Favorite T-shirts/Longsleeves

Εγω δεν εχω αλλα θελω να παρω.Ρε παιδια μηπως ξερετε κανενα μαγαζι στη Θεσσαλονικη που να εχει σε μικρα νουμερα?

χμ. εχω καμποσες που τις περισσοτερες τις εχω φτιαξει. δυσκολα βρισκω στα μετρα μου μπλουζα επειδη ειμαι αρκετα λεπτος.

corrosion of conformity
the fall of troy
blind guardian
27
burst
witchcraft
mastodon (μπηκε στο πλυσιμο πολυ γμτ#-o )
miaou (με logo τυπου metallica, για το logo την εβγαλα και οχι τοσο για το γκρουπ)
judas priest
mnemic ( συν αλλη μια που μου χαλασε#-o )
opeth
the crown

εχω σκοπο να παω αυριο να φτιαξω μια down. καιρο το λεω…

μπορει και να γινει motorhead στη πορεια. [SIZE=“4”]ε[/SIZE]ίδωμεν…:stuck_out_tongue: :lol:

Ψαξου λιγακι στην περιοχη της Ναβαρινου και θα βρεις 3-4 που τυπωνουν σταμπες σε μπλουζακια.Εχει και μικρα νουμερα και αν δε βρεις στην τελικη παρε ενα δικο σου και πανε να σου τυπωσουν κατι πανω του,θα σου βγει και πιο φτηνα.:wink: :slight_smile:

Ευχαριστω και τους δυο για τις πληροφοριες:)

Kυκλοφορειτε συχνα με μπλουζες των αγαπημενων σας συγκροτηματων? Στις συναυλιες ως συνηθως με τι μπλουζα πηγαινετε?:-k :-s

1. Οχι πολυ συχνα.

2. Αναλογως τη συναυλια. Στους Manowar πχ θα παω με μπλουζα Gogol Bordello και στους Muse με μπλουζα Cannibal Corpse.

γαμώτο ούτε μια μπλούζα / t-shirt δεν έχω.
θέλω να πάρω την κλασική Bathory & Celtic Frost

εγω κυκλοφορω αρκετα συχνα…ειδικα παλαιοτερα παρα πολυ συχνα.
το καλυτερο ειναι να φτιχνεις μπλουζες μονος σου…

Παλιά κυκλοφορύσα σχεσόν πάντα με τέτοιες μπλούζες, τώρα όχι πια τόσο συχνά. Η πρώτη μου ήταν ή μία Metallica με τις δύο νεκροκεφαλές ή Ozzy Osbourne ‘‘The ultimate sin’’, δε θυμάμαι. Έχω να δω τις δω χρόνια αυτές τις δύο, αλλά θυμάμαι ότι ήταν όλο τρύπες από τη συχνή χρήση. :lol:

Εχω και εγω δυο τρεις. Εχω μια Metallica, μια Scorpions(το Blackout), και μια Nirvana.:smiley: Τωρα μαζευω για να παρω μια απο Black Label Society.

Γεια σας παιδια,καινουργιος στο site! Λοιπον, εχω Iced earth-burnt offerings,Blind guardian-mr sandman,Nevermore-nevermore και dreaming neon black,rage-end of all days,cradle of filth-dusk and her,D.R.I,Sacred reich-american way,Morbid angel-formulas fatal,slayer-root of all evil και αλλες…
:slight_smile:

Το πρώτο μπλουζάκι που είχα αγοράσει ήταν το Arise. Μετά απέκτησα μία με τον rattlehead των Megadeth, το Behind the mirror από Kreator, το Renewal επίσης από Kreator, μία με το λογότυπο των Dead Kennedys και είχα και μία Metallica με κάτι νεκροκεφαλές. Αυτές βέβαια έχουν ξεφτίσει τόσο πολύ που απλώς δεν είναι μπλούζες πλέον αλλά μουσειακά αντικείμενα. Αν πιάνονται και τα ραφτά, είχα το Terrible Certainty από Kreator. Tώρα πού κ πού φοράω μία με το Dark Side Of The Moon, μία των Ramones από CBGB’s, και πρόσφατα έφτιαξα δύο t - shirts Γενιά του Χάους.

Respect στον από πάνω φίλο για το Αmerican Way και DRI.

Xα,χα, ελα ενα Update! Στα παραπανω προσθεστε και:

Paradise Lost-In Requiem (με tourdates απο πισω)
Ηeaven and Hell-Heaven and Hell (with UK tourdates on the back)
Megadeth-United Abominations (with European Tourdates on the back)
Megadeth-Rattlehead (with UK tourdates on the back)
Twisted Sister-Back to kick your ass
Whitesnake-Μια αντικε γκρι
Iced Earth-Framing Armaggedon (with European tourdates on the back)

εγω δε φοράω …δεν μ αρέσουν πάνω σε κοπέλες!!:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Μπα, τις κάνει πιο σέξυ 8)

Α, και εγώ έχω καιρό να φορέσω… Θέλω να πάω να φτιάξω μια Savatage, αλλά όλο το ξεχνάω…:frowning:

είχα μία metallica s&m αυθεντική
και μία dream theater chaos in motion tour…

γενικά άμα είναι να φορέσω κάποια θα θέλω ναναι διακριτική…
μ#λακία που δεν είχα πάρει tool!!το δις εξαμαρτείν κιόλας…

Καλησπέρα !!! Φοράω αρκετά συχνά μπλούζες με συγκροτήματα . Έως τώρα έχω
Deep Purple : Perfect Strangers
Tool
Mastodon : Blood Mountain
Toto : Falling in Between tour
L.A. Guns
Steve Vai
Gotthard
Krokus : Hellraiser Tour
Kansas
Kiss
Scorpions
Bon Jovi : Have a nice day
Guns’n’roses : logo po to best of
Rainbow : Rising
Velvet Revolver : Contraband
Judas Priest : British Steel
Έχω και AC-DC, Dream Theater, Led Zeppelin αλλά μπήκαν στο πλύσιμο !!! :frowning:
Και απο το live Rolling Stones αλλά δε μου κάνει πια !!!
Είχα φτιάξει και μιά Χριστόφορος Κροκίδης !!! Χε !!!

το εννοεις αυτο τωρα??:-k

Βασικά ντάξει, είναι τι προτιμά ο καθένας. Σίγουρα μη χάνετε τη θυληκότητα σας, αλλά χωρίς εξτρεμισμούς μου αρέσει λίγο παραπάνω ροκ στυλάκι. Even with a band’s t-shirt!