Ε, ναι.
Fora ειναι ο σωστός πληθυντικός όταν μιλάμε λατινικά.
Όταν μιλάμε αγγλικά είναι forums.
Ε, ναι.
Fora ειναι ο σωστός πληθυντικός όταν μιλάμε λατινικά.
Όταν μιλάμε αγγλικά είναι forums.
http://www.in.gr/dictionary/lookup.asp?Word=forum
το μέρος που βρίσκεστε είναι τόπος δημόσιας συζήτησης, ως εκ τούτου ο όρος στέκει :roll:
Εν μέρει συμφωνώ πως είναι κρίμα να αναμειγνύονται σοβαρά θέματα με θέματα του χαβαλέ.
Απο την άλλη όμως μια πολιτική κατηγορία φοβάμαι θα πολιτικοποιούσε περισσότερο απ’ ότι χρειάζεται το φόρουμ. Και προσωπικά δεν έχω πείσει ακόμα τον εαυτό μου πως το επίπεδο ορισμένων χρηστών είναι τέτοιο που θα έπετρεπε τη διεξαγωγή πολιτισμένων πολιτικών συζητήσεων. Εδώ στη Βουλή καλά καλά δε γίνονται!
Επομένως το οτι υπάρχουν έτσι τα θέματα, έστω και σκόρπια, έστω και μπερδεμένα, πιστεύω αρκεί. Στην τελική είναι πολύ συγκεκριμένα όλα τους και όποιος θέλει μπορεί άνετα να τα ανασύρει, ώστε να μη θάβονται για καιρό.
Αυτά.
ΥΓ - Ο Νταζ είναι Ιδέα, δε θα μπορούσε να γίνει απλά μια μασκότ.
Ναι αρχηγέ μου, αλλά τα παιδιά δεν λένε αυτό. Εκεί που λέει forumS είναι το λάθος.
Και νομίζω ότι η λέξη έχει μεταφερθεί αυτούσια στα αγγλικά,
δλδ
forum -> fora
κατά το
phenomenon -> phenomena
α οκ, κατάλαβα
θα το αλλάξουμε
Δεν χρειάζεται.
Ο πληθυντικός forums υπάρχει στο αγγλικό λεξιλόγιο.
Πολύ σημαντικό θέμα.
Ναι. Τεραστιο.
Επισης να αλλαξουτε την μεταφραση “σημειωσε τα φορουμς ως αναγνωσμενα”, απο που κι ως που ο ενικος.
όμορφα.
ας αφήσουμε όμως το σπαμ εδώ, ε?
Σε συναρτηση με τα προηγουμενα δεν ηταν ακριβως spam αλλα anyway. Μπορεις να τα σβησεις.
Αλήθεια για ποιο λόγο τα πολλς να περιορίζονται στις 10 επιλογές?
δεν ξέρω αν έχει ζητηθεί αλλά μήπως γίνεται να αναβοσβήνει τπτ όταν έχουμε αδιάβαστο π.μ.? χαρούλα για εμάς τους γκαβούλιακες :p.
σαν να έχεις πάρει LSD θα είναι. διαφωνώ
μάνο 10 είναι οκ, ας μην υπερβάλλουμε
καλά, αν το χω μόνο εγώ το πρόβλημα, δεν το συζητάμε… αλλά το χω δει αλλού και είναι πολύ βολικό :).
δεν είπα να φωτίζει και σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο :!:
Τα μηνυματα στο προφιλ του καθε χρηστη, γιατι να θελουν approve? Ας εμφανιζονται με τη μια…και αμα δε το γουσταρει μετα ο γιουζερ, ας το διαγραφει.
αν το γουστάρει, ας το κάνει approve
Αν δε το γουσταρει, ας το διαγραψει (:
Και μετά το γόνιμο διάλογο συνεχίζεται η ζωή στο δάσος…
Έχει ένα μικρούλι δίκιο ο Βάκιλος αλλά σιγά το θέμα ρε σιχάμα να πούμε
Εγώ που προσπαθώ να απρουβαρω μνμ και δεν μπορώ, τι να πω. Για δώστε τα φώτα σας. Εκτός κι αν επειδή είναι μνμ μοντ απρουβάρεται μόνο του. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο :lol:
Aυτό συμβαίνει