Γκάζια, τιμόνια, ρόδες (favourite car/ bike/ driving song)

Τωρα το ξερω οτι χαλαω τη μεταλοπαρεα σας (:p) ,αλλα στα roadtrips ας πουμε κολλανε πολυ και τα ελεκτρονικο-ινταστριαλ.

Με αυτο ας πουμε εχει τυχει να κανω δυωρη διαδρομη βαζωντας το στο ριπιτ >> [B][I][U]Miles Away[/U][/I][/B] . 8)

[SPOILER]φλωρος ? :-s[/SPOILER]

true story 8)

και μην ξεχνάμε και αυτά τα δύο αρχέτυπα ΜΑΙΤΑΛ άσματα:
http://www.youtube.com/watch?v=-PVBPXtQFno
http://www.youtube.com/watch?v=gmToW3b5ZZQ

Αλλα τι still they ride ρε Ντεκαρντ,ενταξει μεγιστη κομματαρα αλλα θα παιξει υπνος στο τιμονι.Κανα Road Racin’ χωσε…woooo!

Δρομος ανοιχτος τσιτα τα γκαζια και Manowar-Return of the warlord

:metal::metal:

Blackfoot - Highway Song

Θελω οσο τιποτα να ταξιδεψω με αυτο το κομματι. Επος.

Chris Rea - Road To Hell.

Αλλο κομματι που θελω σε roadtrip.

Αν παμε σε μεταλς κατι σαν:

Freewheel Burning και Wheels Of Steel!

Επισης Long Way Back From Hell απο Danzig για τρελο γκαζι, must λεμε!

Α και θυμηθηκα και το Killing Road των Megadeth, βεβαια μαλλον για δυστυχημα ειναι :Ρ

Σωστός!!! και γενικά Riot ανεξάρτητα την θεματολογία
Γενικά είμαι τραγικός. Έβαλα riding on the wind και όχι freewheel burning ή rock hard, ride free #-o

ΠΟΣΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ που υπάρχει στο poll αυτή η επική κομματάρα του Springsteen!!! Κλαψομουνιές στο τιμόνι και τέρμα γκάζια, παμε κατευθείαν για στούκο…! Από τα αγαπημένα escapist κομμάτια - κι ας είναι κι αμερικανάκιας ρέ!..:smiley:

για το πρωτο υπαρχει θρεντ , http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=10614

για το δευτερο
[I]Ξυλινα Σπαθια - Ροδες[/I]

μπορει και να μπηκε ηδη

Ωραίος ! True story κι από δώ… :blues:

Άντε βάζω άλλο ένα και σας αφήνω (προσωρινά) γιατί έκανα ήδη 3 ποστ εδώ.

Βάζεις [B][U]αυτό[/U][/B] αρχικά.

Μετά σανιδώνεις το γκάζι και αλλάζεις ταχύτητες στο κόκκινο μέχρι να πιάσει ο κόφτης.
Αρχίζεις τις κωλιές και τα πατιλίκια, κολλάς στον μπροστινό σου, τον σπρώχνεις και τον πετάς στο χαντάκι.
Πατάς το διακόπτη που ρίχνει λάδια στον αποπίσω.
Κατεβάζεις τα παράθυρα και πυροβολάς με το uzi όποιον βρεις μπροστά σου (γυναικόπαιδα, γέρους και γριές κατά προτίμηση). Καβαλάς πεζοδρόμιο για μεγαλύτερη απόλαυση, βγάζεις τα καρφιά από το καπό και μαζεύεις όσους μπορείς. Στους ποδηλάτες έχεις jack-pot.

Μετά γίνεσαι wanted με 6 αστέρια και σε κυνηγάει η αστυνομία, τα SWAT και ο στρατός…

απο το poll judas priest δαγκωτό 8)
well i’m riding,riding on the wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiind

Με αφορμή αυτό το [U]τόπικ[/U]
ψηφίζω [U]Ministry - Jesus Built My Hotrod[/U]

όπως επίσης και τη διασκευή τους στο [U]Roadhouse Blues[/U] η οποία στο δίσκο ακολουθείται από το [U]Die in a Crash[/U]

Σε παραπλήσιο ύφος και η διασκευή τους στο [U]Space Truckin’[/U], των Deep Purple πράγμα που μας αναγκάζει υποχρεωτικά να αναφέρουμε και το κλασικό [U]Speed King[/U] των ιδίων.

Κλείνοντας, άλλες δυο μεγάλες αγάπες:
[U]Monster Magnet - Tractor[/U]
[U]Kyuss - Green Machine[/U]

Αυτά! :slight_smile:

ΥΓ: Thump up για 16 και Young Gods που αναφερθηκαν προηγουμένως!

Εντωμεταξύ δεν σκέφτηκε κανείς μας αυτό!! -> [B]κλικ[/B]

ναι, αλλά μόνο εγώ το έχω ψηφίσει όμως! ;p

εγώ για τέρμα τα γκάζια θέλω γκαραζοψυχεδέλειες. θέλω να είναι χειμώνας, να φορέσω το παλτό μου, να σηκώσω το γιακά, να πάρω για παρέα μόνο ένα πακέτο τσιγάρα, και να ξεχυθώ στους σκοτεινούς δρόμους της πόλης ακούγοντας singapore sling. :blues:

[U]Roadkill[/U]

[U]No Soul Man[/U]

[U]Heart Of Chrome[/U]

[SIZE=7][SIZE=1]YΠΑΡΧΕΙ ΘΡΕΝΤ[/SIZE]
[/SIZE]
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2027&highlight=manchu

Ανοίχτε με πολύ προσοχή…

[SPOILER][B][SIZE=7]ΑΝΤΜΙΝΣ, ΜΟΝΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΤΟ SEARCH EINAI ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ;;;[/SIZE][/B][/SPOILER]

Δεν μπορει να κανει κατι ο admin για το search του vbulletin ρε…

Ναι ρε μαν, αλλά αυτό δεν εξηγεί γιατί σε άλλα φόρουμ του Vbulletin είναι πολύ καλύτερο. Ή γιατί δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βάζουν tags και στο ροκιν δεν υπάρχει ή είναι απενεργοποιημένη. Come on, you can do better.

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread, αλλά ό,τι λέει ο Red Rum. Δηλαδή και ο ακριβής τίτλος του thread ίσως να μην αρκεί. Είναι κάποιες φάσεις που έχω την εντύπωση ότι κάποια threads έχουν διαγραφεί.
Αυτό με τα tags θα ήταν αρκετά εύχρηστο.

συγνωμη κιολας ρε γκαιζ, τι φαση παιζει εδω ? υπαρχουν απειρα τραγουδια Α. που ναμιλανε για οδηγηση και Β. που να ειναι σε ταξιδιαρικη φαση για οταν οδηγας! πως ειναι δυνατον να διαλεξουμε μονο απο τα 10 ετοιμα που (καλως δεν λεω) μπορει να γουσταρει ο τοπικσταρτερ ?? εμεις μπορει να μην τα γουσταρουμε ρε αδερφε ! προσωπικα εμενα δεν με γεμιζει τιποτα σχεδον απο τη λιστα τι να πω…

αγαπημενα κομματια που να λενε για αμαξια/οδηγηση :

HELLOWEEN - Steel Tormentor (OTI καλυτεροτερο!)
MANOWAR - Wheels of Fire
RUNNING WILD - Raw Ride

και all time favorite για “feeling δρομου” :

MOTORHEAD : We Are the Road Crew

αυτα 8)

pffffff πανεύκολη η απάντηση: [U]the bad roads[/U]!