Ejekt Festival 13/07/10 : Faith No More, Bad Religion, Unkle and others

Eυχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις :smiley: Λογικα θα κοψω κατι απο Unkle, θα παρω κατα τις 24.00/δωδεκα και κατι τραμ για συνταγμα και μετα ταξι :wink:

Το τελευταίο τράμ για Σύνταγμα φεύγει από Βούλα στις 23:56, οπότε στον Άγιο Κοσμά θα είναι κατά τις 00:10!

http://www.tramsa.gr/index.cfm?page_id=166&grammi=3

Ξέρει κανείς αν παίζει από δω κανένας διαγωνισμός για προσκλήσεις για το eject γιατί μας χτυπάει η αφραγκίαση? :stuck_out_tongue:

Θα παιξει σιγουρα ντου οποτε μην αγχωνεσαι! :stuck_out_tongue:

το εισητηριο ποσο εχει?

50, και προσωπικά έχω δώσει ήδη 45 για cranberries :stuck_out_tongue:

ρε αδερφια! μηπως ξερει κανεις ποτε θα βγουν οι faith no more? Αλλου γραφει οτι βγαινουν μετα τους Unkle 23¨45 και αλλου λεει 21:50 δηλ πριν τους Unkle,νομιζα οτι ηταν οι headliners του φεστ η κανω λαθος?,ξερει κανεις ?

Οι Faith No More είναι headliners και βγαίνουν στις 21:50. Θα ακολουθήσουν στις 23:45 οι Unkle. :slight_smile:

Ευχαριστω φιλε μου!νομιζα οτι οι headliners εβγαιναν τελευταιοι και μπερδευτικα λιγο,τελεια θα μαι κει thanx :slight_smile:

Χαιρετώ την παρέα…
Ήμουν και πέρυσι στους Faith No More και φυσικά δεν θα λείψω και φέτος!
Ξέρει κανείς την χωρητικότητα του συγκεκριμένου χώρου και πως πάει η προπώληση?

Γραφική παρατήρηση, αλλά κακή γραμματοσειρά και editing του κειμένου.

Αν πουλαει κανενας εισητιριο μπορει να κανει pm.

Μακαρι να κραταν για μας το Καλυτερα Νεκρος γιατι δε το βλεπω πλεον στις setlists.Καλα οχι οτι με νοιαζει πολυ απ τη στιγμη που θα παιξουν τοσα κομματια αλλα μ’αυτο τους εμαθα και θα ηταν μια καποια συγκινησις.(και αντικειμενικα ειναι και κομματαρα το ατιμο).

σημερα νομιζω ξεκινανε παλι τις συναυλιες οι faith no more
Απο αυριο θα εχουμε και setlist.
Αντε μπας και ξεθαψουν κανενα ακομη παλιο τραγουδι…

Διασκευή Anathema?

Αν μου αρεσει?Αν και δε τους παλευω γενικα,γαματο το καναν.

+10000000000000000

Όχι,ρώτησα επειδή κι εγώ μια απ’ τις πρώτες μου επαφές με τους BR (η άλλη ήταν το 21st Century), την είχα μέσω της διασκευής των Anathema και μετά τους άκουσα πιο διεξοδικά.

Aαααα…οχι,εγω πρωτα το original ειχα ακουσει και θυμαμαι οτι ειχα σκαλωσει οταν ακουσα και των Anathema μεχρι να καταλαβω ποιος εκανε cover ποιον:p Με αυτο και με(κλασσικα)το American Jesus ειχα πρωτοσκαλωσει…