για Exodus τελικα ισχυει??
Akercocke???:-k :-k
Το Dark Side Records Γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας του στήν Αθήνα και παρουσιάζει…
HOCICO Live στήν Αθήνα!!!
Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια οι HOCICO επιστρέφουν στην Αθήνα! , επιστρέφουν για να μας θυμίσουν ότι όχι τυχαία θεωρούνται ένα από τα πιό δημοφιλή και επιτυχημένα group στην hard electro/industrial σκηνή , και πώς να μην θεωρούνται άλλωστε μιας και είσαγαν ένα νέο μουσικό ύφος το οποίο και αντίγραψαν και αντιγράφουν μέχρι και σήμερα πολλά group τις dark underground σκηνής.
Έχοντας πλέον κυκλοφορήσει 7 full Album οι “HOCICO” εμφανίζονται πιο ώριμοι όσο ποτέ άλλοτε , έχοντας στις αποσκευές τους το νέο album “Memoria Atras” το οποίο θεωρείτε η πιο δυνατή δουλειά τους , και αυτομάτως ίσως το καλύτερο Album τον “HOCICO” , ουσιαστικά με αυτό το album ξαναβάζουν τα πράγματα στην θέση τους και ξαναπαίρνουν τα σκήπτρα τις σκηνής…
Ο ήχος τον “HOCICO” γνωστός! ποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον χαρακτηριστικό τους ήχο??? τα lyrics γεμάτα πόνο , aggressive , μισος , sex , βία (επηρεασμένοι όπως δηλώνουν και οι ίδιοι από την χώρα τους το Mexico ? το οποίο και φημίζετε για τα παραπάνω) , harsh beats , ξεσηκωτικές μελωδίες και brutal vocals από τον Erk συνθέτουν μια μίξη απόλυτης αντεπίθεσεις στην ίδια την ζωή που κάποιες φορες είναι ωμή και απάνθρωπη!
Κομμάτια από τα προηγούμενα album όπως Poltergeist?, ?Forgotten Tears? και ?Untold Blasphemies? τα οποια γεμίζουν ακόμα και σήμερα τα dance floors σε όλα τα club τις ευρώπης. και οχι μόνο…αλλα οι “HOCICO” έχουν ένα πολυ δυνατό όπλο και αυτό είναι οι live εμφανίσεις στις οποίες είναι εκρηκτικοί! , ο Erk στην σκηνή δεν σταματάει να έχει επαφή με το κόσμο και να τον ξεσηκώνει με την τρομερή του ενέργεια!
θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας στις 28 Μαρτίου στο Gagarin 205! ότι πρόκεται ίσως ένα από τα πιο δυνατά και εκρηκτικά live group τις Electro σκηνής on stage!!
ΗIOCTAN
Μαζί τους θα εμφανιστούν για πρώτη φορα Ελλάδα οι γερμανοί “HIOCTAN” ένα group από την σχολη του harsh industrial , το οποιο όμως ξεχώρισε τα 2 τελευταία χρόνια με την κυκλοφορία του album “Concentration Overload” το οποίο και έκανε αίσθηση στην ευρωπαϊκή σκηνή , κομμάτια όπως “Concentration overload” “Walk upright” ξεχώρισαν και παίζονται σε club στην ευρώπη , πλέον οι “HIOCTAN” θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπροστά στο ελληνικό κοινό στο Ζενίθ τις καριέρας τους!
inline.seX.terror
Την συναυλία θα ανοίξουν οι Έλληνες inline.seX.terror , ενα νέο group το οποίο προβλέπεται πως τους επόμενες μήνες θα μας απασχολήσει αρκετά! , μιας και ήδη ετοιμάζουν το debut album τους το οποιο έχει γίνει mastering από τον Len (32 crash (front 242) & implant) , Harsh/industrial ήχος συνδυασμένος με medical/horror show on stage με την συμμετοχή Nursers/Dancers να πλαισιώνουν την σκηνή θυμίζοντας ταινίες όπως SAW , και HOSTEL
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 28 ΜΑΡΤΊΟΥ
*Οι Πορτες ανοιγουν στις 21:00
Τιμη εισιτηριου: 28 ευρω / Ταμείο: 30 ευρω
Προπωληση εισιτηριων:
Dark Side
(Εμ.Μπενακη 57 , Εξαρχεια)
&
Ticket House
(Πανεπιστημίου 42, Αθήνα)
- Προπώληση εισιτηρίων απο την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου
Οι 50 Πρώτοι που θα αγοράσουν το εισιτήριο τους απο το Dark Side θα παραλάβουν δώρο την αφίσα της συναυλίας
Για Πληροφορίες: Dark Side Records (Εμ.Μπενάκη 57 Εξάρχεια)
Τηλ: 210 3848353 - 210 3822121
Διοργάνωση Παραγωγής
Dark Side Records
Ρε παιδες, τλκ θα παιξουν oι Exodus και Akercocke?:-s
Οι HOCICO τι σχεση εχουν?:?
Καμια.
Απλα η ειδηση αρχικα βγηκε για ολα μαζι, και ειπα να τα βαλω σ’ ενα ενιαιο θρεντ…
Αποψε παιζουν οι Hocico μας τα χαλαει λιγο ο καιρος…θα πατε?
φίλε / η Skatopsyxi welcome και να σου πω οτι δεν μας τρομάζει ο καιρός. Εγώ έφαγα πόση βροχή για να τσιμπήσω το εισιτηριάκι:
Δε νομιζω. Sorry παντως, αλλα το nick σου ειναι απιστευτα γ@μ@το.:lol:
(φιλη)
το δικο μου εισιτηριακι εχει νουμερο 16
ειλικρινα ανυπομονω! ακουσα κ λιγο hioctan, οι οποιοι ειναι υποφερτοι! ξερουμε μετα τη συναυλια αν θ ακολουθησει τιποτα?
χμμ πάντως παρεΐστικα το κόβω να είμαστε, καθώς πέσανε όλες μαζί οι συναυλίες…
Άμα παίξουν το Ecos θα πάθω εγκεφαλικό, το δηλώνω.
Για αφτερ δεν έχω ακούσει κάτι.
απο ποιο δισκο ειναι αυτο??
κ εγω ετσι το βλεπω… μεταξυ μας θα ειμαστε κ εγω μονη μου θα παω!
ακουω τωρα το καινουριο τους, το αγορασα χτες.
είναι από το Wrack and Ruin του 2004. Το καινούριο παίζει να είναι και το καλύτερό τους…
Και εγώ μόνος θα είμαι αφού ο άλλος ο π@π@ρ@ς που ήταν να πάμε ακύρωσε τελευταία στιγμή. Αν δεις έναν τύπο με γυαλιά να του μιλήσεις.
(βασικά θα με καταλάβεις standard αν παίξουν το ecos, γιατι θα είμαι αυτος που θα πάθει εγκεφαλικό )
χαχαχαα κ εσυ αν δεις μια να φτερνιζεται κ να φυσαει τη μυτη της ελα να της μιλησεις, εγω θα ειμαι. η μαλλον ελα να μου δωσεις χαρτομαντηλα, θα μου χουν τελειωσει.
κρυωσα χτες γμτ…
ok, πιστεύω να τα πούμε τότε. Και ελπίζω να μην είναι κάποια άλλη κρυωμένη και της πω “εσύ είσαι η Skatopsyxi?”… χαχαχαχα!
χαχαχα λογικα ολες σ αυτη τη συναυλια skatopsyxes θα ειμαστε!
εχεις τροπο να στειλεις το ecos? κανω tribute, εχω απο χτες κ ακουω συνεχεια hocico,
τους εχω τσακισει κ εδω στη δουλεια…
χαχα μπα τα παραλές!
τσέκαρε private messages.
ευχαριστω πολυ!! το ακουω τωρα. εκτακτα…
ηταν απο τις μεγαλυτερες συναυλιακες χαρες που πηρα τελευταια παντως.
καλα, η μεγιστη θα ειναι αν δεησει κ κανουν κανενα live οι αγαπημενοι μου elysian fields.
πιστευω παντως, οτι οι hocico εχουν εξαιρετικα βρωμικο ηχο, κ αυτο που λενε κ οι ιδιοι οτι δηλ. ζουν σε μια πολυ βρωμικη κ εξαθλιωμενη πολη, το αποδιδουν ωραιοτατα στη μουσικη τους.
Εντυπώσεις από χθες:
Οι δικοί μας Inline Sex Terror που άνοιξαν το event κατά τις 9¨30 παίζουν ένα στάνταρ είδος “πάρτα”- ebm / industrial, μου θύμισαν μπάντες όπως Funker Vogt και Τactical Sekt. Από ότι έμαθα ετοιμάζουν τον δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Επί σκηνής μου φάνηκε κάπως αγχωμένος ο τραγουδιστής βέβαια, και τα φωνητικά νομίζω ότι χρειάζονται βελτίωση. Στα πλήκτρα ήταν ο τυπάς που έπαιζε στους Rotting Christ και Siva Six.
Μετά από αυτούς σειρά είχαν οι Γερμανοί Ηιοctan. Πρώτη φορά ερχόμουν σε επαφή με την μουσική τους, και από την πρώτη στιγμή αφήσαν θετικότατες εντυπώσεις. Μου θυμισαν κάτι μεταξύ Agonoize και Ηοcico. Γενικά νομίζω ότι απέκτησαν πολλούς καινούριους οπαδούς με την εμφάνισή τους.
Όταν ήρθε η ώρα των headliners πάμε μπροστά μπροστά. Βγήκαν με το “Τhe Shape Of thing To Come” ένα από τα singleς από το νέο τους LP. Χαμός από την πρώτη νοτά. Παίξανε περίπου για μιάμιση ώρα και μας χάρισαν μπόλικο χτύπημα. Κάποια κομμάτια που ακούστηκαν ήταν τα About A dead, Spirits Of Crime, A Fatal Desire, Poltergeist, Ecos (εγκεφαλικό), odio bajo el alma (κόλαση), Forgotten Tears, Bloodshed (ΘΡΑΣ!!!) klπ κλπ… Γενικά μας δείξανε γιατί είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα στον χώρο. Ο τραγουδιστής σε μια φάση είχε κατέβει κάτω στις πρώτες γραμμές και τραγούδαγε μαζί μας. Αυτά είναι.
PS: Skatopsyxi Rocks ( θα έλεγα Skatopsyxi Industrials αλλά δεν πάει χαχαχα! )
Cheers!
ψηνομουν και εγω να ερθω αλλα προτιμισα τους nephilim και ευτυχως δικαιωθηκα!απο κοσμο ειχε τιποτα?
εγώ αντίθετα, δεν πήγα fields για να πάω Hocico. Είχε γύρω στα 350 - 400 άτομα. Μια χαρά ήταν!!