Ουτε η ΤΣΣΚΑ ειναι υπερομαδα, και περισυ που ολοι την ειπαν υπερομαδα, την κερδισαμε μεσα-εξω. Γενικα φετος οι γαυροι την εχουν δει υπερομαδα στο μπασκετ, θα τρελαθουμε τελειως!!! Ντακς καλοι ειστε, προπονητη εχετε αλλα δεν ειστε κανα φοβητρο!
re paidia o osfp 8elei douleia polu mhn geliomaste. kalh omada fobero sunolo alla… ola ta krisima kai shmantika paixnidia ta xase na poume!
o allos o kuqo??? (pws sto diaolo ton lene) ti ekane re o glompos? paei na bgalei backdoor o mlks xwris na blepei to kala8i apo ta 6.25 kai h mpala mpainei sto kala8i! an einai dunaton re pousth m… :lol:
o pao 8a to parei re
11/12 δεν έχεις ούτε στην προπόνηση μόνος σου. Πλάκα μου κάνεις;
Φυσιολογική γιατί παρακαλώ; Υπερομάδα κανείς δεν είπε ότι είμαστε. Έλεος. Κακό είναι να χαιρόμαστε που η ομάδα πάει καλά χωρίς μάλιστα το μεγαλύτερό της αστέρι;
Από την άλλη, για να μην τρελένεστε κι εσείς οι Βάζελοι, θα σας πω πως όντως έχετε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη φέτος. Την έχετε όμως σε μία περίοδο που το επίπεδο του μπάσκετ έχει πιάσει πάτο. Πλέον κανείς στην Ευρώπη δεν ασχολείται με αυτό και γι’αυτό και μπαίνουν όλο και λιγότερα χρήματα.
Υπήρχαν ομάδες πριν από 14-15 χρόνια που καμία σημερινή ομάδα δεν θα τις κόντραρε.
Σκεφτείτε ότι ο Άρης στα τέλη των 80’s είχε Γκάλη, Γιαννάκη, Ιωαννίδη προπονητή κτλ και δε μπορούσε να πάρει το ευρωπαϊκό. Για να μην αναφερθώ βέβαια σε Pop '84, ή ακόμα και τη Real επί Σαμπόνις/Αρλάουσκας που δεν είναι και τόσο μακρυνή (10 χρονάκια πριν…) και επίσης καμία σημερινή ομάδα δεν θα την κόντραρε.
Κάνουμε πχ σαν τρελοί για το Μπατίστ, λες και δεν πέρασε ποτέ ο Τάρπλεϊ από την Ελλάδα.
Τέσπα, άλλες εποχές μεν, σαφώς ανώτερο μπάσκετ δε.
το επίπεδο σε όλη την ευρώπη είναι πολύ υψηλό και πτώση υπάρχει μόνο στην ιταλία καθώς και το ελληνικό έχει αρχίσει να ανεβαίνει…
όταν ένας ιδιοκτήτης σαν τον κόκκαλη αφήνει τον οσφπ στη μοίρα του και μένει μόνο ο ΠΑΟ λογικό είναι να γνωρίσει μια πτώση το άθλημα…
η ήττα είναι φυσιολογική γιατί η έδρα ήταν δύσκολη και κάποια στιγμή θα χάνατε γιατί δεν είστε καν έτοιμοι ακόμα…
6/6 σημερα η Παναθα, μεσα στο Βελιγραδι και ειναι η μονη αηττητη ομαδα στην διοργανωση!!!
Τα αποτελεσματα:
Παρτιζαν-Παναθηναικος 65-73
Εφες Πιλσεν-Κλιμαμιο 72-74
Ρομα-Μαλαγα 65-71
ΤΣΣΚΑ-Μπαρτσελονα 76-57
ε και τι?είναι είδηση αυτό???
Οχι αλλα να βλεπουν καποιοι, ποια ομαδα δειχνει απο την αρχη οτι ειναι το αφεντικο σε Ελλαδα και Ευρωπη!
Ποιος ψήφισε Ουνικάχα Μάλαγα? παρακαλώ να διεγραφεί η ψήφος του και να μείνει μόνο η δικιά μου ως η ψήφος που δεν υποστηρίζει ΠΑΟ, ΟΣΦΠ για την κούπα…
Χαιρομαι που ολοι αναγνωριζουν την αξια του Αρη
[size=2]Μη με φατε πλακα κανω.Vamos ρε βαζελε!
Αμα δεν κανετε φετος τρεμπλ…ΕΛΕΟΣ![/size]
Δηλαδη δεν θεωρεις τον ΠΑΟ για φαβορι, εχεις δικιο στο οτι ολοι ψηφιζουμε οπαδικα (οι γαυροι δηλαδη ). Οσον αφορα τη Μαλαγα πολυ δυσκολα θα παει Final 4, γιατι φετος σεν σειχνει τοσο δυνατη οσο περισυ, το ιδιο και η Μακαμπι.
Για Αθηνα βλεπω εγω να εχουν δυνατοτητες να πανε 6 ομαδες: Παναθηναικος, Μπαρτσελονα, Μπενετον, Ολυμπιακος ΤΣΣΚΑ, Μπενετον και Ταου.
Χαιρομαι που ολοι αναγνωριζουν την αξια του Αρη
[size=2]Μη με φατε πλακα κανω.Vamos ρε βαζελε!
Αμα δεν κανετε φετος τρεμπλ…ΕΛΕΟΣ![/size][/quote]
Τον παω αρκετα τον Αρη, Vamos θελω να πατε καλα στην Ευρωπη. Εχετε και τον Καλαιτζη. Ελα ρε Αρηαναρα.
Αλλα πανω απο ολα Παναθηναικαρα!!!
Τον Αλέφαντο τι τον έχεις; :lol:
Ρε συ… Τα δεύτερα της Μπενετόν εννοεί… :lol: :lol: :lol:
Ρε μην ειστε κολλημενοι, σκεφτειτε λιγο ανοιχτομυαλα! Εννοειται πως την κουπα θα την παρει η τριφυλλαρα γιατι ειναι η καλυτερη ομαδα σε ολοκληρο το διαγαλαξιακο συστημα (δεν καταλαβα, ποιο ΝΒΑ???) :lol: :lol: :lol: Και αν δεν το παρουμε θα ειναι καθαρα θεμα ατυχιας και επειδη θα μας εχει φτυσει ο θεος ο οποιος λογω του οτι ηταν Ναζοραιος παιζει να υποστηριζει Μακαμπι!!
8) Αντε, το πολυ να μας κερδισουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Αρειανοι, αυτοι απο τον ομωνυμο πλανητη, που απ’οτι εχω ακουσει παιζουν διαστημικο μπασκετ… :roll:
Δεν ειπα οτι θα γινει Final 4 με 6 ομαδες, διαβασε καλα, αμεσως πεταχτηκες να μουν την πεις.
Εγώ πάντως παραδέχομαι ότι μου αρέσει το κόλπο του Αλέφαντου με τα κεφτεδάκια… :roll: :roll: :roll: Τρελαίνομαι να “τρώω” παίκτες έτσι!!!
Καλα βλεπω πεφτει τρελη αναλυση στα ποστς μου, προσεχετε μεχρι κα την παρακμη λεπτομερια!!!
Έλα μωρέ, πλάκα σε κάνουμε!! :lol:
Παει κι η Ζαλγκιρις…ΕΤΣΙ ΓΕΡΑ ΡΕ!
Θελω πολυ να δω αν και πως θα περασουν CSKA και Mπαρτσα απο το Αλεξανδρειο…
Η CSKA εχασε στην Γαλλια απο την Ορτεζ υπο πολυ ευνοικοτερες (γι’αυτην) συνθηκες.Εδω το γηπεδο θα ειναι ηφαιστειο,οπως και με Μπαρτσα.
Μπορει να ακουγεται υπερβολικο,αλλα πιστευω οτι μπορουμε να τις κοντραρουμε στα ισια εδω μεσα.
Συγχαρητηρια και σε παο,ολυμπιακο,παοκ.Πετανε οι ομαδες μας στην Ευρωπη!
έτσι κι ο Άρης κι ο γαύρος,γερά!!!