Electric Wizard - 8/4/2011 Thessaloníki @Eightball, 9/4/2011 Athens @Gagarin 205

θα κρατάτε πινακίδες ρόκινγκ?

οχι,απλα αφου θα ναι και ο σκορτζ μαζι μας,οπου δεις εναν βλακα να λεει αστεια και να γελαει μονος του ενω γυρω του ολοι φεησπαλμαρουν,ε εκει θα μαστε.

Mε τόσο μπάφο που θα πέσει, όλοι θα γελάνε.

ελα μωρε τρελα wizard

Eγω φοράω μπλούζα που γράφει “dont steal. The government hates competition”… Δεν παίζει να υπάρχει άλλος… Τα λέμε στο 8μπολ…

εγω θα κραταω μια κοκκινη μολωχα:p:p

[SPOILER]πλακα πλακα οντως θα κραταω ενα μπεζ ντοσιε:lol::lol:[/SPOILER]

Λοιπον για την αποδοση κτλ θα τα πουνε αλλοι περισσοτερο γνωστες του ειδους,εγω καραγουσταρα παντως.Εχω να κανω ομως τις εξης παρατηρησεις.

1.Στη ΣΑΠΙΑ ταινια που επαιζε στο background,εχω αποριες για την πλοκη.Ο τυπος ηταν παπας-μπανιστιρτζης και ξεκοιλιαζε γκομενες αφου αυτες επηδιωσαντο.Το θεμα ειναι,πως διαολο εμπαινε καθε φορα στα ξενοδοχεια,σπιτια κτλ??Και οι 2 τυπισσες οι λεσβιες τι ρολο βαρουσαν και γιατι δεν τις εσφαξε αυτες?Ιδιαιτερη μνεια πρεπει να γινει για τα ειδικα εφφε της ταινιας,οπου στο ξεκοιλιασμα το αφρολεξ εβγαζε ματι.Επος

2.Σε φασεις αντι για μπαφους οπως θα περιμενε κανεις,ο αερας μυριζε σαμπουαν.Δεν ξερω ποιος πρεζακιας ειχε αχτι να λουστει κατα τη διαρκεια live των electric wizard,αλλα πρεπει να ειχε πολλα βιτσια.Εψαξα γυρω να δω κανεναν να τριβεται σαν τον Αναστοπουλο στην παλια διαφημιση,αλλα τζιφος.

3.Δεν ξερω αν θα παιξουν encore στην Αθηνα,παντως εδω μειναμε με το πουλι στο χερι,με το που χτυπησε το ρολοι μεσανυχτα,ωστε να βγαλει περισσοτερα φραγκα το 8ball,αφου μετα τις 12 ως μαγαζι Σταχτοπουτα μετατρεπεται σε rock club κι ετσι.Γιεα.Αν δεν παιζουν encore,it’s ok.

ΚΑΨΙΜΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ…μου κατεστρεψαν τον εγκεφαλο οι αλητες. Λιζ εισαι ΘΕΑ!!!
ηταν οπως επρεπε και οπως φανταζομουν ενα λαηβ των γουιζαρντ. Ογκος, παραμορφωση, βαβουρα(καλως νοουμενη φυσικα, αν και καποια σολο δεν ακουγοντουσαν και πολυ αξιοπρεπως) κτλ κτλ.
μονο παραπονο ο ελαχιστον χρονος που παιξανε…χεστε το ενκορ, αλλωστε δεν κανουν και ποτε( απ οσο ξερω). Χωρουσαν ανετα 2 κομματια ακομα…

[SPOILER]KAI TO FUNERALOPOLIS ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ[/SPOILER]

α, και επισης, φτανει με τους μπαφους…ελατε με κεφαλι, μαστουρωμενοι μπλα μπλα απο πριν.

καλα ρε χοκαμ παρακολουθουσες και το στορυ;;; :lol:

Ενδιαφέρον αυτό με την σάπια ταινία στο μπακγκράουντ…τελικα το πρωι θα τσιμπισω εισητηριο διότι εφτασα αργα το απόψε, δεν νομίζω να βρεθούμε άλλωστε προ εκπληξεων σε αυτό τον τομέα…
Ούτε βέβαια και σ’ αυτόν [SPOILER]Το σετλιστ ειν το κλασικό που εχουν φέτο?[/SPOILER]…:-s

Liveάρα!! Και αν δεν καύλωνες από την μπάντα θα καύλωνες από τις λεσβίες πίσω…:stuck_out_tongue:

Γεμάτο το 8ball (δεν περίμενα τόσο κόσμο…), φοβερή η μπάντα, και επίσης καλός ήχος… Ειδικά μετά τα πρώτα λεπτά των wizzard ανέβηκα πάνω, γιατί ο bro λόγο μέσης δεν την πάλευε και πολύ κάτω, και μπορώ να πω ότι ήταν από τα πιο απολαυστικά live που έχω πάει…

Επίσης ΤΑΙΝΙΑΡΑ από πίσω… Ο παπάς τιμωρός φάση, έπαιρνε εντολές και καθάριζε πουτάνες… ρισπέχτ… πρέπει να βρεθεί τορεντ άμεσα…

Και κάτι ακόμα… Ο μπασίστας του σαπόρτ μόνο σε μένα έμοιαζε με μπουγατσατζή? Έλεγα θα τελειώσει το live και τον πω αδερφέ πιάσε μια με κιμά, μια κρέμα και ένα Chocofull…

[SPOILER]Επίσης έσκασα που δεν πρόλαβα το διπλό βινύλιο karma to burn που είχε στους δίσκους… και το έδινε 15 ευρά…:cry::x[/SPOILER]

η ταινια πως λεγοτανε;;; εγω διαβασα ενα exorcism στην αρχη

Ατυχία άλλη μία συναυλιάρα χαμένη…:frowning:

Όχι δεν θα την έβρισκα…:smiley:
Λοιπόν η ταινία λέγεται “the sadist of notre dame” (link)
Παπάς που πιστεύει ότι ο κόσμος είναι δαιμονισμένος και καθαρίζει πουτάνες… που σκατά την βρήκαν ένας θεός ξέρει…

Στα του live, μεγάλη μορφή από κοντά ο μπασίστας… άπειρα ταττού σε όλο το σώμα του… Επίσης δεν ήξερα ότι είναι Έλληνας και κάποια στιγμή πριν βγουν με λέει "αδερφέ να περάσω…"και τον λέω ρε μαλάκα Έλληνας είσαι? Από Καβάλα με λέει και φεύγει…και έχω μείνει μαλάκας…

Πολύ ωραίο λαηβ. :slight_smile:
Εξαιρετική απόδοση από όλους, η Λιζ θεά, ο μπασίστας έδινε τρομερό όγκο, ο Osborn με τα γνωστά φωνητικά του σε πολύ καλή βραδιά και ο ντράμερ καταπληκτικός.
Αλλά αυτό το Φιουνεραλοπολις…αυτό το Φιουνεραλόπολις…αχ!

[QUOTE=Radical;1117603]Όχι δεν θα την έβρισκα…:smiley:
Λοιπόν η ταινία λέγεται “the sadist of notre dame” (link)
Παπάς που πιστεύει ότι ο κόσμος είναι δαιμονισμένος και καθαρίζει πουτάνες… που σκατά την βρήκαν ένας θεός ξέρει…

Στα του live, μεγάλη μορφή από κοντά ο μπασίστας… άπειρα ταττού σε όλο το σώμα του… Επίσης δεν ήξερα ότι είναι Έλληνας και κάποια στιγμή πριν βγουν με λέει "αδερφέ να περάσω…"και τον λέω ρε μαλάκα Έλληνας είσαι? Από Καβάλα με λέει και φεύγει…και έχω μείνει μαλάκας…[/Q

ο τασος αρχες 90 τραγουδουσε στους χαρντκοραδες new jack :slight_smile: α ρε πως περνανε τα χρονια!

Ποιό ήταν το σέτλιστ; Έπαιξαν και το Funeralopolis τελικά;

γαμησαν…βεβαια θα μπορουσαν να γαμησουν περισσοτερη ωρα πχ αλλο ενα τραγουδι ,ξερουμε ολοι ποιο , αλλα γενικα γαμησαν

ψαρωτικη η αρχη της ταινιας παντως!

Και γαμώ ήταν, το καταυχαριστήθηκα, πέρα από την μικρή διάρκεια και τις(την) γνωστή απουσία στο σετ.

Ποιό ήταν αυτό το σετλιστ ρε παιδιά; Απ’ότι κατάλαβα δεν έπαιξαν τελικά το Funeralopolis! Πόσο διήρκησε το λάιβ; Πείτεεεεεεε :frowning:

:(:(:(:(:frowning:

κατά τις 22.50 βγήκαν, 12 ακριβώς την είχαν κάνει.

εεεε :frowning: :frowning: :(:frowning: :frowning: