Μπραβο σε ΠΑΟ(οχι που θα χανατε!) κ Ολυμπιακο.
Γαμω τη Μπαρτσελονα μου γαμω!!!Ξαναεβαλε τη Ναπολι στο παιχνιδι!
Στο διαολο.
Μπραβο σε ΠΑΟ(οχι που θα χανατε!) κ Ολυμπιακο.
Γαμω τη Μπαρτσελονα μου γαμω!!!Ξαναεβαλε τη Ναπολι στο παιχνιδι!
Στο διαολο.
χώμα λέει όμως ο Ντελκ ε?
Δεν ξερω, δεν το ειδα (δεν εχω NOVA) αλλα διαβασα οτι ο Σισκαουσκας ηταν MVP!! Καλη ειδηση αυτη γιατι δειχνει να ξεπερνα οριστικα τον τραυματισμο του.
πάλι τα καταφέραμε! Επεισόδια λέει στο ΣΕΦ με δακρυγόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μας έκανε η Μπαρτσελόνα το καλύτερο δώρο με την ήττα της (ο καλύτερος 2ος στις κληρώσεις έχει τα ίδια προνόμια με τους πρώτους υπενθυμίζω) και εμείς γίναμε ρεζίλι από μόνοι μας… Μπράβο!!!
Διάβασα και την ανακοίνωση της ΚΑΕ που ρίχνει το φταίξιμο στην αστυνομία. Δεν είδα τι έγινε για να είμαι κατηγορηματικός, αλλά υποθέτω είναι στο πνεύμα “αυτούς τους οπαδούς έχουμε”…
Αλλα και χωμα να ειναι ο Ντελκ δεν πειραζει, εχουμε πολλους!!
Εξαλλου ετοιμαζεστε η μεγαλη επιστροφη του kill-bill!
Βασιλης Σπανουλης η επιστοφη!!!
Και μετα σειρα θα εχει ο κολλητος του!!!
Σύμφωνα με τους Αμερικάνους δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσουν να φύγει…
Ναι, αλλα οι ελληνες ρεπορτερ εχουν μιλησει και με τον παιχτη και με τη διοικηση του ΠΑΟ και λενε οτι ολα ειναι ανοιχτα και οτι το σεναριο της επιστροφης παιζει. Θα δουμε, μακαρι να γυρισει!!
Ναι, αλλά και οι Έλληνες ρεπόρτερ είναι αυτοί που τους συμφέρει να γίνει θέμα για να γράψουν στις εφημερίδες… Άσε που αν τεθεί θέμα επιστροφής, όλη η Ευρώπη θα πέσει στα πόδια του. Δεν ανήκει πλέον στον ΠΑΟ…
Αν ηταν σαν τους ρεπορτερ του ποδοσφαιρου ετσι θα εκαναν, αλλα οι ρεπορτερ του μπασκετ ειναι αλλιως (Σωτηριου, Βετακης, Παπαδογιαννης και αλλοι) εξαλλου το μπασκετ δεν ειναι σχεδον ποτε στο επικεβτρο του ενδιαφεροντος των φιλαθλων.
απορία: το διάβασες το link μου? Οι Rockets δε θα αφήσουν τοπν Σπανούλη να φύγει. Αυτό, μόνο Αμερικάνος μπορεί να το ξέρει… Τώρα αν όταν οι Έλληνες ρεπόρτερ μιλάνε με Σπανούλη, αυτός δεν κλείνει καμία πόρτα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Αλλά οι έλληνες ρεπόρτερ συνήθως δεν αναφέρουν ότι οι Ρόκετς πιστεύουν στον παίκτη και δε νιώθουν ότι δε τους έχει βγει…
Παιδια επειδη δεν πολυπαρακολουθω την Ευρολιγκα αλλα κ το πρωταθλημα, ο Σοφο γτ δεν παιζει?
Το διαβασα το λινκ. Το λενε οτι οι Ροκετς δεν θα τον αφησουν αλλα αναφερουν την περιπτωση που ο προπονητης των Ροκετς εισηγηθει την αποδεσμευση του στη διοικηση, μην ξεχανς οτι εχει κανει δημοσια πολυ υποτημητικα σχολια για τον Σπανουλη.
Για εγινε παλι 170 κιλα!! Το ποσοστο λιπους ανεβηκε στο 30% και δεν μπορει να παιξει πολυ για τα γονατα του δεν αντεχουν τετοιο βαρος. Τον τελευταιο μηνα εχασε καποια κιλα και αρχισε να βρισκει το δρομο του αλλα με τα μυαλα που κουβαλαει κανεις δεν ειναι σιγουρος οτι θα τα σταματησει ολα αυτα που εκανε!
Δεν έχει κάνει υποτιμητικά σχόλια. Αυτά που βλέπει λέει. Και ο Σπανούλης ξέρει ότι με μέσο όρο 2 λάθη σε κάθε 8 λεπτά συμμετοχής έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα… Άσε που και ο προπονητής του είναι αυτός που τον έφερε…
Ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουμε τι θα γίνει, αλλά όχι να το τελειώσουμε το παιδί από το NBA τόσο νωρίς. Και για αυτό ευθύνονται οι Έλληνες ρεπόρτερ του μπάσκετ, που για να έχουν κάτι να γράψουν κάνουν τη τρίχα τριχιά και δημιουργούν θέμα από το πουθενά. Ο Σπανούλης παραμένει rookie και για να παίξει το μπάσκετ που ξέρει στο ΝΒΑ, έχει πολλά ακόμα να μάθει και να συνηθίσει. Μη ξεχνάμε ότι πριν από 2 χρόνια έπαιζε στο Μαρούσι και τώρα παίζει ΝΒΑ…
Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αγχώνουν τον Σπανούλη και να νιώθει ότι στην Ελλάδα θεωρούν ότι δεν κάνει για το ΝΒΑ… Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Ο Σπανούλης δεν είναι Φώτσης, αυτός θα πετύχει… (εκτίμηση μου)
Ο Βαν Γκαντι ειναι κομπλεξικος,αυτο το ξεραμε και πριν παει ο Σπανουλης στο Χιουστον.Αλλα να βγαζει ολο το κομπλεξ του σ’αυτον παραπαει.
Κατι ακουστηκε για ανταλλαγη Μπατιερ και Σπανουλη με Κορευ Μαγκετ,αλλα δεν νομιζω να τον δωσουν τον Μαγκετ οι Κλιπερς…
Θα του κανει καλο να παει σε καμια μικροτερη ομαδα(Bobcats,Bucks,Grizzlies) οπου θα εχει περισσοτερο χρονο συμμετοχης και θα προσαρμοστει ευκολοτερα.
Μακαρι να γινει κατι τετοιο,γιατι οντως μπορει να πετυχει στο NBA ο Σπανουλης.
αν θες να πετύχεις,πρέπει να έχεις υπομονή…αυτά τα “γυρίζω πίσω γιατί δεν παίζω” είναι σαχλαμάρες κι απαράδεκτος τρόπος σκέψης…βέβαια,αν έρθει σε εμάς πάλι,θα είναι πολύ πολύ καλό,αλλά το θέμα είναι να μη λειτουργούν έτσι παίκτες που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ
τι έγινε με τον θρύλο σήμερα??
σοβαρά τώρα,πρέπει να βρεθεί μια κάποια λύση…ίσως δεν έπιασε τελικά ο Γκέρσον…
τους ελειπε ο χοντρος!!! :lol:
μάλλον το χάνουμε το ματσάκι στην Ισπανία…α ρε Πανάθα,αυτά είναι,να χάνεις και να είμαστε περήφανοι!!!μεγάλο κατόρθωμα του Ζοτς και των παιδιών…
Χασαμε 67-61, δεν πειραζει!!! 11-1 εχουμε.