Favourite post-grunge band

theory of a deadman,shinedown,buckcherry,fuel…ιδανικα για αμαξι…

αγαπημενες μπαντες…theory of a deadman,shinedown,alter bridge,cold,stone sour,nickelback,seether,staind,breaking benjamin,puddle of mudd(come clean only),saliva(new rock oxi post grunge)

Οι Nirvana δεν θα πρεπε να είναι στο poll αλλά αφού είναι επιβάλλεται να τους ψηφίσω.

Ksekatharisame omos oti Nirvana den…opote ksekollate. :stuck_out_tongue:

Εφοσων ομως ειναι στο Poll τους ψηφιζουμε!:stuck_out_tongue:

Ego xatiri den xalao. Nirvana, Nirvana…

τους αγγλους ομως… :stuck_out_tongue:

Sostos…:wink:

εννοεις το αλλο συγκροτημα μ τ ιδιο name?[-X

Αλλάξτε τον τίτλο του thread σε best new rock american band, Ευχαριστώ…:slight_smile: (Δεν υπάρχει post grunge.τοσο δυσκολο είναι να το καταλάβετε?)

Δεν ξέρω αν είναι ποστ-γκραντζ ο δίσκος που θα πω (βασικά δεν ξέρω καν τι ειναι ποστ γκραντζ μουσικά). Απλά επειδή έχω δει στο νετ να έχει αυτήν την ταμπέλα, θα το πω.

Ο περσινός δίσκος των Audrey Horne πατάχει χάμου όλους τους δίσκους που έχουν βγάλει οι μπάντες του poll. (καλά οι Nirvana εκτός λόγω ρησπεκτ κτλ)

δισκαρα το le fol

οπως εγραφε το προμοτιον

faith no more meets alice in chains

και ακομα παραπερα συμπληρωνω…

ολες τις μπαντες συμφωνω

εκτος τους incubus και τους stonesour

Που παιζουν σε αλλο αθλημα! :wink:

Εγώ πάλι συμφωνώ μόνο για Incubus :stuck_out_tongue:

Οι Puddle of mudd βλέπω πάνε απατοι στο πολλ…:lol: Ειναι πολύ καλή μπάντα…Τσεκάρετε τους…:slight_smile: (Εδικά το come clean (album) με την κομματάρα Blurry)

εκανα αναφορα παραπανω…οντως πολυ καλο το come clean…

Επίσης όσοι αρέσκεστε σ’ αυτόν τον ήχο μπορεί να σας ενδιαφέρει αυτός εδώ ο δίσκος

Candlebox-s/t (1993)

ναι οπως ειπα οι mudd ειναι πολυ αξιλογο συγκροτημα

http://uk.youtube.com/results?search_query=puddle+of+mudd&search_type=

δειτε εδω.οι incubus ομως παιζουν 500 genresσε ενα δισκο,δεν μπορεις να τους κατατξεις καπου με ακριβεια!:stuck_out_tongue:

τους candlebox τους εχω υποψην μου,γιατι ειναι εξαισιο συγκροτημα.σας τους συστηνω ανεπιγυλακτα

εκτος απο αυτους σας συστηνω

econoline crush

και τσεκαρετε και big dirty band που νομιζω ηταν ενα project με πολυ καλους post grungeades.(επαιζε και ο gontier back vocals,guitar που ειναι τρα στου 3dg,και καποιοι αλλοι πολυ καλοι

Που κολλάνε ο Geddy Lee και ο Lifeson?

edit: Καλά ρε αθεόφοβε, συμμετέχουν οι θεοί και εσύ μας λες για τον Γκοτιέ-πως τον λένε. Ξύλο :stuck_out_tongue:

post grunge-αδες

ο lee,lifeson και ο burrows των tea party???

θα μας πεσει κανα 12τονο βαρυδι στο κεφαλι (αλα monty pythons)

και νομιζω οτι εχουν γραψει μουσικη μοναχα για ενα soundtrack

nai mias ταινιας.