βασικα την επαιξα στο ημιχρονο κυπελλουχο την μπιλμπαο και οχι ατα ακριβως δυο γκολ
Νομιζω οτι ειναι πια πολυ δυσκολο να το γυρισει…
ε ναι δεν εχει καμια σχεση με την μπιλμπαο που βλεπαμε φετος,τους εφαγε το αγχος
κριμα γαμω
μια στραβη πρεπει να γινει απο μεριας κοκκινων
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ !
παραλιγο και τριτο ο Φαλκαο 8O
λολ δε θελει να μπει με τιποτα
γαμηθηκε
Ο καλά. 3-0.
τελος
κριμα τη μπιλμπαο. ακομα και σημερα, σε μια κακη της μερα, βγαζει ματια το τι μπαλα μπορουν να παιξουν αυτες οι παιχτουρες… πραγματικα κριμα…
Ωραια ομαδα και η Ατλετικο με πολυ ωραιες τοποθετησεις μεσα στο γηπεδο. Τους μαλακες εδιωξαν τον Σειταριδη και εφτιαξαν ομαδα !
Συγχαρητήρια πάντως στην Bilbao! Υπερβολικά συμπαθής ομάδα! Ατυχία σήμερα. Όπως είπε και ο Therion μάλλον τους έφαγε το άγχος…
ειχε την εμπειρια η ατλετικο οπως ειπε κ ο σπικερ
Εγώ ένα έχω να πω:
ΞΕΚΟΥΤΗ ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΠΑΡΕ ΜΟΥΝΙΑΪΝ ΚΑΙ ΦΑΛΚΑΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ
Αυτά
Κέρδισε η καλύτερη ομάδα, συνολικά στη διάρκεια της χρονιάς(ή έστω από όταν ανέλαβε ο Σιμεόνε).Στην Ευρώπη οι εμφανίσεις της Μπιλμπάο ήταν πολύ καλές αλλά μόνο εκεί.Σε μια συνολικά κακή χρονιά για τις ισπανικές ομάδες δεν έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα.Η Ατλέτικο από την άλλη,έστω και δύσκολα μπορεί να πάρει την τέταρτη θέση και το εισητήριο για Τσουλού στην τελευταία αγωνιστική.
Κρίμα πάντως γιατί την Μπιλμπάο(και τον απίστευτο Μουνιαϊν).Και Ατλέτικο,σε αντιπαθώ αφόρητα.
^^^ Ξυδακι Χοπετο !
Ουτε ο Σιμεονε παντως μου γεμιζει το ματι να πω την αληθεια μου ως φαν της Ατλετικο.Δλδ αυτη την ανιατη ασθενεια της αμυνας ουτε αυτος φαινεται πως εχει βρει τροπο να τη θεραπευσει ή εστω να την ισορροπησει .Και κακα τα ψεμματα ειναι απαραιτητη μια σεβαστη αμυντικη γραμμη για να σταθεροποιηθεις στα κορυφαια κλαμπ.Να μου πεις δν εχουν πιασει και οι παιχτες που εχουν παρει τα τελευταια χρονια .
Ελπιζω να παιξουμε παντως του χρονου τελικα Τσ.Λ. γτ η ποιοτητα (επιθετικα τουλαχιστον) αυτης της ομαδας ανηκει στην κορυφαια διοργανωση !
Και κατι για τον Φαλκαο.Ημουν απο αυτους που θεωρησα υπερογκο και σπαταλη το ποσο που δαπανηθηκε για την αποκτηση του.Σηκωνω το χερι και δηλωνω μεταμελεια και θαυμασμο.Το μονο σιγουρο ειναι πως οι διοικουντες της Ατλετικο ξερουν να βγαζουν-αγοραζουν επιθετικους …
λες οτι με Σιμεονε η Ατλετικο δεν παιζει καλη αμυνα δηλαδη?
Nαι οσα παιχνιδια εχω δει τουλαχιστον παραμενει η ιδια πλημμυρα πισω ασχετα αν δεχεται τελικα γκολ ή οχι.Αυτο ειναι και θεμα συγκυριων.
Νομίζω πως όχι αν θέλε τε τη γνώμη μου.Ίσως το ότι σκοράρει αρκετά να μην το αφήνει τόσο πολύ να φανεί αλλά δέχεται σχεδόν σε κάθε ματς γκολ.Ισχύει πάντως πως δεν της βγαίνουν με τίποτα οι μεταγραφές αμυντικών.Ή έστω κανείς δεν έχει καταφέρει να “δέσει” σε ικανοποιητικό βαθμό την άμυλά της.