Όσο καλός και να είναι ο Eddie, από τη στιγμή που βγάλαμε έναν Νίκο Γκάλη… Όλα τα άλλα είναι περιττά!!
ΠΑΟ-Ντιναμό 80-58
Ταού-ΟΣΦΠ 84-59
ΤΣΣΚΑ-Μακάμπι 80-58
Ο Ολυμπιακος ηταν τραγικος,δεν υπηρχε στην επιθεση,εκανε παρα πολλα λαθη και η Ταου εφευγε συνεχεια στον αιφνιδιασμο.
Και δυστυχως επαληθευτηκα για τον Ματσιγιαουσκας.Καθε αλλο παρα βοηθησε σημερα.2 ποντους απο βολες σε 15 λεπτα,με λαθη και αρκετες τραβηγμενες(κ αστοχες) προσπαθειες.
Μου αρεσε παντως ο Χοσκιν,αρκετα τσαμπουκαλης και δυνατος παικτης.
Χαλια μαυρα αλλα και αναμενομενα… Η φετινη ομαδα ειναι ανευρη, ασυνδετη και χωρις συστημα στο γηπεδο. Μπορει οι παικτες να ειναι καλυτεροι ατομικα, αλλα ο περσινος Ολυμπιακος ηταν πολυ πιο δεμενος και ειχε περισσοτερο τσαμπουκα. Τα αντιστοιχα ματς με την Μακαμπι τα παλεψε μεχρι τελους και τα δυο, και μαλιστα σε εδρα πιο δυσκολη και απο της Ταου…
ΥΓ. Ο τελευταιος που φταιει ειναι ο Ματσε. Το μονο για το οποιο ειμαι χαρουμενος απο τον σημερινο Ολυμπιακο ειναι η επιστροφη του…
Δεν ειπα οτι φταιει αυτος για την ηττα.Ειπα οτι δεν βοηθησε και εδειξε οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα.
Αλλα παρ’ολα αυτα ο Γκερσον τον αφηνε μεσα.
Καλά αυτός ο Γκέρσον είναι μεγάλο ψέμμα!
βρε πως αλλάζουν οι καιροί…
Τι εννοείς;
Σιφουνας ο Παναθηναικος χτες!!! Πολυ καλο μπασκετ επαιξε βγαζοντας και πολλες θεαματικες φασεις! Κακος ο ολυμπιακος, θετικη η πρωτη εμφανιση για Μασιγιαουσκας. Παμε στη Ρωσια την πεμπτη για το 2-0!!!
Final 4 ερχομαστε!!!
μετά το ντέρμπι ο ΟΣΦΠ είχε υπερομάδα,χθες ήταν ναυάγιο…
αποφασίστε!!!ήταν ναυάγιο που έπαιξε φοβερά με τον ΠΑΟ,ή είναι υπερομάδα που ναυάγησε χθες?
Μάλλον δε διαβάζεις καλά και για να σου υπενθυμίσω, πήγαινε στο θέμα basketball ή αλλιώς “μπάσκετ ω ρε” και διάβασε το #26…
το γεγονός ότι ψάχνεις για να απαντήσεις,με τιμάει,δε λέω:p
Το θυμόμουν το συγκεκριμένο, γτ ήξερα ότι θα μου χρειαστεί σίγουρα κάποια στιγμή! 8)
18:30
Ντιναμο Μοσχας-Παναθηναικος
20:45
Ολυμπιακος-Ταου Κεραμικα
Παμε ρε παναθα για 2-0!!!8)
δύσκολο ματσάκι έξω όμως…
Εύκολα ή δύσκολα θα γίνει το2-0 για το βάζελο.
Δυστυχώς προβλέπω το ίδιο και για την TAU.
Προβλέπω πρόωρο Επιτάφιο για τον γάβρο σήμερα…Μακάρι να διαψευστώ βέβαια…
Ντιναμο Μοσχας-Παναθηναικος 65-73
Παναθηναικος στο 8ο Final Four της ιστοριας του!!!
Το πρωτο ζευγαρι των ημιτελικων βγηκε σημερα (Παναθηναικος-Ταου Κεραμικα) αφου η Ταου περασε απο το ΣΕΦ με 89-95. Το δευτερο ζευγαρι θα βγει την Τεταρτη αφου ειχαμε:
Μπαρτσελονα-Μαλαγα 80-58
και
Μακαμπι-ΤΣΣΚΑ 68-56
Έπρεπε να παίξω στο Στοίχημα τις προβλέψεις μου! :roll: 8)
απίστευτα πράγματα στο Τελ Αβίβ…αν γίνει καμιά έκπληξη θα γελάμε…