Set list από Blackfield?
είπαν μόνο το ρεφρέν! όλα τα λεφτά! πολύ γέλιο έπεσε…
Πήγα και εγώ στο Ejekt, τελευταία στιγμή και για τον ίδιο λόγο που είπε και ο Αλεξ (επειδή ένα παιδί πουλούσε πιο φθηνά το εισιτήριο που είχε πάρει).
Μια ομορφιά χτες η συναυλία. Πέρασα σούπερ. Είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο ευχάριστα και χαρούμενα σε συναυλία. Μέσα στην τρελή χαρά. Δεύτερη σειρά, έβλεπα τους πάντες σε απόσταση αναπνοής και δε σταμάτησα να χορεύω και να χοροπηδάω. Σήμερα πονάνε πλάτη, αυχένας, γόνατα, αλλά χαλάλι.
Στον χώρο έφτασα κατά τις 7.30 και είχε ακόμα ήλιο. Είναι όμορφη η τοποθεσία στο Φάληρο και δεν μπορώ να καταλάβω πως τόσο καιρό έκαναν συναυλίες στο άθλιο Ταε κβο ντο. Anyway, αυτοί ξέρουν
[B]Vaccines[/B]: τους είδα από την αρχή. Νταξει, it is not my cup of tea, αλλά πέρασα καλά. Θυμίζουν αρκετά Kaiser Chiefs, Franz Ferdinard κλπ. Κλασικό αγγλικό συγκρότημα. Ο τραγουδιστής τους κατέβηκε και κάτω στο τέλος και έγινε χαμός εκεί που ήμουν. Το εντυπωσιακό ήταν ότι είχαν κοινό και ο κόσμος γύρω μου ήξερε όλα τα κομμάτια τους :roll:
[B]Blackfield[/B]: Είχα ένα φόβο μη βγει μόνο ο Geffen. Τελικά βγήκε και ο θεούλης Wilson και δεν μπορώ να εκφράσω τη χαρά μου. Πολύ καλοί. Αυτός ο Wilson στις συναυλίες έχει τον ίδιο ήχο που έχει στα άλμπουμ. Ο Geffen είναι λίγο καραγκιοζάκος Έβγαλε τη μπλούζα κάποια στιγμή και γενικά έχει ένα στυλάκι “Σάκης”. Σαν προσωπικότητες καμία σχέση με τον Steven. Τα κομμάτια "End of the world, “Pain”, “Blackfield”, “Cloudy Now”, “Miss U”, “DNA” και “Oxygene” τα χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ. Αγαπάμε Wilson που βγαίνει ξυπόλητος. Θα ήθελα να έπαιζε και κανένα από PT αλλά δεν υπήρχε περίπτωση.
[B]Moby[/B]: ΘΕΟΣ. Τι ενέργεια είναι αυτή που έχει πάνω στη σκηνή. Είναι σαραντα-τόσο χρονών και τρέχει ασταμάτητα, κάνει χαβαλέ, έχει πάθος, γουστάρει απίστευτα αυτό που κάνει. Τίμιος άνθρωπος και πραγματικός μουσικός. Αυτή η Malcom τι φωνάρα. Μου άρεσε ο τρόπος που ο Moby είχε αλλάξει τα κομμάτια του. Ήταν κατάλληλα προσαρμοσμένα ώστε να μη σταματάει ο κόσμος να χορεύει ούτε στιγμή. Θα ήθελα και κανένα πιο ροκ κομμάτι από το Animal Rights. Μια ώρα φώναζα “Revolver”, αλλά δεν
Έπαιξε και το Rehab της Amy και Joy Division και Led Zeppelin. Απίστευτες στιγμές στο “Go” και στο “Feeling so real”, έπαιξε πολλά και από την αλμπουμάρα το “Play”. Από το καινούργιο άλμπουμ πολύ καλό συναυλιακά το “The Day”:thumbup:
Αλήθεια, αν έβγενε η Amy μετά τον Moby, φαντάζομαι ότι θα χάλαγε μια τόσο όμορφη μέρα. Στην αρχή δεν είχα σκοπό να πάω στο Ejekt γιατί δεν μου αρέσει το στυλάκι της Amy (όχι τα τραγούδια της και η μουσικής της, αλλά το στυλάκι και όλο αυτό που βγάζει προς τα έξω). Τελικά, μόνη της έβγαλε τα μάτια της. Τραγικό πάντως που από την αρχή ο Moby δεν ήταν Headliner. Πραγματικά, έχει μεγάλη μουσική πορεία, πάρα πολλούς δίσκους, είναι οδοστρωτήρας στις συναυλίες και είναι κρίμα (για μένα) να μπαίνει κάτω από ονόματα του ενός δίσκου και της τεράστιας προβολής (καλής ή κακής) από τα media.
Αυτόν τον καριόλη τον moby δε θα κάτσει ποτέ να τον δω…ας το πάρω απόφαση…
Anyway…Πόσο κόσμο χωράει?Από ήχο τι έλεγε?
εγώ ήμουν 2 σειρά και κέντρο. Μια χαρά ήταν ο ήχος εκεί. Πάρα πολύ καλός. Και χωράει αρκετό κόσμος ο χώρος. Δεν είμαι καλή στο να υπολογίζω πόσες χιλιάδες :roll:
ΚΛΙΚΑ στο ροκιν μου:blues:
ηχος πολυ καλος. ειναι τεραστιο. σολντ αουτ δεν παιζει να γινει ποτε. ιδια φαση με τερα βαιμπ φαντασου, αλλα τσιμεντο και ολο ισιομα. αν ξερεις το “γυαλινο κτιριο”, οπως το ονομαζουν, ειναι αυτο που γινεται καθε χρονο το τατου κονβενσιον, διπλα ακριβως απο ταε κβο ντο. ακριβος μπροστα ειναι η σκηνη και ολος ο χορος μεχρι θαλασσα ειναι ο συναυλιακος χορος.
Χαχαχ, έλα ντε. Επιτέλους βρέθηκε ένας άξιος χώρος για συναυλίες στην εκεί περιοχή, ελπίζω να τον διατηρήσουν.
Και μπορώ να πω οτι συμφωνώ για τον Geffen, αρκετά ποζέρι και ψαρωτικός για 15χρονα κοριτσάκια φάση. Σε σχέση με την παρουσία του Wilson. Ωστόσο αυτό το στυλ ίσως και να ταιριάζει στη μουσική των Blackfield… (αν βέβαια βλέπαμε και τον Wilson να πετάει καμιά μπλούζα…χχαχαχαχα, ούτε να το σκέφτομαι!)
Κατα τ’ άλλα για την Amy Winehouse ουδέν σχόλιο… Βάζει τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της… Είναι καλό πάντως που είδαμε headliner τον Moby, πραγματικά άξιζε όσο τίποτα άλλο… Ακόμα δεν έχω συνέλθει απο το χθεσινό ΠΑΡΤΥ.
Και δυο βιντεάκια που ανέβασα. Θα κάνω εντίτ προς το βράδυ και θα προσθέσω και ένα τρίτο (aka το cover στο New Dawn Fades).
http://www.youtube.com/watch?v=iNuTPba4IUA
Χτες βραδυ εμαθα οτι ακυρωθηκε το τζανκι, και στην παρεα ηταν ενας τυπος που δουλευε στο στησιμο-ξεστησιμο της σκηνης και με πηρε μαζι του. Προλαβα 40 λεπτα.
Τρομερος ο Moby! Ενα παιδικο ονειρο πραγματοποιηθηκε!
Ελπιζω πραγματικα μια φορα να παω να τον δω. Συνεχως οι συγκηριες πεφτουν οταν δεν μπορω να παω στις συναυλιες. Ας ελπισουμε την επομενη φορα!!!
:lol::lol: με βλέπω!!!
Πόσο σε ζηλεύω! Καταλαβαίνω πολύ καλά όσα περιγράφεις, μιας και τον έχω δει κι εγώ μια φορά στο rockwave, αλλά ΠΟΣΟ ζηλεύω που τον είδες τώρα… κάτι που θα είχα κάνει αν είχα σταθεί τόσο τυχερή όσο εσύ. Και ναι! ο Moby ξέρει καλά πώς να ταρακουνάαααει τον κόσμο. Όποιος βρέθηκε σε live moby και δεν χόρεψε, το “ξενέρωτος” είναι πολύ επιεικές. Ο άνθρωπος ξέρει τι θα πει VIBE!.. και στο μεταδίδει χωρίς να σε ρωτήσει… απλά αρχίζει να παίζει τις μουσικές του κι εσύ έχεις ήδη “φύγει” για το ταξίδι που σου ετοίμασε!.. είναι το κάτι άλλο…
άλλος ένας λόγος για να ζηλέψω που τελικά δεν ήμουν εκεί… ήταν δηλαδή και ο Wilson εκεί… δεν ήταν μόνo o Geffen… τον οποίο τον έχω δει support 2 φορές τουλάχιστον… ανυποψίαστα πήγαινα πάντα πολύ αρχή στις συναυλίες και τσουπ ο geffen support… και εσύ τον είδες με Wilson?? !!
πφφφφφ…
για να λες ότι μοιάζουν με Kaiser και Franz τότε λογικά θα μου αρέσουν κι εμένα πολύ αυτοί… τους έχω ακουστά αν και δεν τους έχω ψάξει ποτέ… μμμμμμάλλον πρέπει να τους ρίξω κανα αυτί…
αυτός είναι ο μόνιμος φόβος μου πλέον για τον Geffen…
Και πάαααλι έβγαλε την μπλούζα του??? … ναι είναι λίγο χαζουλοβλαμμένο… αλλά ντάξει μου εμπνέει συμπάθεια… Για να πω την αλήθεια, τον πρόσεξα ως καλλιτέχνη κλπ επειδή έχω αυτήν την αγάπη για τον Wilson, και σοβαρός λόγος εκτός απο το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους(το οποίο μου αρέσει πολύ) είναι και η ίδια η συνεργασία, η κίνηση δηλαδή του Wilson να είναι δίπλα σ’αυτό το παιδί.
Και όντως καμία σχέση οι 2 προσωπικότητες Wilson και Geffen. O πρώτος: Θεός χαμηλών τόνων, κι εμένα προσωπικά μου εμπνέει απεριόριστο σεβασμό, και ο άλλος μικρός και φωνακλάκι… όχι όμως και κακός.
Συμφωνώ μαζί σου! και για μένα είναι υποτιμημένος όταν δεν είναι headliner. Και τότε στο rockwave άνετα θα μπορούσε να’ταν αυτός στο τέλος και όχι οι placebo που απογοήτευσαν αρκετό κόσμο με το να παίζουν πολλά κομμάτια απο το τότε ολοκαίνουργιο battle for the sun.
O Μοby είναι πράγματι πολύ μεγάλος! για πολλά respect!!!
έχεις κάτι ιδέες ώρες ώρες…
[SPOILER]αφού μωρέ είναι κοκκαλιάρικο… δεν είναι και σαν τον hallgren(POS)… [SPOILER]τουλάχιστον έβγαλε τις κάλτσες του… [/SPOILER][/SPOILER]
Άκουσα τα videaκια στο youtube. Ήταν ωραίο που έβαλλε και λίγο Winehouse στο σετλιστ του, σαν να “έβαλλε” όμορφα την παρουσία της για λίγο στο live. Για μένα ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Και ντάξει το “whole lotta love” ήταν όντως όλα τα λεφτά με τη φωνή της τύπισσας…
Κατα τ’αλλα… ξαναζήλεψα ακούγοντας αυτό το BEAT και επαναφέροντας στο μυαλό μου την αίσθηση του πως είναι να βρίσκεσαι σε μια συναυλία Moby… ντάξει… delirium!
πραγματικά απίστευτες φωτογραφίες έχει τραβήξει!
είναι ωραίο να “βλέπεις” τις συναυλίες από το μάτι του καλλιτέχνη.
το ότι ο moby μοιράζεται αυτές τις εικόνες μαζί μας είναι μεν έξυπνο, αλλά είναι κυρίως όμορφο!
-ο όντως απίστευτος διάδρομος (το τούνελ στα παρασκήνια) στη Θεσσαλονίκη!
-η εικόνα του κόσμου… να ανεβαίνεις σε μια σκηνή, κι απο κάτω όλος αυτός ο κόσμος!!! ΤΕΛΕΙΟ!
Έλα ρε μάγκα. Έτσι αυτά είναι!!!
θα γίνει όμως;;;
Με την didi μάθαμε αν έγινε κάτι παρόμοιο;