Euroleague 2006-07

:smiley:
Βασικα πιστευα πολυ οτι θα το παιρναμε γι’αυτο πηγα…Αλλα οι τοτε “ηγετες” μας(Παντιους,Μπρουερ,Στακ) εδειξαν οτι δεν ειχαν τα @@ να παιξουν σε τοσο μεγαλο ματς,παρα το οτι ημασταν 5000 εμεις και 500 οι Ρωσοι…Δηλ παιζαμε εντος εδρας.
Ωστοσο καταφεραμε να σπασουμε τα στεφανια με τα τουβλα μας.
Κριμα.

Ναι όντως, κρίμα που το χάσατε πέρυσι. Πάντως όπως και να 'χει, η Ντιναμό είχε καλύτερη ομάδα. Εγώ δεν το πίστευα ότι θα κέρδιζε ο Άρης. Και πάλι στεναχωρήθηκα όμως. (Σας έχω πει ότι μικρός ήμουν Άρης; :smiley: Σοβαρά.)

Όσο για την κλήρωση, ο ΠΑΟ είχε σχετικά δύσκολη κλήρωση αλλά και πάλι δε θα έχει πρόβλημα. Εμείς αν είμαστε σοβαροί θα βγούμε 2οι. 1οι με τίποτα, η ΤΣΣΚΑ έχει φοβερή άμυνα, και εμείς με καλές άμυνες…
Ο Άρης νομίζω έχει ένα 20% ελπίδες να το κάνει και το 2ο θαύμα. Αν η επίθεσή του ρολάρει καλά στα σημαντικά ματς, θα έχει σίγουρα ελπίδες.
Το πιο σημαντικά ματς και για τους 3 είναι το πρώτο (και για εμάς τα δύο πρώτα για την ακρίβεια). Αν κερδίσουν και οι 3, τότε νομίζω θα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για ελληνική 3άδα στους 8…και εμφύλιο δηλαδή (ΠΑΟ-ΑΡΗΣ).
Ήθελα να πω και κάτι άλλο τώρα αλλά το ξέχασα. :roll:

Εγώ δεν ήμουν Άρης… Ήμουν “Γκάλης” μικρός… :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Και ήμουν και όταν πήγε στον ΠΑΟ… :oops: :oops: :oops: :oops:

Kala ston teliko Ari-Dynamo eilikrina den exw ksanadei dyo omades na paizoun toso skorpoxwri. Pigan na to kanoun run and shoot alla kai oi dyo toulaxiston ta 2 prwta dekalepta petousan karpouzia.

Aναποδα τα λες.Στο πρωτο δεκαλεπτο ειδικα ειχαμε και οι 2 αρκετη ευστοχια(το σκορ ηταν καπου στο 18-17 υπερ μας νομιζω,κυριως απο τριποντα).Απο τα μεσα του δευτερου και ειδικα στο 3ο και στο 4ο αρχισαμε τα τουβλα,εμεις κυριως οχι τοσο οι Ρωσοι.
Μπηκε και εκεινο το κωλοπαιδι ο Popovic,που δεν εχανε σουτ,μας εβαλε 17 ποντους(οι 10 με βολες βεβαια) και αντε γεια μας…

Ακομα και οταν πλησιασαμε 45-49 χασαμε 2-3 συνεχομενα ελευθερα τριποντα,και στην επομενη επιθεση μας καρφωσε ενα ο Νταγκλας και καπου εκει εγειρε η πλαστιγγα οριστικα υπερ της Ντιναμο.

Και σιγουρα η Ντιναμο ηταν και ειναι πολυ καλυτερη ομαδα του Αρη.
Αλλα ετσι οπως επαιξε περισυ στον τελικο,ηταν μεγαλη ευκαιρια να κερδισουμε.Εκανε μετριοτατο παιχνιδι,αλλα εμεις λογω αγχους μαλλον καναμε ενα απο τα χειροτερα που μπορουσαμε να κανουμε.
Δεν πειραζει.
Η ωρα της εκδικησης πλησιαζει :twisted:

Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει πέντε νίκες και μία ήττα. Η μία ήττα θα είναι από την Μπαρτσελόνα έξω. Ο Ολυμπιακός θα κάνει τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Οι δύο ήττες θα είναι από την ΤΣΣΚΑ μέσα-έξω. Τέσσερις νίκες και δύο ήττες θα κάνει και ο Άρης. Οι δύο ήττες θα είναι και οι δύο εκτός έδρας. Μία από την Μπενετόν και μία την Ντιναμό Μ… Θα προκριθούν και οι τρεις.

είδες κανένα όνειρο?

Ο Αρης δεν εχει παγκο και δε νομιζω να προκριθει. Αν μπλοκαρεις τους 3 Αμερικανους του και κυριως τους 2 ψηλους, τελειωσε. Ο Παναθηναϊκος μαλλον πρωτος και ο Ολυμπιακος δευτερος.

Α, μην ξεχναμε οτι ο Ολυμπιακος θα εχει και Μασιγιαουσκας, ισως και Σχορτσιανιτη.

Ειδικά για τον χοντρό… [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

[quote=“karvou”]

Ειδικά για τον χοντρό… [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<[/quote]

Δεν πηγε στους Matadors με τους αλλους χοντρους ??? :stuck_out_tongue:

Δε τον δέχτηκαν… Τους έτρωγε το φαΐ !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυριο ξεκινα το πανηγυρι!!! Αυτη η φαση ειναι πολυ σημαντικη!

Αυριο: Παρτιζαν-Ολυμπιακος
Πεμπτη: Παναθηναικος-Εφες Πιλσεν
Αρης-Ντιναμο Μοσχας

Παρτιζαν-Ολυμπιακος 84-92
ΤΣΣΚΑ-Μπανταλονα 81-69
Ρομα-Ορτεζ 78-68

Πολύ πολύ σημαντική νίκη και μεγάλη επιστροφή Σόφο. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι!!

μακάρι!

:^o

ρε είμαι μπασκετικός,γέννημα θρέμμα!!! 8)

74-86 έχασε ο Άρης… :?

84-57 έκανε πλάκα ο ΠΑΟ με την Εφές… :stuck_out_tongue:

Ανετη νικη αποψε!!! Χωρις να παιξουμε κατι ιδιαιτερο κερδισαμε πολυ ευκολα και με μεγαλη διαφορα, πραγμα πολυ συμαντικο γαι αυτη τη φαση. Ειχε αρκετο κοσμο και αποψε! Σειρα εχει ο γαυρος τωρα!!!

Σκατα.
Βλακες.Ηλιθιοι.
Σημερα συνειδητοποιησα οτι η ομαδα για φετος τουλαχιστον ειναι τελειωμενη.Επειδη λεμε οτι πετυχαμε τους στοχους μας και περασαμε στο ΤΟP 16 και ειμαστε 2οι στο πρωταθλημα ορισμενοι εχουν επαναπαυτει και νομιζουν οτι ολα εχουν τελειωσει.
ΟΧΙ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ.Τιποτα δεν εχει τελειωσει.
Σημερα επαιζες ενωπιον 6500 παθιασμενων για ρεβανς Αριανων και του μεγαλυτερου Ελληνα μπασκετμπολιστα.Και τι εκανες?Εξυνες τα @@ σου στο 4ο δεκαλεπτο,σκοραροντας μονο 3 βολες σε 6.5 λεπτα και μερικα οτι να’ναι καλαθια στα τελευταια 3 λεπτα.
Τι εγινε ρε μαλακισμενα?Που νομιζετε οτι παιζετε??
Οταν παιζεις σε ομαδες με τετοιο ονομα και τετοια φανελα ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ.
Τωρα θα πουμε οτι καναμε την υπερβαση και δεν μπορουσαμε κατι καλυτερο.
ΑΡΧ@@@@@@Α.
Σημερα μπορουσες να κερδισεις.
Τελος.
Οποιος ειδε το ματς καταλαβαινει.
Δεν σου φταιει μονο η τραγικη(και για μας και για τους Ρωσους) διαιτησια.
Δεν υπηρχες στο 4ο δεκαλεπτο και καλα να παθεις.
Αντε στο διαολο βλακες.
Καταλαβετε που παιζετε.Δεν ειστε σε καμια ομαδουλα που εκανε μια μεγαλη επιτυχια στην Ευρωπη και για τα επομενα 10 χρονια θα την εχει ως σημειο αναφορας.
Γαμωτο εκνευριστηκα παρα πολυ σημερα.

Μπραβο σε ΠΑΟ και Ολυμπιακο για τις επιβλητικες τους νικες.