τσ,τσ,τσ…έπρεπε να το περιμένω…τι θα προτιμούσες εσύ??? 8O
Το τι θα προτιμουσα , αστο καλυτερα γιατι το Background απο κιτρινοπορτοκαλι , θα γινει βαθυ κοκκινο … και μα τι πονηρη που εισαι , εννουσα ηλικιακα παντα , ειναι μια σκαλα κατω απο το 70 , αλλαζεις δεκαετια ετσι , και φαινεσαι πολυ πιο μεγαλος .
ισα ρε που θα γίνει και βαθύ κόκκινο!!! τώρα να δεις πως ανατρίχιασα :? !!!χρυσό μου τι νόμιζες,κι εγώ ηλικιακά εννοούσα…μα που πάει το μυαλό σας συνέχεια… 8)
Ti να το κανουμε το μυαλο καλο μου , δεν χρειαζετε σε κατι περιπτωσεις , αλλα πραγματα χρειαζοντε … :roll:
Βρε ουστ από δω παιδεραστή!!! 8O
[size=1]δεν αντέχω άλλο μαζέψτε τον!!![/size]
Πφ Παιδεραστης σημαινει αυτος που κανει σεξ με μικρα αγορακια … οποτε δεν ειμαι αυτο που λες … και που πηγε το μυαλο σου αληθεια , εγω π.χ τα ματια εννοουσα
ναι χρυσό μου κι εγώ τα μάτια εννούσα,δεν το κατάλαβες… ? 8)
Mωρομ θα ρθεις να με ξουρισεις ???
Mωρομ θα ρθεις να με ξουρισεις ???[/quote]
δεν έρχεσαι εσύ καλύτερα εδώ γιατί βαριέμαι να τρέχω κει? 8)
δεν έρχεσαι εσύ καλύτερα εδώ γιατί βαριέμαι να τρέχω κει? 8)[/quote]
Που να ρθω μωρομ ??? στα τσακιδια ??? Ελα απο το σπιτι να σε φιλεψω και περγαμοντο :lol: :lol:
δεν έρχεσαι εσύ καλύτερα εδώ γιατί βαριέμαι να τρέχω κει? 8)[/quote]
Που να ρθω μωρομ ??? στα τσακιδια ??? Ελα απο το σπιτι να σε φιλεψω και περγαμοντο :lol: :lol:[/quote]
όι!!στου πορτο ραφτ χρυσό μου!γιατί εγώ ντρέπουμαι να έρθω σε σένα…φοβάμαι,μικρό κοριτσάκι… :oops: :lol:
Στο Πορτο Ραφτινγκ ??? ω ρε μπραβο πας και για Ραφτιγκ στο Πορτο ??? Ετσι μ’αρες να σε θαραλλεα και ατρομητη … Για αυτο επιμεν … επδης εισ μκρη και αβγαλτη ??? και ιγω μικρς και αβγαλτους ειμ’ …
8O βλέπου είσαι κι έξυπνος χρυσόμ! μικρή κι άβγαλτη ειμ’ ιγου,I gout busted! 8O
[quote=“linowar”]
8O βλέπου είσαι κι έξυπνος χρυσόμ! μικρή κι άβγαλτη ειμ’ ιγου,I gout busted! 8O[/quote]
Η εξυπναδα ειναι κατι που διακρινει τους περισσοτερους users του Rocking …!!!
umm…to katalaba auto apo tin proth stigmi :lol: !