αα πιο εννοείς τελευταίο το Something, Something, Something Dark Side??
αυτο εχει βγει εδω και καιρό και ειναι σπέσιαλ για το star wars(που τα σπαει κανοκινα!!)…
Ναι χθες το πήρα χαμπάρι(κ λίγο πριν τελείωσα να το βλέπω), αλλά η wikipedia λέει πως αυτό θα προβληθεί την κυριακή ως το 20ο κ τελευταίο επισόδειο!
Την Κυριακή 9ος κύκλος!
Τρελή σειρά!!!
Περιμένουμε πως και πως για τα καινούρια επεισόδια!Και όσοι ξενέρωτοι (:p) λένε ότι είναι αντιγραφή από Σίμπσονς, όντως μπορεί να είναι, αλλά είναι ταυτόχρονα και εξέλιξη τους (από άποψη χιούμορ κυρίως).Από κει και πέρα είναι θέμα γούστου καθαρά και αποκλείεται να βγει κάποιο γενικό συμπέρασμα για το ποιά σειρά είναι καλύτερη αφού καθένας κρίνει με τα δικά του κριτίρια.
Α, και ντου γιού νόου γουάτ ιζ τάιμ φορ?
Θαθελε πολυ να ειναι αντιγραφη απο Simpsons…
Πολυ καλη σειρα αλλα δε πιανει επιπεδα Futurama/Simpsons,Southpark !
Εχει ιδιαιτερο humour και βοηθαει να εχεις γνωσεις απο καθημερινοτητα / επικαιροτητα Aμερικης!
S09E01 διαθέσιμο!
Δυνατά μπήκε, το πρώτο της σεζόν μεγάλο έπος!Και το δεύτερο καλό, πέρασε τα μηνύματα που ήθελε να περάσει ο κύριος McFarlane…
Σε openings o McFarlane συνηθιζει να κανει remakes ταινιων, οπως εκανε με το 1ο , και ηταν αρκετα αστειο ^^
To 2o κλασσικο βαρετο Family Guy…
To 3o μαρεσε αρκετα !
:lol::lol:
HAPPY HALLOWEEN FUCKFACE! :lol:
Δεν ξέρω αν φταίει το ότι έχω πολύ καιρό να δω, αλλά είναι το επισόδειο που με έπιασα να γελάω τις περισσότερες φορές
OK, seriously:
:ban::please:
Ακόμα και αν η άποψή σου είναι ότι ήταν γαμάτο εξαρχής και πάλι δεν αναιρεί το πόιντ του ποστ μου που κουόταρες, because SIMPSONS ALREADY DID IT.
:razz:
Ντάξει, αρκετά γαμάτο, αν και σε ορισμένα σημεία το παρακάνει με τις αμερικανιές. Επίσης, η φωνή της Λόις και του Πίτερ με τσαντίζει σε τέτοιο σημείο που από τη μία να θέλω να παρακολουθήσω το εκάστοτε επεισόδιο και ταυτόχρονα, λόγω αυτού, να θέλω να το κλείσω.
Παρόλα αυτά, απλά και μόνο επειδή υπάρχει ο Στούι εννοείται ότι αξίζει να το παρακολουθήσεις. [SIZE=“5”]ΑΓΑΠΑΜΕ STEWIE! (L)[/SIZE]
:yahoo:
[COLOR=“LemonChiffon”][SIZE=“1”]…[/SIZE][/COLOR]
επικο το χριστουγενιατικο ! με μια ομορφη δοση καφριλας
αν κ τελευταια τοχω ρηξει στα American Dad, παραμενει αγαπημενο
το χριστουγεννιάτικο του American Dad εμένα μου άρεσε περισσότερο…
:yes::thumbup:
αν και τα προηγούμενα ήταν πολύ πολύ καλύτερα, καλό ήταν και το φετινό…βέβαια αυτή τη φορά είχε πολύ περισσότερη καφρίλα που με ψιλοχάλασε για να είμαι ειλικρινής…:?
κατα τα άλλα όσο και να στηρίζω family guy η καρδιά μου πλέον βρίσκεται στο American dad και στον τρισμέγιστο Stan Smith…:roll:
Lol, κανω ποστ σε τοπικ Family guy, αλλα οκ, εκατσα και ειδα το It’s a trap για ευνοητους λογους + το ιδιο ειχα κανει και με τα 2 προηγουμενα…το χειροτερο απο τα 3 μαλλον, ειχε στιγμες-λιγες-που γελασα δυνατα(ποδηλατα, μπιν λαντεν), μερικες καλες ιδεες αλλα σε γενικες γραμμες μετριο προς κακο…επισης χαρηκα γιατι διαπιστωσα πως δεν εχασα τιποτα που το εκοψα καπου αρχες 4ης σεζον, παραεχει κακο και επαναλαμβανομενο ‘χιουμορ’(χιουμορ τωρα, τεσπα…)
Αγνοούμε τον τραγικό αποπάνοντα και σημειώνουμε ότι το τελευταίο επεισόδιο κοντράρεται στα ίσα με το Critter Christmas για τον τίτλο του καλύτερου xmas special.
Επίσης, το αντίστοιχο από American dad ήταν σχεδόν βαρετό.
In other news, τσίμπησα το εικονιζόμενο σετάκι: