Ejekt 2009 - 18 & 19/6

Ο Jarvis παίζει pulp? Ωραίο διαφαίνεται το Ejekt…

Αυτό λέω, αν παίζει τότε αυτόματα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφερον. Να παίζουν κανονικά εννοείται, όχι σαν τον Brett Anderson με το ημιακουστικό σετ των Suede…

Pixies !!!
μου αρκουν!

πωωωωωωω ρε φίλε… PIXIES… αυτά είναι…

[SIZE=“1”]και σόρρυ για το άλλο θρεντ[/SIZE]:oops:

PIXIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!

Πωπωπω μπρίζωμα που φάγαμε τώρα… Τι Ιούλιο ρε πούστη… Φέρτε τους πιο γρήγορα…

δεν μπορω να πω παραπανω γιατι δεσμευομαι

[B]αλλα αμα κατσει το ονομα που ψηνεται

οι πιξις δεν θαναι ουτε για να φερνουν τις πορτοκαλαδες…[/B]προσευχη κει με τα 10 δαχτυλα να κλεισει το ονομα που ψηνεται…

Ωρα ειναι τωρα να μας πεις οτι ψηνονται αυτοι που φανταζομαι οτι εννοεις οτι ψηνονται.

ρε παιδιά μην μας βγάζετε την πίστη κάθε φορά.Απλά πες το όνομα.Βάλε τα γράμματα της άλφα-βήτα ώστε να συμπληρώσουν το όνομα…:smiley:

όχι δε γίνεται… μετά χάνει το όλο suspence και το μυστικιστικό χαρακτήρα. ψαγμενιά κι έτσι.

:stuck_out_tongue:

Δεν θα είναι οι Pixies headliners δηλαδή;; Ξενέρα… Όπως και να έχει πες το όνομα, μην μας σκας…:stuck_out_tongue:

>> FNM <<

Ε ναι κι εγω αυτο φανταστηκα οτι εννοει.
Ποιος διοργανωνει το Ejekt?

Και εγώ αυτό ψιλοκατάλαβα αλλά…

εγω παντως δεν ειπα τπτ :stuck_out_tongue:

E εισαι λιγο αδικος με τους Pixies, ειναι πιο σημαντικοι απ’οσο θεωρεις:). Ασχετα αν αυτο με τα reunions τους εμπεριεχει ελαχιστη ποσοτητα καλλιτεχνικης ανησυχιας…

Συμφωνώ με Giannis… Η άποψή μου για τους Pixies είναι ότι από τότε που έβγαλαν τα άλμπουμ τους και μετά, μουσικά, δεν υπάρχει συγκρότημα σημαντικότερο από αυτούς… Κάποιοι ίσως με βρουν υπερβολικό αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Τους λατρεύω όσο δεν πάει, θεωρώ την μουσική τους από άλλο πλανήτη…

καθολου υπερβολικοσ ακουω μουσικη 29 χρονια και αυτο που επαθα οταν πρωτοακουσα pixies δεν περιγραφεται

Eίδα στο όνειρό μου ότι έβγαιναν με το “Oh my golly”…:lol: