Formula 1

πωπω άσχημο είναι…μακάρι να μην είναι κάτι, ώστε να μη ξανατρέξει ο Μάσσα…
στα του αγώνα πολλά λάθοι από τους μηχανικούς σε όλες σχεδόν τις ομάδες…
τώρα ότι είναι πρώτες mclaren και ferrari δεν μου λέει και τίποτα…και να θέλουν τώρα είναι αργά να ανακάψουν, εκτός και αν αγωνίζονται μόνο αυτές…:lol:

Now playing: Millencolin - Mystic reptile
via FoxyTunes

Το ακουγα το πρωι στο ραδιοφωνο και το ειδα οταν γυρισα σπιτι.Τρομακτικο!
Απο την στιγμη που τον χτυπησε το κομματι δεν εκανε καμια κινηση…
Ας ελπισουμε να γινει καλα και ας μην ξανατρεξει σε αγωνα!

To αντίκειμενο τον βρήκε με ταχύτητα σφαίρας λένε :expressionless:
Ατυχία, λίγο πιο πάνω να τον έβρισκε στο κράνος δε θα τραυματιζοταν

η αληθεια ειναι πως παραηταν ατυχος ο κακομοιρος.
εφυγε ενα αντικειμενο απο εναν που ηταν αρκετα μπροστα του και οχι μονο επεσε πανο στο μονοθεσιο, αλλα πανω στο κρανος του και πανω στο σημειο που θα του εκανε τη μεγαλυτερη ζημια.
ποιες εινα οι πιθανοτητες για αυτο?

δεν επεσε παντως στο σημειο που θα εκανε την μεγαλυτερη ζημια.ακουγα χθες που λεγανε οτι αν επεφτε πανω στο τζαμι του κρανους που ειναι ακομα πιο λεπτο θα τον σκοτωνε ακαριαια…τεσπα παρολα αυτα ηταν πολυ ατυχος γιατι οπως ειπωθηκε εφυγε αντικειμενο απο προπορευομενο μονοθεσιο και απο ολη την πιστα επεσε πανω του ενω ο μασα ετρεχε με 190 χιλιομετρα!!!περαστικα του,να γινει καλα πρωτα και ας μην ξανατρεξει.

Έχουμε νέα για την κατάστασή του???

Now playing: Slipknot - Pulse of the Maggots
via FoxyTunes

αποτι διαβασα η κατασταση του ειναι σταθερη και εχει ξεφυγει απο τον αμεσο κινδυνο.απλα φοβουνται τυχον επιπλοκες που θα φερουν σε αμεσο κινδυνο παλι την ζωη του.επισης ειπαν οτι εχει αρχισει σιγα σιγα να συνερχεται και κουναει ελαφρα χερια και ποδια.το κακο ειναι οτι ειπαν οι γιατροι οτι φαινεται να εχει πρηστει ελαφρα ο εγκεφαλος του και γιαυτο φοβουνται ακομα για τυχον επιπλοκες

Φευγει η BMW απο την F1…

Νέο πλήγμα για τον μηχανικίνητο αθλητισμό αποτελεί η είδηση ότι η BMW Sauber πρόκειται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της φόρμουλα 1.

νταξ παίζει να είναι και η τελευταία season της φόρμουλα ξέρω γω…αν ισχύσουν τελικά αυτά που λέγανε για του χρόνου, ας το σταματήσουν τελειώς βρε παιδιά…μην μας κουράζουν…

επίσης ο Massa δείχνει πως είναι πολύ καλύτερα, οπότε δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο…βέβαια ακόμα είναι στο νοσοκομείο, αλλά είναι σταθερή η καταστασή του.

Now playing: Hog Hoggidy Hog - Jimmy Potz
via FoxyTunes

Επιστροφη σουμαχερ στη θεση του μασα!Μαλλον απροσμενη εξελιξη αν και κατι ακουγοταν τις τελευταιες μερες.

http://www.michael-schumacher.de/?page=news&story_id=&lang=uk

Για επιστροφη Σουμαχερ το ειχα διαβασει και εγω και χτες επιβεβαιωθηκε.

καλα η πλακα θα ειναι να μπει ο σουμαχερ στη βαλενθια και να τα γαμησει ολα και να βγει 1ος!!!εγω αν ημουν στην θεση των αλλων οδηγων θα εφευγα απο την φορμουλα 1 αν γινοταν κατι τετοιο…

Δεν νομίζω ότι τό’χει ακόμα:!:

ας ειμαστε ρεαλιστες.
ο σουμι ειναι 40 χρονων, οι αντοχες του δεν ειναι τοσο καλες οσο παλιοτερα+το οτι δεν θα ειναι σε φορμα.επισης οι κανονισμοι εχουν αλλαξει δραματικα απο τοτε που ηταν ο ιδιος στους αγωνες.πλεον η φερραρι δεν εχει το καλυτερο μονοθεσιο.το κερς δεν θα ξερει πως να το χρησιμοποιει καλα.
απο την αλλη ειναι απο τους ανθωπους που ξερουν την Φ1 σαν την παλαμη του χεριου τους
επισης μπορει να τον αφησουν να νικησει για να προσελκυσει παλι κοσμο στο αθλημα.

Επέστρεψε ο Μιχαήλ Σουμάχερ και τώρα η Φερράρι θα αποδείξει τι εστί Βερίκοκο…

τελικα δεν επεστρεψε, καλυτερα για τον ιδιο

μολις το διαβασετε αυτο θα φριξετε!http://www.sport-fm.gr/article/190858

αποδειξη οτι τα τελευταια χρονια (μετα την αποχωτηση του ΜΕΓΙΣΤΟΥ εννοειται) υπαρχει μεγαλη κριση στο αθλημα.εγω εχω σταματησει να το βλεπω τακτικα παντως

το είχα διαβάσει και είπα να το ποστάρω, αλλά με πρόλαβες…πιστεύω ότι κάνουν καλά…όπως εξηγεί και το κείμενο, θα είναι όλοι ίσοι στο φορτίο καυσίμου και έτσι πιστεύω να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερος ανταγωνισμός…
για να δούμε…

Now playing: Before The Dawn - Scar
via FoxyTunes

αυτα με τον μεγαλυτερο και πιο ισο ανταγωνισμο τα τελευταια χρονια ποσσες φορες το εχουμε ακουσειω τα τελευταια χρονια?:roll:

επισης…

:bleh: νιάνιανιαννιάνια…

δίκιο έχεις για τον ανταγωνισμό, έτσι και καλά τα κάνουν αλλά στο τέλος δεν γίνονται…θα δούμε του χρόνου…

Now playing: Amorphis - Two Moons
via FoxyTunes

ελα ρε μακλαρεν.εκαναν το 1-2 στις κατατακτηριες δοκιμες.