ENFORCER Live in Greece - 4 shows! december 2010

Ναι, γιατι εγω στο μυαλο μου εχω ενα σετλιστ που να παιζουν τα παντα και απο τους 2 δισκους. Με το ζορι βγαινει 1.30 ωρα (αρα πιθανο) :stuck_out_tongue:

Οποτε περιμενω την απομυθοποιηση :p:p:p

Ε αυτο θα γινει και θα ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι. :slight_smile:

(αντε να αφησουν μερικα κομματια απ’εξω λογω του οτι θα εχει και 2 μπαντες σαπορτ)

πηρα εισητηριακι σημερα:D μολις ειπα στον τυπο για ενφορσερ μου κανει “παλι καλα γιατι νομιζα οτι δεν θα δωσω κανενα”

Απο live τους στο λονδινο πριν 15 μερες ως headliners

[SPOILER]Setlist
Enforcer

1. Midnight Vice
  2. Roll The dice
  3. On the loose
  4. Katana
  5. Mistress From Hell
  6. Solo
  7. Running in menace
  8. Diamonds
  9. Scream Of The Savage
  10. Walk with me
  11. Solo
  12. Into The Night
  13. Take Me to Hell.[/SPOILER]

Λαθος μπασιμο κανουν.Δε βαριεσαι,οπως και να χει θα γινει διχοτομηση του Κυτταρου τη Δευτερα.

πφ, πού είναι το

[SPOILER]Live for the Night[/SPOILER]

?

[SPOILER]Λειπει ενα Nightmares και Live For The Night και ας αφησουν τα σολο και ας πιασουν τα κομματια να πορωθουμε. Νεα παιδια ειναι (π.χ. Οζζυ ναι, στα σολο αραξε και ξεκουραστηκε, λεμε) και το σετ θα ηταν οχι τοσο μεγαλο ουτως ή αλλως, οποτε τα σολο δεν εχουν λογο υπαρξης. Ενηγουεη, κοβω την γκρινια και αναμενω σαν τρελος την Δευτερα![/SPOILER]

τι Δευτερα ανακοινωσαν 24ωρι απεργια τα μμμ! το live θα γίνει κανονικά?

Ε, ναι, δε νομίζω να είχαν σκοπό να στείλουν τους Enforcer στο Κύτταρο με λεωφορεία :!:

Δεν βρισκω τιποτα στο νετ…Ενηγουεη, πιανει και τα ταξι αυτο?

αν χρειαστει να παρουμε ταξι τουλαχιστον αντισταθμίζει το εισητιριο!
τωρα που διαβαζω νομίζω οτι θα κινηθουν τα λωφορία μόνο. μπερδεμα!

Εεεεε δε πιστεύω να γίνει καμιά μαλακία με τον κωλόκαιρο και να μη παίξουν αύριο Ξάνθη!!!

ναι μονο λεοφωρεια θα εχει ως τις 9 ομως… ε στο γυρισμο ταξακι η περπατημα… :stuck_out_tongue:

Ωραια. Τελεια. Θα χασω (κατα πασα πιθανοτητα) την συναυλια λογω απεργιας. Τελεια ομως :frowning:

Όχι ρε μάγκα… Έλεος -.-

Ασε τρελα νευρα και στεναχωρια. Τοσο καιρο το περιμενα αυτο γαμωτο. Αρχισαν οι δικοι μου τα δικα τους. Δεν υπαρχει και καποιος να γυρισω, ταξι θα πρεπει να περιμενω οταν τελειωσει το λαηβ. Γενικα γαμιεται ο Διας. Θα προσπαθησω παραυτα να παω με καποιον τροπο…

Μαλακία όπως και να έχει. Μακάρι να τα καταφέρεις πάντως. Είναι ελάχιστες φορές που μπάντες τους είδους έρχονται στα πάνω τους από τα μέρη μας!

Η ξενερα της χρονίας. Κι εγώ για τον ίδιο λόγο μαλλον στην απεξω :confused:

Μάρσιαν, πού μένεις?

Αιγαλεω μενω. Το θεμα ειναι τωρα να πεισω τους δικους μου οτι θα παω-ερθω με ταξι (ελπιζω να βρω και παρεα τελικα, για να ειναι πιο δυνατη η δικαιολογια)…

Εντιτ: Ακουω και τωρα Ενφορσερ. Μωρε δεν γαμιεται, εγω θα ειμαι εκει, δεν παει να γινει πολεμος σπιτι μου (που δεν, θα υπερισχυσω). Αυτο ειναι δεσμευση!