ραδιοαρβυλα
ξέρεις από πολλή μπάλα φίλε. Αλλά 3 θα βαζα χόλσγουωρθ.
may
slash
iommi
ο may εχει παιξει και με τους δυο με φοβερο ηχητικο αποτελεσμα
Jοhnny Winter
Mike Bloomfield
Alvin Lee
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!!
Αλλά και το Satriani-Vai-Malmsteen ήταν κορυφαίο.
:-s
Noμίζω πως συζητάμε μόνο για line ups που μπορούν πράγματι να εμφανιστούν σήμερα…:roll:
Πριν έγραφαν για Gallagher και σκέφτομαι ότι βάζουμε ότι θέλουμε.Τέσπα.Βάλε Walter Trout:wink:
Jeff Loomis
Tom Morello
Dimebag Darrel
Ζakk wylde
Rory gallagher
Jimmy Page
αυτά για ψιλό ροκ-μπλουζ φάση
Gus g
Dimebag
Petrucci
για πιο σκληρή φάση
Petrucci
__Εχει γίνει.
__Στο Youtube θα βρεις πολύ πράμα και συμμετέχει και ο Portnoy. 8)
Y.Γ. !!! ρε παιδιά, ας μην αναφέρουμε άτομα που έχουν πεθάνει…! Λέμε το τι θα θέλαμε να δούμε, όχι το τι θα θέλαμε να βλέπαμε.
ναι ρε, ξέρω ότι έχει συμμετάσχει με Vai,Satriani.Και είχε παίξει και το Glascow kiss:D
Fusion
John McLaughlin/Allan Holdsworth/Scott Henderson
Blues
Warren Haynes/Derek Trucks/Joe Bonamassa
Acoustic
John McLaughlin/Al Dimeola/Paco De Lucia
Flamenco
Paco De Lucia/Vicente Amigo/Tomatito
Jazz(Gupsy)
Bireli Lagrene/Stochelo Rosenberg/Joscho Stephan
Rock
Jeff Beck/Jimmy Page/Alvin Lee
ΤΕχνικο απολαντζιδικο
Guthrie Govan/Shawn Baxter/David Kilminster
Shred
MAB/Paul Gilbert/Steve Vai
Psycho
Robert Fripp/Jan Akkerman/Matthiwas Enklund
Dead
Jimi Hendrix/Django Reinhardt/Shawn Lane/SRV
Aν ο Henderson αποφασίσει να ξαναπαίξει fusion γιατί τα τελευταία χρόνια παίζει αυτό το κράμα fusion με blues rock που έxει παίξει και στις εμφανίσεις του εδώ. Θα προτιμούσα την τριάδα να συμπλήρωνε ένας από τους Scofield, Gambale ή Herring. Τι λες; 8)
Aυτό είναι εύκολο να γίνει!
Εδώ οι δύο πρώτοι είχαν στη σκηνή δίπλα τους Johnny Winter, Buddy Guy, Clapton και Gibbons τις τελευταίες 3 εβδομάδες, στον Bonamassa θα κολλήσουμε;
Eδώ διαφωνώ με τον πρώτο και θα ήθελα Steve Morse στη θέση του. OK, δεν τον λες ακριβώς shredder -αν και είναι γρήγορος και πολύ καθαρός- αλλά από άποψη ποιότητας και μόνο θα τον προτιμούσα. Τεσπα, αν θες πιό “καθαρόαιμο” shredder βάλε Macalpine. Και πάλι τον προτιμώ από ΜΑΒ! 8)
__Τον ΜΑΒ δεν τον ξέρω… Αλλά ο ΜακΑλπαϊν είναι “απαπαπα”, τραβάει τις σρεντεριές του αλλά έχει και πολύ ουσία… Ειδικά η δουλειά με τους fusionists “CAB” (Chambers Alpine Brunnel) είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. 8)
__Jimmy, τέλεια τα line-up σου! 8)
πάρε μία γεύση από ΜΑΒ=Michael angelo batio=ultimate guitar god:p
James Hetfield,Kerry King,Dimebag Darell.
__Αααα! Αυτός είναι… Ναι, ναι τον ξέρω και δεν τον πολυγουστάρω…! Οκ, απίστευτη τεχνική παιχτούρα, αλλά… από τα λίγα που είχ δει, δε μου είχε πει κάτι (πέραν της φοβερής τεχνικής).
__Προτιμώ τον Romeo από τους Symphony X σε κάτι τέτοιο στιλ ή τον Mc Alpine για εκείνη την τριάδα…
__Τhanx για τις πληροφορίες /βίντεο!
Σιγουρα τον Morse δεν θα τον ελεγα shred.Ton McAlpine τον σκεφτηκα ειναι η αληθεια,αλλα ρε γμτ οσο αθλια και αν ειναι τα κομματια του MAB οταν ακουω τη λεξη shred ειναι ο πρωτος που μου ρχεται στο μυαλο.Ο ορισμος του shred :lol:
ΥΓ.Ελεος.Επειδη με ειχε ριξει απο το νετ πριν κανω το ποστ το κανα copy paste και κατι εγινε και εχει τις απαντησεις μου μεσα στο qute lol
thanks mate !!
:lol: Δεν πειράζει, τις διάβασα τις απαντήσεις σου.
ΟΚ, άκου τον Herring και περιμένω σχόλια. 8)
Αν θέλεις έναν τρίτο που να μην είναι legend για τέλειο παικτικά blues jam δίπλα σε Haynes-Trucks, για μένα η πρώτη επιλογή θα ήταν ο Robben Ford. Ναι, έχει πολλή jazz στο παίξιμο του αλλά και τι έγινε;
Καλά, αν το shred ορίζεται ως είδος από τον MAB και κάτι ανάλογους, δεν με πολυαφορά όσο και αν γουστάρω τεχνική… :lol: