασω σαν μια ενιαια εμπειρια, κι ελπιζω πως ακομη κι οσοι δεν ηρθαν τη δευτερη μερα μπορουν να εχουν μια πιο σφαιρικη εικονα. Γι αυτο και το επιασα σε δυο φασεις, του στυλ, οι 2 εμφανισεις ως Neubauten και μετα ολα τα υπολοιπα.

Μακαρι να ξαναρθουν το λεω, και μακαρι να σουν κι εσυ τη δευτερη μερα ρε γμτ. Εδω εμενα μου κατσε ασχημα που το χασες, να καταλαβεις.

fingers crossed λοιπον και θα ξανατιμησουμε μολις δωθει η ευκαιρια…

Ellanor, δωσε videos στο λαο:p

Γαμώ την δουλεια μου, γαμώ το ντέρμπι αιωνίων, γαμωωωω…:x

Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους πήγαν και μπήκαν εδώ μέσα να περιγράψουν την εμπειρία τους. Πόσο λυπάμαι που τελικά δεν κατάφερα να πάω… μεγάλη ιστορία…
Πόσο χαίρομαι όμως που υπάρχει υλικό να δούμε κι εμείς που για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν ήμασταν εκεί.