o shortsakias ειναι βλαμενος τελικα…
τα σπαει το βιντεο!
Γιατι ειμαι βλαμμενος; Ε;
Αν θυμασαι ειπα για το Perfect Strangers οτι βγηκε πιο καλα απο ολα!
Τεσπα τελικα το live ηταν γαματο και ουσιαστικα οι πρωτες μου αντιδρασεις ηταν αρνητικες!
Χοκαμακο αγορι μου ανεβασε το Sweet Little Devil να γουσταρουμε! Το οποιο πρεπει να τονισουμε σε οσους δεν το ξερουν οτι ειναι δικια σου ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!! Αντε μπραβο αγορινα…ανεβαζε το να γουσταρουμε…αντε!!!
Εεεεε…αυτο δεν μπορει να γινει για λογους που δεν μπορω να εξηγησω.8).Σορρυ,αλλα που θα παει,θα το ηχογραφησουμε κι αυτο και ο,τι αλλο δικο μας γραψουμε και θα τα κυκλοφορησουμε και θα γινουμε ροκ σταρς κτλ κτλ…τα γνωστα.
Κοζι εννοειται μαν,αν παιζουμε λαηβ παιρνεις τη θεση του Μπαλτα και ο Μπαλτας τον πουλο.Εισαι μοντ.Θα τον μπαναρουμε για λιγο.
Kι εγω σε αγαπαω αγορινα μου! Εσυ θα αυτομπαναριστεις με τα κομματια που εχουμε για αυριο!!! :lol:
Ειδικα εκεινο το Β.Υ.Ο.Β θα σε πεθανει!
Α btw σε Σακη, Θαναση και Αλεξη θα σας συμβουλευα να ειστε το αλλο Σαββατο! Τα κομματια που βγαζουμε τωρα θα τα γουσταρετε (Μην ρωτησετε ποια…ειναι εκπληξη!!!)!!!
οποτε λες κατι τετοιο συνηθως πολυ χειροτερα…:lol::lol:
Τσιμπατε και ενα αποσπασμα απο Aces High(προκαταβολικα σορρι απ τους Maiden fans!:p).Ειναι βασανο το κομματι.:?
ποζερια mode on…
Το κομματι τα εσπασε…ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΚΤΡΙΚ ΣΥΝΤΡΟΜ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!
Γινανε λαθακια αλλα πραγματικα δεν παιζει κανενα ρολο! Κωσταρα γαμησες για αλλη μια φορα!
:bow2:
:respect:
Βασικα οτι καταφεραμε και τ αρχισαμε το κομματι ειναι ενα μικρο θαυμα…οσοι παρευρεθηκαν καταλαβαινουν!:p:wink::roll:#-o:!:
Τα επιμαχα βιντεακια που αποδεικνυουν τα παραπανω τα φαγε η λογοκρισια φυσικα φυσικα.8)
ιλικτρικ συντρουμ…μιγαλι μπαντα…τσ’ εχου δει 6 φουρες…
Κι εχουνι παιιξει και του Χο Σσερι ρα!
Πρώτο live στο παλιο CULT και πλεον ΑΡΓΩ! Το μονο κομματι που θα ανεβει απο το live αυτο (μονο 2 τραβηχτηκαν) ειναι η κομματαρα SWEET LITTLE DEVIL που εγραψε ο μεγιστος ποζερος της Θεσ/νικης Κωνσταντίνος Κωσταντινιδης!!!
Και τα Μυαλα στα Blenders να ουμε…
[SIZE=“3”]http://www.youtube.com/watch?v=rtsj9jhSujs[/SIZE]
Υ.Γ. Αν και δεν πιστευω να νοιαζει κανεναν παιζει να ανεβασω και κομματακι απο το σολο μου στο ιδιο live!
Πρωτο live και πιθανοτατα τελευταιο εκει…:roll:
Λιγο γρηγορα το παμε ή μου φαινεται??
ωραιο το κοματι! λιγο ποζερια…:lol:
το σολο στην εισαγωγη ομως εχει κατι φαλτσα Bends…
κ πειτε τον δημητρη να βγαλει αυτο το flanger!
:lol::lol::lol:
Θενκς μαν,ετσι πρεπει!Χωρις ποζερια δε λεει ρεεε…ΟΥΜ!
…Nα και το κομματακι απο το σολο που λεγαμαι…ΚΡΑΞΤΕ ΑΦΟΒΑ!!!
Λοιπον νομιζω οτι ειναι ωρα να ανακοινωσουμε το επομενο live του γκρουπ μας που ειναι την ΠΕΜΠΤΗ 9/10 και θα γινει στα Πανεπιστημια στα πλαισια της ΚΝΕ! Δεν γνωριζω λεπτομερειες, μονο οτι θα βγουμε γυρω στις 10.30, 11 παρα!
Λεπτομερειες περιμενουμε απο τον μιστερ ΧΟΚΑΜ!!!
Eτσι ειναι συμπεθερε.
9/10 λοιπον στο φουαγιε του Πολυτεχνειου του ΑΠΘ μαζι με αλλα 2 ή 3 γκρουπ θα γινει μια εκδηλωση που διοργανωνει η ΠΚΣ-ΚΝΕ για την υποδοχη των πρωτοετων αν καταλαβα καλα.Θα υπαρξουν και ομιλιες νωριτερα και θα ακολουθησουν τα live απ τα συμμετεχοντα γκρουπς μετα τις 9.30 περιπου.Εμεις θα παιξουμε δευτεροι ή τριτοι οποτε κατα τις 10.30-11 οπως ειπε και ο συμπεθερος πριν μαλλον θα βγουμε.
Οσοι ψηθειτε ελατε!
Κωσταρα γνωριζουμε περιπου ποσο θα παιξουμε; Καμια ωριτσα;
Ναι καμια ωρα μου ειπαν.Αναλογα ποσα γκρουπ θα μαστε.Υπαρχει πιθανοτητα και για λιγο παραπανω.
Κυριλε τοτε!!!