Οff topic ανατριχίλες

μηπως εννοεις στον ιπποδρομο;Παντως σε τετοιες φασεις οταν πεσει αλογο λογω της ταχυτητας που εχει παρει τα κοκαλα του αλογου δεν σπανε συνθλιβονται με αποτελεσμα να το οδηγουν στην ευθανασια:(

Με την λιμα για τα νυχια.

αυτο… δεν υπαρχει χειροτερο για μενα. παλια μου το εκαναν συνεχεια στο σχολειο.

τα μαλακισμενα [-X

οταν φυσανε στο σβερκο μου και οταν βλεπω να ρουφαν σαλιγκαρια η ακομα χειροτερα γαριδες σωνει και καλα μεσα απο το κελυφος…σε καποια φαση πεταγονται και τα ματια τους εξω…κακομοιρες…

Αυτό είναι ό,τι χειρότερο κ για εμένα…

Σχεδόν ηδονή

Bασικά μ’ αρέσουν πάρα πολύ σαν φαγητό!

Αν δεν εχεισ δοκιμάσει, καντο! Χανεις

Αυτο

• το τριζει καποιος τα δοντια του στον υπνο του ή να παραμιλαει. =|

Κι ελεγα πως ημουν η μονη που την ανατριχιαζε αυτο.
Ακομη χειροτερα να πεσει αλογο στη θαλασσα (οπως σ’αυτη τη σκηνη στο The ring http://www.youtube.com/watch?v=y_zre4vqDMc. Μπρρ.) ή στο γκρεμο (νομιζω ειχε μια τετοια σκηνη στο Braveheart :-s)

νυχια και κιμωλια σε πινακα ειναι ΤΟΠ…
επισης εχω την γκανεμια να ανατριχιαζω στο τριξιμο των δοντιων το οποιο κανει συνεχεια η μικρη μ αδερφη οταν κοιμαται. (και ΝΑΙ! κοιμομαστε σε κουκετα!!!#-o)

το χειροτερο ανατριχιασμα ειναι,ΝΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΣΕ ΜΟΚΕΤΑ!!!

Πιρούνι/μαχαίρι με πιάτο.Μπορεί να με τρελάνει αυτός ο ήχος.
Επίσης όταν είμαι καθισμένη σε καρέκλα και μου πειράζουν τα γόνατα.Γαργαλιέμαι και ανατριχιάζω ταυτόχρονα.:stuck_out_tongue:

ναι…και αυτο

Mε την λιμα για τα νυχια…Με μερικα υφασματα ειτε σε παντελονια ειτε σε σεντονια οταν τα τεντωνει/τριβει η μανα μου. Οταν τριβει καποιος με βετεξ την σιτα. Αυτα και μονο με τρελενουν οσο δεν παει!

οταν τριβεται το πηρουνι με τα δοντια

με το βαμβακι, το ξυλακι απο το παγωτο, με το τριξιμο του πιρουνιου στο πιατο και οταν βγαινω απο τη θαλασσα και βαζω την μπλουζα ειναι το χειροτερο μου…

Η μεγαλυτερη ανατριχιλα για μενα ειναι το τριξιμο του πηρουνιου στο πιατο(κ γινεται κ συχνα γ…ω το μπελα μου)

Τρίξιμο πηρουνιού ειδικά σε κάτι μεταλικά μπολ για σαλάτα της μητέρας μου.
Νύχια και ολόκληρη κιμωλία σε πίνακα (δυστυχώς αυτό το ζω καθημερινά)

• bonus παιδικό τραύμα :stuck_out_tongue:
    όταν έφερνε ο μαθηματικός στο σχολείο καναν διαβήτη για τον πίνακα, ποτέ δε μπορούσε να τον στερεώσει οριζόντια για να φτάξει κύκλο, πάντα του φευγε και ο θόρυβος που έκανε το σίδερο καθώς σερνόταν στον πίνακα ήταν ό,τι χειρότερο

Εμένα με ανατριχιάζει όταν τρίβω τα χέρια μου. Για αυτό δεν το κάνω ποτέ.

μολις ειδα τον αδερφο μου να ξυριζεται χωρις αφρο επειδη βιαζοταν…το βαζω εδω…ανατριχιασα!!!#-o