Όλοι όσοι μείνατε μετά το Dopethrone, γαμιέστε ένας-ένας από κομάντος της Μοσάντ.
Γιατί κάποιος πιο πάνω με ενέταξε στη συνομωταξία μπουγάτσας, αλλά δυστυχώς ήμουν από ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ #-o#-o#-o#-o#-o#-o
Όλοι όσοι μείνατε μετά το Dopethrone, γαμιέστε ένας-ένας από κομάντος της Μοσάντ.
Γιατί κάποιος πιο πάνω με ενέταξε στη συνομωταξία μπουγάτσας, αλλά δυστυχώς ήμουν από ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ #-o#-o#-o#-o#-o#-o
#@$@%^$%^%$@!#@$% Κι εγώ ήμουν από τους μαλάκες που φύγανε πόσο ήττα
μετά το σοκ λοιπόν έχω να πω: Agnes Vein άψογοι, η εμφάνισή τους ήταν μια τέλεια εισαγωγή για την είσοδο στην άλλη διάσταση 8)
Όσο για τους μεγάλους, τι να πω, δεν έχω πάει σε παρόμοια συναυλία άλλη φορά, ήταν λες και είχαμε πάρει όλοι μέρος σε καμιά τελετή ταξίδι…Η Liz μορφή, ήταν και από τη μεριά που καθόμουν οπότε την απόλαυσα όπως έπρεπε.
[B]Our witchcult grows…[/B]
αυτο. οταν τους ειδα τον πρωιγουμενο μηνα ενιωσα ακριβως αυτο που λεει η ελενα…
τελετη και οκαλτ στο φουλ!
λαηβαρα. είναι η ιδέα μου ή τα κομμάτια από το black masses ήταν τα καλύτερα live;
[SIZE=“1”]όχι ότι μας χάλασε το funeralopolis.[/SIZE]
εσείς που κλαίτε για funeralopolis, μην κλάψετε αν οι Πριστ δε παίξουν το μπρέηκιν δε λω ας πούμε
τεκμηριωσε το σαχλο ποστ.
ουτε γω επιασα το συλλογισμο
βλέπω ένα καταπληκτικό setlist και οι θεσσαλονικείς κλαίγονται που δε παίχτηκε το (υπεργαμάτο) χιτάκι τους, ε ντάξει. μπρίκια κολώ, μπρίκια κολώ.
οχι πιο πολυ μας ‘‘πειραξε’’ που μας ‘‘εριξαν’’ σε σχεση με τσι Αθηναιζοι:p
αλλα οκ εγω προσωπικα το κομματι που ακουσα πρωτο απ ολα και με εψησε να ακουσω περισσοτερο τη μπαντα, ηθελα να το ακουσω και λαηβ…
εκανα και εγω ενα σαπιο ριβιου, αν θελετε ριξτε μια ματια
http://roadcrew.gr/forum/viewtopic.php?f=23&t=1201
εγω μπορώ να κλάψω αν οι maiden δεν παίξουνε το aces high ?
Όντως Σάμανε…Άκυρο σχόλιο και κατ’εμέ. Καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά 1ον είναι ένα κομμάτι παραπάνω όταν συγκρίνεις τα δύο live (οπότε λογικό να νιώθεις αδικημένος αν είδες ένα κομμάτι λιγότερο όταν είναι στην ίδια περιοδεία) κια δεύτερον τυγχάνει να είναι ένα από τα καλύτερα τους κομμάτια που καλώς ή κακώς για κάποιους είναι κομμάτι απωθημένο…και μην πεις ότι δεν έχεις κομμάτια απωθημένα γιατί θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σου αλλά Οβελίξ.
Δεν ειναι τοσο πολυ το φιουνεραλοπολις λεμε, που προσωπικα ηθελα να το ακουσω ,και ναι το σετλιστ ειναι γαματο, αλλα οποιαδηποτε κομματι και να παιζαν παραπανω στην αθηνα θα μου κακοφαινοταν το ιδιο.
χμ, σχόλια για το Funeralopolis είδα και πριν το live της Αθήνας, αλλιώς δε θα το έλεγα καν.
αλλά οκ, τις περίμενα τις ντομάτες, συνεχ[B]ύ[/B]στε!
Σάμανε ούτε συνεχύνουμε, όυτε λαική πήγαμε…συζήτηση κάνουμε.
συμμετέχω στη συζήτηση με την πρώτη μου πρόταση στο ποστ που έκανες quote, εσύ την κόβεις.
Σου απάντησα κάτι για κομμάτια απωθημένα αλλά δεν φαίνεται να έδωσες βάση. Εγώ κόβω το πουλί μου να ακούσω moonlight, δύο φορές που έχω δει mono δεν το έχουν παίξει. Αν σκάσει live θα γράφω συνέχεια “πούστηδες παίξτε το moonlight μην γαμήσω”. Και πάω στο live, περνάω εννοείται γαμάτα (mono είναι αυτοί, τους λατρεύω) αλλά πάλι μένω με το πουλί στο χέρι…την επόμενη μπαίνει ο therion που πήγε στο live της Salonica και γράφει “και εκεί που έξυνα τα παπάρια μου από την βαρεμάρα ακούω 2-3 ενδιαφέρουσες νότες και ρώταω έναν που είχε βγάλει το πουλί του και το έπαιζε - ρε μεγάλε γιατι τόν παίζεις μέσα στο live? - ρε φίλε παίζουν moonlight γαμώ την πουτάνα μου” απάντησε…Τους Άγιους Σαράντα θα κατέβαζα εδώ μέσα όχι απλά Χριστούς και Παναγίες…
Για το λάιβ της Θεσ/νίκης κάποια πραγματάκια…Να αρχίσω από την προσέλευση του κόσμου η οποία,εμένα τουλάχιστον, με εξέπληξε θετικά γιατί το 8μπολ γέμισε.Τελικά ήμαστε αρκετοί που θέλουμε κάτι το διαφορετικό όσον αφορά τις συναυλίες κ όχι τα ίδια κ τα ίδια(βλέπω το λάιβ Eyehategod/Church of misery που θα γίνει στην Αθήνα κ κλαίω).Για τους Agnes Vein είχα έτσι κ αλλιώς θετική άποψη μετά το λάιβ που έδωσαν τα παιδιά με τους ΟΜ.Είχαν καλό ήχο κ απέδωσαν πολύ καλά τα βαλτώδη τραγούδια τους.Λίγο η σκηνική τους παρουσία με ξενίζει,βασικά ο συμπαθής κατά τα άλλα μπασίστας τους…βγάλε βρε αγόρι μου τις φόρμες δεν θα παίξουμε μπάσκετ:lol: .Αν σε ολόκληρο λάιβ το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι οι φόρμες του παιδιού σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα κύλισαν ρολόι.
Για τους Electric Wizard τι να πεί κανείς?Πολύ καλή εμφάνιση,με τα ριφς να μας γαμάνε τα αυτιά,πολύ καλός ήχος(αν κ θα ήθελα τις κιθάρες λίγο πιο μπροστά).Για την ταινία που συνόδεψε την εμφάνισή τους τα έχετε ακούσει κ από άλλους.(κ τσόντα είδαμε κ Electric Wizard απολαύσαμε:p).
Ο Τάσος στο μπάσο τεράστια μορφή κ ψαρωτικός με τα tatoos στα χέρια κ στο πρόσωπο,o Jus στον κόσμο του,λακωνικότατος περνούσε από το ένα κομμάτι στο άλλο χωρίς πολλές μαλακίες,σπέρνοντας τον όλεθρο με την κιθάρα του κ την φωνή του.Την Liz την παντρεύομαι χαλαρά,θεά.Ακόμα κ ο τρόπος που χτυπούσε τις χορδές με άναβε…
Για την διάρκεια του λάιβ τα ακούσατε κ από τους υπόλοιπους…είναι σαν να σε παίζει η γκόμενα ,να σε ανάβει,κ εκεί που είσαι έτοιμος να της αλλάξεις τα φώτα σε αφήνει με το πουλί στο χέρι.Γιατί εγώ έτσι ένιωσα.Κοιτιόμασταν με έναν φίλο με το που έφυγαν κ λέγαμε “…έλα ρε μλκ θα ξαναβγούνε,70 λεπτά παίξανε μόνο,αποκλείεται να τελείωσε πάνω στο καλύτερο” κ μείναμε με την όρεξη.25 ? ρε μλκες…ας ελπίσουμε την επόμενη φορά,αν κ όταν ξανάρθουν,να μας αφήσουν να “τελειώσουμε” κιόλας:wink:
η αθηνα είναι τελευταίος σταθμός της περιοδείας τους … το κομμάτι αποφασίσανε να το παίξουν επιτόπια … οι θεσσαλονικείς να ξέρετε οτι σας αγαπάνε το ίδιο με την υπόλοιπη ευρώπη … απλά πήρατε πούλο γιατί παίξανε πρώτα σε σας .
σαμαν κάνε κενά πόστ … πιο πολυ νόημα θα έχουν και θα μπορείς να φανείς και πιο αινιγματικός …
λέω κι εγώ, πού είναι αυτή η ψυχή, πολύ το καθυστέρησε
δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το ποστ που έκανα, και στα παπάρια μου να το "παίξω πιο αινιγματικός :P"
δε μίλησα για όσους πόσταραν μετά το λάηβ της Αθήνας, αλλά πριν απ’αυτό, το ξαναλέω.