Formula 1

παλι 1η θεση για τον Μπατον. τον ληξανε τον αγωανα, αφου δεν γινοταν να συνεχισει. παντως εαν ειχαν εκκινησει νωριτερα και οχι 5 ωρα τοπικη (ωστε να βολευει την Ευρωπη) θα ειχε γινει κανονικα ο αγωνας.

O αγώνας πιστεύω μέχρι και 25 γύρους πριν το τέλος(όπου και έπιασε η καταιγίδα) ήταν από τους καλύτερους εδώ και πολύ καιρό!Δεύτερη νίκη για τον Jason Button!!και για την Brawn-Mercedes!

Απίστευτος ο Timo Glock και γενικά η Toyota!
Nick Heidfeld ήταν λίγο τυχερός, καθώς έβαλε τα λάστιχα για ακραίες καιρικές συνθήκες την κατάλληλη στιγμή!

Επίσης γέλασα πολύ όταν σε κάποια φάση δείχνει την Ferrari του Kimi μέσα στα νερά και είπε ο σχολιαστής(δεν θυμάμαι το όνομα ) ότι είναι ευκολο-πλοήγητη και όχι ευκολο-οδήγητη…

Μακάρι να συνεχιστεί έτσι το πρωτάθλημα και να καταφέρει ο Button να δει και την καρό σημαία…:lol::lol:

Now playing: Dropkick Murphys - Vices And Virtues
via FoxyTunes

Βασικα νομιζω οτι με τα πειραματα με τους κανονισμους αυτη τη φορα καταφεραν και τα καναν τοσο αχταρμα που το πρωταθλημα εγινε ανταγωνιστικο(σλικς φορε εβεεερ)…Ο Μπατον βγαζει ολα τα κομπλεξ του που ειχε αποκτησει απο τοτε που θεωρουταν το νεο αστερι.Οι Μακλαρεν ειναι χαλια φετος…Οι Φεραρι απλα δεν μπορουν…Οι Ρενω-φορτηγακια στην ουσια τιποτα(και ο Πικε ακομα πιο τιποτα) ενω ο heidfield απλα δεεεν παρα τη δευτερη θεση του σημερα…
Απο τους πιο ωραιους γωνες που εχω δει επισης.

πολυ Metal αγωνας

για σκεφτειτε να φτασουμε στο αλλο ακρο…απο κοκκινοασημενια κυριαρχια σε κυριαρχια της Brawn-Mercedes!!!:lol::lol:κανεις δε το περιμενε φετος αυτο και μαλλον χαλαρωσαν υπερβολικα οι Mclaren και Ferrari οτι και καλα και φετος μονο οι 2 οτυς θα ειναι ανταγωνιστικες…αλλα τους περιμενε στη γωνια ο Ros!!

Βασικα ο brawn εκανε εξελιξη παρα πολλους μηνες τωρα.Σε συνδυασμο με την εμπειρια του και το μπατζετ της Honda δεν ειναι τοσο περιεργο οσο φαινεται.Εκτος αυτου υπαρχει και το αεροδυναμικο θεμα που εχει προκυψει σχετικα με αυτες τις toyota και τις williams που οπως εχουμε δει ειναι μαλλον και οι πιο γρηγορες απο ολες.

αποτι διαβαζω την πιο καλη πατεντα την εκανε ο ros με τον αεροδυναμικο διαχυτη 2 επιπεδων.και οι αλλοι δε το εχουν αυτο και για αυτο εκκρεμμουν για την μεγαλη τριτη οι εκδικασεις 3 εφεσεων.ferrari,red bull και αλλη μια εναντιον της brawn GP

Εδώ είναι το περίεργο.Οι άλλες ομάδες γιατί δεν έκαναν έφεση, αλλά μόνο αυτές οι 3???
Επίσης αν θυμάμαι καλά, από τους κανονισμούς δεν λέει τίποτα τέτοιο, ότι δεν μπορούν να το κάνουν και ο Ross δεν είναι τόσο χαζός…

Now playing: Edguy - The Pharaoh
via FoxyTunes

Μπορει ενας διαχυτης να κανει ΤΟΣΟ μεγαλη διαφορα? Σιγουρα η αεροδυναμικη παιζει μεγαλο ρολο αφου η αδυναμια της Ferrari και κυριως της McLaren να ανταγωνιστουν τους υπολοιπους ωφειλεται κυριως εκει, αλλα δεν ειναι μονο αυτο.Εγω πιστευω οτι απλα ο Brawn ειναι μακραν ο καλυτερος μηχανικος και εξελισσοντας ενα μονοθεσιο για 25 μηνες -περσινη χρονια χαμενη- τωρα ειναι σε θεση να σπαει τον ανταγωνισμο και να κανει τα μονοθεσια να πετανε. Και για τα pit-stop που λεγανε οτι ειναι αργοι σημερα δωσανε την απαντηση τους

Ο brawn είχε θέσει το θέμα πέρισυ, κατα πόσο είναι νόμιμοι αυτού του τύπου οι διαχύτες, και οι άλλες ομάδες δεν είχαν καν ασχοληθεί με το θέμα. Της ferrari αυτό της έφταιξε για την κακή τους απόδοση?
Κατά τα άλλα, γελοίο το σκηνικό. Έπρεπε να φτάσει μέχρι το 2ωρο για να αποφασίσουν να μην γίνει αγώνας? Δηλαδή, και να σταμάταγε να βρέχει, το νερό μέσα στην πίστα μόνο ψάρια δεν είχε.

Δοκιμαστικά Κινέζικου Grand Prix.
[ol]
[li]Sebastian Vettel
[/li][li]Fernando Alonso
[/li][li]Mark Webber
[/li][li]Rubens Barrichello
[/li][li]Jenson Button
[/li][li]Jarno Trulli
[/li][li]Nico Rosberg
[/li][li]Kimi Räikkönen
[/li][li]Lewis Hamilton
[/li][li]Sebastien Buemi
[/li][/ol]

πάλι άπατες πήγαν ferrari και mclaren.Επίσης χάρηκα για τον Vettel γιατί πράγματι για μένα είναι ένας πάρα πολύ καλός οδηγός και σίγουρα θα έχει λαμπρό μέλλον στην Formula.

Now playing: Helloween - Warrior
via FoxyTunes

Οι νεοι κανονισμοι εχουν φερει τα πανω κατω και οι μεγαλες ομαδες πιαστηκαν αδιαβαστες.

Που δεν θα έπρεπε αφού είναι μεγάλες ομάδες…
Πιστεύω καλύτερα έτσι για να δούμε και άλλους οδηγούς στο προσκήνιο…

Now playing: Helloween - Mankind
via FoxyTunes

Αντε να δουμε αυτο το ΣΚ…Τον πρηγουμενο υπερ αγωνα απο οτι εμαθα δεν τον ειδα επειδη ημουν χωριο και δεν ειχαμε ΑΝΤ1 αλλα αυτο το Σκ ειναι ρησπεκτ(εχει και WRC8))…Rosberg ταχυτερος στα δοκιμαστικα της παρασκευης…Σε αγωνα δεν εχει κανει τιποτα ακομα παντως.

Θέλω να κατεβάσω τον αγώνα να τον δω.Και εγώ έμαθα ότι ήταν υπερ-αγώνας.
Άντε να δούμε τι θα δούμε σε αυτόν.

Now playing: Gamma Ray - Dream Healer (Pre-Production Version) (Bonus Track)
via FoxyTunes

Αμα το 1-2 της Red Bull στον προηγουμενο αγωνα δεν ηταν τυχαιο, οταν θα εχει το διπλο διαχυτη τι θα κανει?? Θα ριχνει 6+ δεκατα στους υπολοιπους οπως οι toyota σημερα??

Τελικά ο ant1 τα πάει καλά με την μέτσαλ μουσική:D
Δεν ξέρω την μας επιφυλάσσει το φετινό πρωτάθλημα ακόμα, αλλά έχω πορωθεί άσχημα με την F1 πάλι…

Έσκασα στα γέλια με το σχόλιο του Πουρναράκη που χαρακτήρισε ικανοποιητική την απόδοση του Hamilton…
Ferrari και πάλι γραντ λε πουλ , όπως και η mclaren.Φέτος, από τον πρώτο αγώνα δεν έπρεπε να αγωνιστούν καν. Επίσης θέλω να δω τι θα κάνουν οι Brawn-Mercedes.Είμαι πολύ περίεργος.Και αν έχουμε και αμμοθύελλα όπως λένε πάλι θα γίνει της ποτάνας…
[ol]
[li]Jarno Trulli
[/li][li]Timo Glock
[/li][li]Sebastian Vettel
[/li][li]Jenson Button
[/li][li]Lewis Hamilton
[/li][li]Rubens Barrichello
[/li][li]Fernando Alonso
[/li][li]Felipe Massa
[/li][li]Nico Rosberg
[/li][li]Kimi Räikkönen
[/li][/ol]

Now playing: Anathema - A Dying Wish
via FoxyTunes

Πρώτος μάγκας ο Button:!:

Μαγκας ο μπατον και υποτιμημενος αλλα εχει και πισω του τον brawn που στρατηγικα ως τωρα παιζει μπαλα μονος του…

Μπορεί και το κάνει, ας βρεθούν και οι άλλοι για να μην είναι μόνος του.Και ο Button είναι πολύ υποτιμημένος.
Αν συνεχίσουν έτσι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να πάρουν το πρωτάθλημα…
Ο Βutton 5 νίκες να κάνει ακόμα, έχει το πρωτάθλημα.
Και για άλλη μια φορά ήταν πολύ καλός ο Vettel!

Now playing: Anathema - Empty
via FoxyTunes