Europa League 2010-2011

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΕΞΙ :!:

χαλια τελικος , ειδα 15 λεπτα στο τελος του πρωτου και τα 20 τελευταια του δευτερου .
στο τελος φανηκε και ποσο αμπαλοι ειναι οι παικτες της μπραγκα
ενα το σουτ του φαλακρου εξω απο την περιοχη με μισο χιλιομετρο την ωρα
δυο το κορνερ του αλαν
και τρια που ο αλλος ριχνει τη ζεμπεκια

@ ChrisP επειδη δεν καταλαβα το υφος του ποστ σου , να διευκρινησω οτι μιλαω για την εξαρα που υπαρχει στο λινκ

Κριμα για την Μπραγκα.Ομαδα 12 εκατ. εφτασε εκει που εφτασε…!
Αμπαλοι δεν λες τιποτα.

JTN του ύφος του ποστ μου είναι “ο Αστέρας Τρίπολης της Πορτογαλίας έφτασε τελικό ΟΥΕΦΑ και εσύ βάζεις ένα βίντεο ομίλων τσάμπιονς λιγκ”.

Αλήθεια, η ομάδα που έριξε τα έξι τι ακριβώς έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια?

Ριχνει εξαρες στους ασχετους[-X

δεν λεω παραδεχομαι οτι εφτασε μεχρι εκει .αλλα εφτασε παιζοντας χαλια ποδοσφαιρο και μονο αμυνα (θα μου πεις λογικο βασει τους παικτες που εχει και βασει τους περισσοτερους αντιπαλους της)
αλλα δεν μπορω να ακουω συνεχεια για τους “βραζιλιανους” της μπραγκα που δεν εκαναν τιποτα
ουτε να ακουω συνεχεια οτι δεχτηκε μονο 4 γκολ
ποσα εβαλε σε 9 αγωνες ειδατε ? 5 εβαλε
αυτο ειναι το ποδοσφαιρο που θελουμε να βλεπουμε στην ευρωπη ?
θα προτιμουσα χιλιες φορες να ηταν τελικο η ναπολι , η βιγιαρεαλ , η ντορτμουντ ή καποια αλλη ομαδα

αν κανει κατι τετοιο ο αστερας , εννοειται θα πεταω απο την χαρα μου και θα εκθειαζω τακτικες και οχι ωραιο ποδοσφαιρο
αλλα θα καταλαβω και οποιονδηποτε πει κατι κακο γι’αυτον και το αντιποδοσφαιρο

το οτι η ομαδα μου δεν εχει παρει κανεναν τιτλο τα τελευταια εξι χρονια ,δεν μου στερει να κρινω τις αλλες ομαδες

Γιατι πρεπει ολοι να πετανε φωτιες στην επιθεση;Γιατι πρεπει ολοι να παιζουν μπαλαρα;Γιατι απαγορευεται μια ομαδα με μετριους παικτες να παιζει αμυνα και να εχει σε δευτερη μοιρα την επιθεση;Θελουμε να βλεπουμε μπαλαρα,ναι αλλα αυτο σημαινει πως οποιος παιζει με τακτικη για να πετυχει τον στοχο του ειναι αχρηστος;Ο αλλος περυσι πεταξε εξω την διαστημικη μπαρτσελονα και το σηκωσε.Μουφα ποδοσφαιρο;Ναι αλλα σηκωσε Τσαμπιονς λιγκ.

[B]JTN[/B] ο μουρινιο αυτή τη στιγμή κάνει sing up στο φορουμ και σου ετοιμάζει επίθεση…:stuck_out_tongue:

Εγώ την είδα σε 3 ματς πάντως την Μπράγκα και πάντα μέσα από το αμυντικό της παιχνίδι, έψαχνε την αντεπίθεση και έκανε 4-5 καλές φάσεις. Αυτό δεν ονομάζεται αντιποδόσφαιρο. Με την Μπενφίκα την αδικεί το 1-0 και με τη Διναμό έπαιξε πόση ώρα με 10 παίκτες και πάλι θα μπορούσε να έχει σκοράρει και να καθαρίσει το ματς.

JTN μηπως τα’χεις με την μπραγκα επειδη με την ισοπαλια που σου πηρε στην εδρα της,βγηκες δευτερος στον ομιλο και επεσες πανω στην μπαρτσελονα οπου-αναμενομενα-αποκλειστηκες?
μια υποθεση κανω τωρα…:roll:

2-0 με νικησε η μπραγκα στην εδρα της αλλα σε εκεινο το ματς τα εχω με τον ντενιλσον που πετουσε χαρταετο

ακομη χειροτερα.
αλλα αφου δεν τα εχεις με εκεινη για αυτο το λογο,δε βρισκω καμια αιτια που μια μικρη ομαδα της πορτογαλιας φτανοντας με δουλεμενο και υποφερτο ποδοσφαιρο στον τελικο να σου προκαλει τετοιο μενος.μακαρι ολες η ελληνικες ομαδες να αντιμετωπιζαν με τετοιο τροπο τα ευρωπαικα τους ματς και να ακολουθουσαν το μοντελο της.

Εδώ ολόκληρη Ρεάλ και έπαιξε σαν Μπράγκα στους ημιτελικούς! Η Μπράγκα δεν θα το έκανε?

Sent from my X10mini using Tapatalk