Μπουγατσολάιβ Elektric Syndrome

Για οσους δεν γνωριζουν αναφερω οτι σημερα…θα εχετε την τιμη να μας ξαναδειτε :stuck_out_tongue: :lol: !

[SIZE=“4”]11.15[/SIZE] λοιπον στο[SIZE=“5”] FUNKEY!!![/SIZE]

Ξεθαβω :smiley:

Επειδη ξερω οτι σας λειψαμε, σε σας τους πιστους, φανατικους, θαυμαστες μας, αποφασισαμε να κανουμε ενα reunion! Εμφανιζομαστε λοιπον αυριο στις [SIZE=“3”]23:15:03[/SIZE], στο γνωστο πλεον λημερι [SIZE=“3”]FunKey[/SIZE][SIZE=“3”]!!![/SIZE]

Αχ!!! Θα είμαστε όλες εκεί!!!
Ε κορίτσια; :smiley:

Και στους 2 αναφερομαστε…:wink:

Μην αναφέρεσαι απαξιωτικά στη γλωσσολογική δεινότητα του καλού μου :slight_smile:

Tσομπ τσομπ τσομπ νταααν.

Μπορει και να ρθω.Δεν ξερω.Ισως μαλλον.

Σε μερικες ωριτσες θα εχουμε το πρωτο απο τα κομματια που θα ανεβασω απο το τελευταιο (και ισως καλυτερο) live της χρονιας!

Το κομματι ειναι το…

[SIZE=“4”]Doctor Doctor [/SIZE]

:smiley:

Να’μαι κι εγω…παλι…

Παραταω την παρατηρηση του πολυ ομαλα εξελισσομενου θρεντ περι αστυνομικης βιας και ποσταρω ενα κομματι που κολλαει και στην περισταση…

Doctor Doctor please… :stuck_out_tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=uyXwq8I6GjU

Ξερω οτι δεν σας νοιαζει αλλα ειναι ο μονος λογος που γραφω αυτην την στιγμη στο φορουμ…που θα παει θα μου περασει η βλακεια ομως…

[SIZE=“3”]You Give Love A Bad Name…[/SIZE]

Περιμένουμε κι αλλο κομματι…(βαρεθηκα να ποσταρω πια…)…

[SIZE=“4”]Fuel!!![/SIZE]

Περιμένετε ομως…:stuck_out_tongue:

Επειδή δεν άντεξα να μείνω ανάλγητη στα κύματα απελπισμένων οπαδών που ήθελαν διακαώς το βίντεο του [SIZE=“3”]Fuel[/SIZE], σε cover από τους[SIZE=“3”] Elektric Syndrome[/SIZE], ορίστε το [SIZE=“4”]λινκ[/SIZE] 8)
[SIZE=“4”]
http://www.youtube.com/watch?v=y2zQHPbsVhM[/SIZE]

Και ένα σύντομο φωτογραφικό οδοιπορικό, αφιέρωμα σε αυτά τα (μουσικά) τέρατα της πανθεσσαλονικώτικης σκηνής.

Από τα καμαρίνια της μπάντας.

Oι fans της μπάντας.

Ο πιο φανατικός φαν της μπάντας.

Ένα συνηθισμένο λάιβ της μπάντας.

:slight_smile:

Ναι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ειναι στα live σας παλικαρια μου !! :stuck_out_tongue:

Με δάκρυα στα μάτια, σας ενημερώνω για το -πιθανά- τελευταίο λάηβ έβα των Ελεκτρικ :frowning:
Εξέχον μέλος τους καλείται να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα, οπότε το μέλλον της μπάντας μπαίνει στον πάγο γιατί τώρα προέχει η Ελλάδα μας γαμώτο!

[SIZE=“3”]Τελευταίο λάηβ μάλλον, λοιπόν…[/SIZE]
Να είστε όλοι εκεί!

Φυσικά στο [SIZE=“3”]FUNKEY!!! [/SIZE]Επίσημη έδρα πλέον της μπάντας!!!

[SIZE=“3”]Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στις 23:15![/SIZE]

Doom or be doomed, you bitches :evil:

φακ, δυσκολο ρε φουστη μου εως αδυνατον. :frowning:

:slight_smile:

Ε, τι θα γινει. Το Κοζανη-Θεσσαλονικη το εχω κανει υπνοδωματιο-τουαλετα. :stuck_out_tongue: