Fear Factory live στις 12 Μαρτίου (Gagarin)

Ναι έχει και όπως είπε ο φίλος πάνω πρώτοι βγαίνουν οι Karma Violens γύρω στις 9 και μετά οι Slavebreed.

2 support δλδ? και οι πρωτοι βγαινουν στις 9? που το λεει για τα σαππορτ ρε, ουτε το εισιτηριο ουτε το σαητ λεει τπτ

Τελευταιία στιγμή εγινε η φάση απ’ οσο ξέρω.Εγώ για Karma το είδα απο το www.myspace.com/karmaviolens.

ναι μολις τσεκαρα, οντως ισχυει για karma violens. Για τους αλλους δεν βρηκα τπτ. Επομενως, τουλαχιστον στις 10 οι φφ στην σκηνη :slight_smile:

σαπόρτ και πίπες…

[SIZE=“7”]ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!![/SIZE]

:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate: :vibrate::vibrate:

:cry:

i am damaged for life.
πάει κι αυτό…

δηλαδη γαμησε τα παλι το ωραριο

θα βγουνε κατα τις 11:00 οι ff
οσοι δουλευαμε θα ειμαστε κομματια
οι ff θα παιξουνε στη ζουλα να τελειωσει γρηγορα το λαιβ να πανε να ξεκουραστουνε και αυτοι
ωραιες διοργανωσεις γαμω το κερατο μου!!!

μην γίνεσαι χαζός. Ξέρεις πως δεν παίζει κάτι τέτοιο. Αλλά ναι θα τελειώσει γάμα τα.

2μιση ωριτσες

http://www.youtube.com/watch#!v=KH7JXss5AEs&feature=related

Ηθελα πολύ να πάω ρε γμτ !!!

^ Κ εγώ λέω να πεταχτώ κατά το τέλος… θαα δείξει.
Ελπίζω να ανεβάσουνε τουλάχιστον κανα βιντεάκι να δούμε κ από κει αν είναι (:

Ξεκινάω σε λίγο.

Λιώσιμο σήμερα!!!:smiley:

τετοια live αξιζουν και το τελευταιο ? που πληρωνουμε…απλα αριστουργιματικο.
α και ο Χογκλαν δεν πρεπει να ειναι ανθρωποσ!!!

[B][SIZE=“5”]ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Σονισφίρ!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Ραμστάιν!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Μπολτ Θρόουερ!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΕΤΑΛ!!!
[/SIZE][/B]

[B][SIZE=“4”]
ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ το καλύτερο λάιβ της χρονιάς και της δεκαετίας (εκτός αν έρθουν οι Νιουρόσις)

ΘΕΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!![/SIZE][/B]

[SIZE=“7”]2012 ΠΑΡΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ ΜΠΙΓΚ ΤΑΪΜ! ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΙΑΡ ΦΑΚΤΟΡΙ!!!~~~1111
ΑΣΔΑΦΣΔΣΦΑΧΔΦΣ!!![/SIZE]

Τοιμαζόμαστε το καλοκαίρι για τσεχία ξανά μπρούταλ ασώλτ να τους ξαναδούμε με Κονβέρτζ και Νάπαλμ Ντεθ! ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!

Λοκ και στίκυ και βάλτε το ριβιού στην κεντρική.

Κλασική περίπτωση συναυλίας που στέλνει στο ΔΙΑΟΛΟ !!! Εμπειρία ζωής …δεν περιγράφω άλλο

Πραγματικό ΕΠΟΣ. Τα λόγια είναι περιττά…

Απόλυτη ονείρωξη.
Και που τους είχα ξαναδει κιόλας.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο, με κάλυψε ο Bleedin…
:cry:

πω ρε γαμωτο ξεγοφιάστηκα… που πα ρε Καραμήτρο στα γεράματα…

απιστευτο live!εμπειρια ζωης.τα λογια εινε περριτα!μονο μακαρι ολα τα επομενα live sto ellada να εινε ετσι!τι να πο, ο bleeding ta eipe opos prepei!

Οποιος εχει βιντεακι ας το ανεβασει για να θαυμασουμε και εμεις που δεν ειμασταν. :wink:

@Bleedin

[SPOILER]Λιγα με τους Thrower ε! :lightsabre:

:p[/SPOILER]

FEAR φακιν FACTORY.

Επικές στιγμές, φανταστικό σετ, οι καινούριες κομματάρες τους ακούγονται ακόμα καλύτερες και ένα encore ασύλληπτο. Α, και Hoglan.
Και ήχος που ήδη από το Shock άγγιζε τελειότητες. Κατα τ’άλλα, SELF BIAS RESISTOR.

θα’χει και report βέβαια, αλλά η ουσία είναι ότι έσπειραν.