Ποτε δεν ειναι κακο να εχεις απαιτησεις
Ναι σωστό αλλα μην ξεχνας οτι με 1 ωρα και κατι συνεχές κοπάνημα σε τετοια live σου φτανει και σου περισσευει…
Εφαγα μεγαλη ξενερα εδωσα λεφτα για εισητηρια και την παρασκευη πηγε φιλαρακι μ να τα παρει αθηνα και του ειπαν οτι ειναι sold out8O δηλαδη εμεις στην επαρχια πρεπει να τρεχουμε να βρουμε ενα εισητηριο και σε ενα τετοιο λαιβ σε τοσο μικρο χωρο σ ολοκληρη αθηνα δεν μπορουσαν να το προβλεψουν???[-X ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ
ΥΓ Χαθηκαν μεγαλυτερα μερη?? στο κατω κατω 1η φορα ειναι ποθ θα ερθουν
sold out???8O8O8O
πωπω μαμώ την ατυχία μου. αυτό δεν το περίμενα και θα πήγαινα αυτή τη βδομάδα. εε καλά να πάθω λοιπόν που δεν πήρα από την πρώτη στιγμή.
x:x:x
Ti εννοείτε sold out το κέρατό μου μέσα;
Πλάκα κάνετε!
H Συναυλία ΔΕΝ είναι Sold Out. Εισιτήρια προπωλούνται στα παρακάτω σημεία:
PUBLIC Πειραιά - Γρηγορίου Λαμπράκη 152-154
PUBLIC Συντάγματος - Πλατεία Συντάγματος
FNAC Μοναστηρακίου - Αιόλου και Μητροπόλεως
FNAC Αμαρουσίου - The Mall
FNAC Γλυφάδας - Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη
Reply With Quote
πλακα κανετε!
Που πήγε ο φίλος σου και του είπαν πως είναι sold out?
ναι ρε διευκρυνυστε το … και εγω δεν εχω παρει ακομα…
Το έχω διευκρυνίσει πρίν 3 post. H συναυλία ΔΕΝ είναι sold out, και καλό είναι να μην μπερδεύετε τον κόσμο με μη έγκυρες πληροφορίες.
θα πήγε και θα ρώτησε tickethouse ο άλλος και για σαμποτάζ θα του είπανε ότι δεν έχουν μείνει εισιτήρια :lol:
Thanx Joker!
Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!
dude, παίζει να συνέβη αυτό που είπες!
Σιγουρα δεν τον μπερδεψα εγω
Για αυτόν που είπε οτι είναι sold out το είπα
Το φιλαρακι μ πηγε σε 2 μαγαζια να ρωτησει για εισητηρια δεν ξερω ποια. δεν εχει λογο να πει ψεμματα αν και στα 2 του ειπαν οτι να ναι τι να πω, εγω ξερω οτι εχει τρελα με fear factory και περιμενουμε 3 ατομα να παρουμε εισητηρια δεν κανει πλακα στανταρ τσεκαρετε στανταρ αν υπαρχουν εισητηρια κ ποσταρετε με βεβαιοτητα εγω αυτο π λεω ειναι 100% για τα 2 μαγαζια που πηγε δεν ξερω ποια ειναι αλλα του ειπαν τελος, αυτα:-k
ρε φίλε, λες να μην ξέρει ο διοργανωτής αν έχουν μείνει εισιτήρια? #-o
ΜΕΓΑΛΟ τόπικ. Όπως αξίζει στην μπάντα.
Φιλε μου σταμάτα να μπερδεύεις τον κόσμο, υπάρχουν εισιτήρια, εμείς τη διοργανώνουμε τη συναυλία, πες στον φίλο σου να πάει σε κάποιο public ή fnac και θα βρεί σίγουρα εισιτήρια, ας τελειώσει τωρα αυτή η μικρή παρένθεση
Εγω παντως πηρα την πεμπτη το απογευμα απο public και ειχε αρκετα…
Μην τα πετάτε έτσι ρε αυτά και θα πάθω και κάνα εγκεφαλικό.