Favorite Star Wars Character

αντε να περιμενεις τωρα μεχρι το 2012

σκατα στο Λουκας, θα κατουρησω το ταφο του καποια μερα, αυτο ειναι δεσμευση!

και να μην το κανεις εσυ θα το κανει ο καραγκουνης :p!
αλλα γιατι σε πειραζει τοσο?

E τι 2012… έχει κοντά ένα χρόνο που το είπαν πρώτη φορα…

Να μην το κάνει! Καταραμένα λεφτά! Μην το καταστρέψουν όχι παρακαλώ. Να μην πάει κανείς να το δει. [-X[-X[-X[-X
Μια χαρά είναι το franchise, μια χαρά το έχει εκμεταλλευτεί τόσο χρόνια, no more!!![-X[-X[-X

Edit: Μίλησε ο lupunάνθρωπος, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω.

Γιατί όχι; Σκέψου να το βλέπεις για 319723619η φορά σε 3D κινηματογράφο!!! Έχω την εντύπωση ότι θα είναι υπερβολικά γαμάτο!!

γτ δεν φτανει που κατεστρεψε την καλυτερη τριλογια απο καταβολης κοσμου με 3 βιντεογκεημ για ανηλικα που τα ονομασε ‘πρηκουελ’, δεν φτανει που μου πηρε την καλυτερη τριλογια απο καταβολης κοσμου μεσα των 90ς και την σοδωμισε αλλαζοντας σκηνες, βελτιωνοντας εφε κτλ, δεν φτανει που πλεον με παιχνδια,σειρες,σπεσιαλ εντισιονς,μλκιες τουμπανα κτλ εχει κανει το ονομα του STAR WARS ανεκδοτο για παιδια νηπιαγωγιου, τωρα ΞΑΝΑ θα αφαιρεσει καθε αυθεντικοτητα και νοσταλγια απο την σωστη τριλογια-δεν με νοιαζει η αλλη-, για να τα κονομησει και να δω εγω το old good δισδιαστατο ΑΤ-ΑΤ μαριονετα να αντικαταστατε απο ενα ψηφιακο 3δ παπαρι για να χαρει η σημερινη γενια που δεν νιωθει τιποτα πλην ψηφιακης βαρεμαρας…ΑΡΝΟΥΜΑΙ!

\μ/

Πολύ τίμιο ποστ. Με συγκίνησες lupin!!! Σήμερα θα συνδέσω το video να δω τις κασέτες που έχω γραμμένες τις ταινίες γαμώτο!!!

,/

:’)

και γω ψηθηκα να δω εστω την τιμια σκηνη σε παλατι Τζαμπα δε χατ στο Return of Jedi, που το χτυπησα σε dvd με της οριτζιναλ ταινια του '83 διχως αλλαγες και επεξεργασιες…good old school stuff…

\m/

Προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με την “καινούργια” τριλογία, θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλεία, αλλά πρόβλημα δεν έχω. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ όσο δεν πάει. Οκ καλά έκανε που έβγαλε ξέρω γω την σειρά, γουστάρω να βλέπω και μερικά άλλα πράγματα, αλλά και να μην το έκανε κλάιν.

Είχε την αίγλη του το όλο όνομα και τώρα το ξεπουλάει( για ακόμα μια φορά). Να πεις ότι δεν είχε λεφτά να πω οκ, ο άνθρωπας πεινάει.

Έτσι είναι…τα μούφα εφέ, ο καλτ ήχος των φωτόσπαθων (βζζζζζζιου), οι σκηνές μάχης που στην ουσία απλά χτυπούσε ο ένας το φωτόσπαθο του αλλου…όλα αυτά έχουν δημιουργήσει το θρύλο του STAR WARS…αλλάζοντας αυτά καταστρέφεται η ψυχή της ταινίας

κάτω τα χέρια από το original!! :lightsabre:

Ε ναι, κάτω τα χέρια απο το original, απο την αρχική τριλογία τουλάχιστον!

Στα καινούργια Star Wars ας κάνουν ό,τι θέλουν, ούτως ή άλλως το έχουν ήδη κάνει.

Ωστόσο πολύ θα ήθελα να δω σε 3d τον Indy, το τέταρτο για την ακρίβεια μέρος που άρεσε και στον Lupin. :PPPPPPP

παλι τα ιδια αυτος ο λουκας. ηθελα να ηξερα ποσοι νομιζουν οτι θα αγορασουν dvd ή θα πανε στο σινεμα μιας και δεν εχει κατι νεο να σου δωσει. ετσι κι αλλιος ολα ειχαν πεθαει οταν γυρισαν το Phantom menace και τα αλλα δυο, αλλα τα εχουμε ξαναπει.

την τρελα που ειχα πρωτοπαθει οταν το ειδα στην τηλεοραση οταν ημουν μικρος δεν μπορει να την φτασει με καμια νεα κινηση.

Βασικά πανικός θα γίνει και θα πάνε να τα δουν πάαααααρα πολλοί γιατί απλά είναι Star Wars

άσχετο αλλά ψήφισα τον luke skywalker μόνο και μόνο επειδή αναφέρθηκε ως φλώρος.

Χωρις να δω το αποπανω ποστ, κι εγω το ιδιο :lol:

Ειναι αδικη η συμμετοχη των Vader/Obi Wan αφου ειναι 10 σκαλες ανωτεροι χαρακτηρες απο τους υπολοιπους. Ψηφισα Luke Skywalker γιατι ειναι ο πραγματικος ηρωας ολης της ταινιας, ειχε παντοτε καλες προθεσεις και θεληση για να κανει το πραγματικο καλο, κι οχι αυτο που θα βολευε τα σχεδια του. Επισης, μετα τις ταινιες, ξεκιναει Jedi Academy, γινεται Jedi Grandmaster και οι περιγραφες των μαχων του αλλα και της χρησης της Δυναμης στις νουβελες, ειναι απλα ανατριχιαστικες.

Δεν καταλαβαινω την οργη σας για τα 3D, οποιος δε θελει, δεν παει να τα δει. Εγω φυσικα και θα παω και στα 6 αν μπορεσω, και θεωρω οτι θα κανουν εκπληκτικη δουλεια. Σε οποιον δεν αρεσε η νεα τριλογια, οκ, γουστο του και μαγκια του, αλλα ολα γουστα ειναι, νομιζω επιτρεπεται να διαφωνει οποιος θελει.

Εγω παντως αναμενω με ανυπομονησια την σειρα που θα βγαλει οταν μπορεσει να βρει τροπο να μην κοστιζει το καθε επεισοδιο 1 εκατομμυριο δολλαρια, και η οποια θα εκτυλισσεται μεταξυ 3ης και 4ης ταινιας…

EDIT: Λιγο σεξιστικο το πολλ? :stuck_out_tongue: Λειπουν Leia/Amidala. Αν μη τι αλλο, τουλαχιστον η πρωτη επρεπε να μπει.

Και απο μενα Darth Vader και Obi. Οντως δεν υπαρχει ανταγωνισμος με αυτους εκει μεσα αλλα τι να κανουμε.

Τρομεροί όλοι οι χαρακτήρες. Εγώ όμως από μικρός (ίσως φανεί περίεργο) προτιμούσα πάντα τον Τσούι (η φυλή του λεγόταν Γούκι αν θυμάστε) καθώς ήταν πάντα αφοσιωμένος βοηθός του Σόλο και του Λουκ, ενώ και εμφανισιακά μου έκανε τρομερή εντύπωση.
Η γουνίτσα του είχε πολύ πλάκα, ενώ και η διάλεκτός του (εκείνα τα αουουαουουουα που έβγαζε) ήταν πραγματικά ένα αριστούργημα για το ανθρώπινο αυτί.
Τρομερή σύλληψη γενικά, όπως και όλοι οι εξωγήινοι της τριλογίας.

εκτος απο τα Ηγουοκ ε

R2D2 γιατί είναι το πιο γλυκούλι ρομποτάκι του σύμπαντος <3