Ποιός είναι η πιο βλαμμένος/η στο Forum?

Όλοι εκτός από μένα, άρα εγώ… 8O

τον τιτλο τον κατοχυρωνω στον εαυτο μου με αιτηση στο πρωτοδικιο#-o …αριθμος πρωτοκολου 69-69-666-2007…ευχαριστω πολυ…γεια σας!!!

ολοι βλαμμενοι ειστε!!1

ρε red γτ βγαζεις τον κακο σου εαυτο με τον thats why . τεσπα εσυ ξερεις . ολοι σας ειστε λιγοτερο βλαμμενοι απο εμενα παντως . αρα i’m the winner ΤΕΛΟΣ - ΤΗΕ ΕΝD - FIN πως το λενε ??

Τι θές να πείς?

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=190744&postcount=126

Για να το ξεκαθαρίσω και να μη μου κάνει κανείς ξανά έμμεσο δούλεμα,δεν έχω διπλό acoount,και δεν πρόκειται ποτέ να 'χω.Γράφτηκα στο forum επειδή μου φάνηκε ενδιαφέρον,και στη συνεχεία επειδή μου άρεσε όλο αυτό το κλίμα που βγάζει.Σέβομαι τους υπόλοιπους εδώ,είτε διαφωνώ σε διάφορα θέματα είτε συμφωνώ.Δεν νομίζω να 'χω προσβάλει κάποιον εδώ μέσα.

Το τι γράφει ο αδερφός μου,με το τι γράφω εγώ δεν έχει καμιά σχέση.Αν κάποιος πιστεύει ότι προκαλώ πρόβλημα να μου το πεί,γιατί δεν με ενοχλέι κάτι τέτοιο,αλλά μην ρίχνετε υπονοούμενα για διπλό account όπως έκανε ο Sentient_No…6,γιατί δεν υσχίει.

Παιδιά ο red pyramid ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟ ACCOUNT !

To έχουμε ελέγξει !

so back off !

edit : εν γένει ο red pyramid είναι πολύ ευγενικός κ έτσι δεν καταλαβαίνω το όλο αρνητικό κλίμα απέναντί του…

Ποιος αλλος…Εγω φυσικα ειμαι ο πιο βλαμενος…:lol: #-o

…:?

Ιδου!

θεός!!!

Ωραία δόντια:D :stuck_out_tongue:

Γάιδαρο του χαριζαν κι αυτος τον κοιταζε στα δοντια…

Ε Ε ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΝΤΑΡΚΟΦ ΓΑΙΔΑΡΟ.

Aν ειναι να γινει φασαρια να φωναξουμε παρεες και να παρουμε τα παπακια μας.

Και ραντεβου στη Λαυριου!

Ειμαι ετοιμος

:lol: :lol: :lol3:

ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ