Feel the H.E.A.T

O δίσκος είναι masterpiece.Ο Kenny έχει βελτιωθεί πολύ φωνητικά,ο Dalone έχει γράψει κομματάρες (βλέπε Nobody loves you),στο σύνολο είναι πιο AOR απο ποτέ,ο Crash άφησε το μαλλί να μακρύνει,δλδ τι άλλο να ζητήσω πια απ την ζωή αυτή?!
:stuck_out_tongue:

Να τους δεις live;:stuck_out_tongue:
by the way είδες για το firefest που πόσταρα την extra μέρα, εμεις κλείσαμε ήδη τα εισητήρια.8)

Χτυπάτε όλοι εκεί που πονάει…!
extra μέρα είναι h.e.a.t/crazy lixx/reckless love έτσι?
(btw το reckless love είναι πολύ μπροστά)
Το σκέφτομαι σοβαρά λόγω H.E.A.T /Dare /Strangeways.Αν και γενικά έχει απίστευτο lineup και φέτος.Θα δείξει!

Προειδοποιώ πάντως ότι τα εισητήρια για την μέρα των H.E.A.T. ειναι περιορισμένα οπότε καλά θα κάνεις να αποφασίσεις γρήγορα. Για να καταλάβεις αρχικά ήταν μόνο 400 και πουλήθηκαν σε μία βδομάδα και αναγκάστηκαν οι διοργανωτές να μεταφέρουν την συναυλία σε μεγαλύτερο μέρος και πρόσθεσαν άλλα 250 εισητήρια.

Αυτό για τα 400 εισητήρια το είχα δει κ γω,δεν περίμενα ότι θα φύγουν τόσο γρήγορα.Βέβαια να μου πεις εδώ υπάρχει άτομο που θα πετάξει απο Αυστραλία για να τους δει,τεσπα.Είδομεν.Θα ρθει και μένα η ώρα μου κάποια στιγμή που θα πάει!

Lecremo πούλος!

Μόλις το έμαθα, μέγαλη ξενέρα…

3 μέρες έλειψα και το διαλύσανε
:stuck_out_tongue:

Να δούμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης και τι θ’ακούσετε όσοι πάτε firefest!

Και ναι ήρθε η ώρα ν’απαντήσω λοιπόν στο πιο πάνω μου ποστ! (ΝC πίνει NC κερνάει)
Καινούριος τραγουδιστής των HEAT ανακοινώνεται ο …Eric Grönwall
Kαι ακόμα δεν μπορώ να πω αν χαίρομαι ή αν φοβάμαι
Τι εστί λοιπόν?Εστί νικητής του Σουηδικού Idol,22 χρονών,κυκλοφόρησε έναν δίσκο ο οποίος άγγιξε το νο1 στα σουηδικά charts και γενικά φαίνεται αρκετά υποσχόμενος.Το μέλλον θα δείξει.Ακούστε τον και πείτε γνώμες.

Μοιάζει λίγο με νεογέννητο μωρό κάμπιας.Προσπεράστε το.

Μμμμάλιστα.

Φωνάρα όντως.

Πού έγραψα ότι είναι φωνάρα να πέσει φωτιά να με κάψει??:stuck_out_tongue:

Ντάξει γράψε λάθος. Αλλά φωνή έχει.

Πάρτε και καινούριο site με επίσημη φωτό. (θέλω να κλάψω)

Φωνή έχει το παιδί δεν αντιλέγω.Το κατα πόσον αυτή η φωνή θα κολλήσει με τους ΗΕΑΤ,αυτό με προβληματίζει.

Γαμώτο με πρόλαβες :stuck_out_tongue:
Προβληματίζομαι και εγώ στο κατά πόσο ταιριάζει στους H.E.A.T. αλλά ο χρόνος θα δείξει, το μόνο σίγουρο είναι οτι θα αυξηθεί η δημοτικότητα τους στην Σουηδία.

Όχι οτι οι HEAT έχουν πρόβλημα δημοτικότητας στην Σουηδία,αλλά σίγουρα ο καινούριος θα ενισχύσει το ήδη υπάρχον ενδιαφέρον για την μπάντα.Πάντως εμφανισιακά σίγουρα δεν ταιριάζει.Αυτός είναι άσχημος!:stuck_out_tongue:

Άμα αφήσει μαλλί και πάρει κανένα κιλό πιστεύω θα ταιριάξει στο look της μπαντά. Εντάξει άμα πιάσουμε περί ομορφιάς τι να πει και ο πληκτράς… :stuck_out_tongue:

O jonakos είν ωραίος έχει στυλ!!
Ο καινούριος είναι φλωρομπακλαβάς:p

μαλακα σαν κάγκουρας ειναι αλλα οκ τουλαχιστον εχει ωραια φωνη και ας ελπισουμε να δεσει το γλυκο… eric break a leg