Ejekt Festival 13/07/10 : Faith No More, Bad Religion, Unkle and others

:o

ΟΛΟΙ ΦΕΤΟΣ!!! ΤΕΛΕΙΑ…

Τι αλλο θαδουμε φετος θεε μου…;8O

Απλα ρε awake, καθεσαι και σκοτιζεις τον καθε πιτσιρικα που θελει να δει τους Metallica και ας τα σκασει, επειδη θα δωσει λεφτα στην didi,

και τωρα μας λες “ε κλαιν, τους εχω ξαναδει”

Μια χαρά το 50ρικο, πέρσι για FNM μόνους δώσαμε 45.

Αυτό.

Λογικά θα έρθω.
Μόνο μη μου κάνουν καμιά μαλακία από τη δουλειά.

Μια από τα ίδια!
Είναι συναυλία όνειρο αλλά μέχρι τελευταία στιγμή θα είμαι στο περίμενε…
Αυτή η καθημερινή μας τσακίζει γαμώτο…

Πολλά μπράβο πάντως στο ejekt και για τα ονόματα και για την τιμή!!! :thumbup::thumbup:

τελικά ο πετρίδης το πέτυχε έτσι αγοράκια… :?

εδω πετυχε ο αλλος κατα 3/4 το unkle,fnm,bad religion και them crooked vultures πριν ανακοινωθει οτιδηποτε=p Και να σκασουν λεει τελευταιο ονομα οι tcv:p

μας μένει να βρούμε και τους κλέφτες που τα γ@μησ@ν όλα κι είμαστε κομπλέ για εφέτος… αν και του χρόνου θα είναι ακριβότερες οι συναυλίες με τις δραχμούλες :wink:

Αν (οταν) παμε παλι σε δραχμες, οι συναυλιες θα ειναι το απολυτως τελευταιο που θα σε απασχολει …
Φιλικα παντα και μακαρι να βγουμε απο τα δυσκολα οσο πιο συντομα γινεται.

κάνεις λάθος… καταφύγια θα υπάρχουν πάντα, πραγματικά ή εικονικά… κι επειδή δεν έχω καλύψη με τσιμέντο την πισίνα μου θα έχω να αχολούμαι με τη μουσική… φιλικά βέβαια

Βασικα ενοουσα οτι δεν θα μας παιρνει να δινουμε λεφτα σε συναυλιες.
Το οτι θα ασχολομαστε με κατι για να ξεφυγουμε ειναι δεδομενο.

Eπιτελους κ επισημα! Κ μια χαρα η τιμη. BAD RELIGION!!!

BAD RELIGION!!! Το τεραστιότερο live για φετος…

I don’t know how to read but I got a lot of toys…:smiley:

Χα Χα . Με μαθηματική ακρίβεια τεκμηριωμένη απάντηση. Για φέτος αλλά και για τη φάση που βρισκόμαστε, θα συμφωνήσω όχι μόνο για το eject αλλά και για κάθε άλλη συναυλία. Εκτός αν σκιστούμε στις υπερωρίες για κανά extra $$$ : )

Μια χαρά είναι η τιμή! Είμαι εκεί!!!

Tι καιρό κάνει?

Zέστη φίλε, πολύ ζέστη! :stuck_out_tongue:

Τώρα το έμαθα! Ναι ναι ΝΑΙΙ!!! Επιτέλους θα δω Bad Religion… και Faith No More, τέλειο πακετάκι. Είμαι εκεί ήδη! :smiley:

αυτό, έχασα fnm πέρυσι, bad religion αγαπάμε και δεν έχω δει, και UNKLE επίσης αγαπάμε πολύ, οπότε ναι θα το τιμήσουμε. Η τιμή καλή απλά. Οπότε αναμένουμε!