Βασικά, [I][U]κοντά είσαι.[/U][/I] Απλά φύγε από John Milton.
Δεύτερο χιντ: αυτός ο δίσκος είχε αρχικά διαφορετικό τίτλο, πιο αντιπροσωπευτικό του θέματος.
Βασικά, [I][U]κοντά είσαι.[/U][/I] Απλά φύγε από John Milton.
Δεύτερο χιντ: αυτός ο δίσκος είχε αρχικά διαφορετικό τίτλο, πιο αντιπροσωπευτικό του θέματος.
Επιφυλλάσομαι ότι θα πώ μαλακία αλλα Symphony X - The Divine Wings Of Tragedy
Νιετ…
έντιτ
Λολ, όταν λέω “κοντά είσαι” δεν εννοώ από το ίδιο γκρουπ!
Κοντά στο [I]symhony x-paradise lost[/I], αλλά μακριά από [I]John Milton[/I] και [I]symhony x.[/I]
Μένει το paradise lost (σε άλλη μορφή, εκτός ποιήματος)
Η εικόνα σε συνδυασμό με το “[I]now satan makes your rules[/I]” signature, με παραπέμπει στο Shades Of God. (συνειρμός και αυτός :/)
Από την άλλη, η ευρύτερη θεματολογία της εικόνας θα μπορούσε να βγάζει κάτι θρηνητικό, δηλαδή In Requiem.
Πουθενά δε μου κολλάει όμως το ινφο με τον αρχικά διαφορετικό τίτλο, οπότε κατά πάσα πιθανότητα λέω ακυρίλες, αλλά έχει πλάκα να φτιάχνεις σενάρια και δεν ήθελα να σπαμάρω στο βαριέμαι θρεντ
Θα δώσω 3 γιατί βαριέμαι, υπάρχουν άπειρα[B]
I Luciferi [/B]από Γκλεν
[B]Lucifer Rising[/B] των Candlemass, μάλλον αυτό είναι γιατί ο γράκχος είναι ντουμάς και κλασικούρας.
[B]Satanas Tedeum
[/B]
Edit: When Satan Lives, live album των Deicide
The sound of Lucifer storming heaven - Necromantia
Angelcorpse - Of Lucifer and lightning
Fuck you lucifer από Mas kourase o Gracchus??
Παιδιά, ακούστε λίγο: [U][I]μη σκέπτεστε με βάση λέξεις.[/I][/U]
Όταν λέω κοντά στο Paradise Lost που είπε ο Μάνος, αλλά όχι Symphony X, ούτε σε άμεση σχέση με το ποίημα, δεν εννοώ ότι πρέπει να έχει σχέση με τις λέξεις Paradise Lost, άρα με το συγκρότημα! In fact, καμία σχέση με τους Άγγλους!
Σκεφτείτε με βάση το νόημα, το θέμα, την ιδέα. Το οποίο δε διαπραγματεύτηκε μόνο o John Milton και μετά απ’ αυτόν οι Symphony X!
Α γειά σου! Σωστή!
…αλλά λάθος, όπως φαίνεται απ’ αυτά που γράφω από πάνω. =Ρ
Χιχι, ρε τόσο πολύ σας δυσκολεύω; Και νόμιζα ότι δεν ήταν και το πιο δύσκολο του κόσμου.
Άντε, ένα ακόμα χιντ (τελευταίο όμως!): [I][U]μιλάμε για έναν ογκόλιθο του avant garde metal των 90’ς αλλά και γενικότερα.[/U][/I]
Α, αν δεν το βρείτε και τώρα απλά θα το πάρει το ποτάμι (και θα σας κοροϊδεύω όλους για κάνα χρόνο =Ρ).
έντιτ
Λολ, 0/5, Ρεδ! Λος πούλος κι εσύ! =Ρ
Tι 0/5 ρε τραγί που έβαλες το πιο κορεσμένο θέμα έβερ στο μέταλ?
Αι στον κόρακα La masquerade Infernale
Μήπως είναι το La Masquerade… των Arcturus??:-k
εντιτ…να πάρει με πρόλαβε ο ρεντραμ:(
Κι όμως, ΓΙΔΙ, το θέμα που έβαλα έχει μόνο επιφανειακή σχέση μ’ αυτό που είναι - όντως - το πιο κορεσμένο θέμα στο μέταλ!
Για την ακρίβεια, εγώ ξέρω μόνο δύο συγκροτήματα που το έχουν προσεγγίσει. Το ένα το είπε ο Μάνος. Το άλλο; Άντε, για προσπαθήστε λίγο περισσότερο!
έντιτ
Λολ. Επιτέλους!
Άντε Ρεδ, βάλε τα δυνατά σου.
Προς το παρόν θα βάλω τα δυνατά μου στην avant-garde αφιέρωσή μου στην αρχοντιά σου!
Και παραχωρώ τη θέση μου στο dmembra γιατί φεύγω.
Xαχαχα μολις θα ελεγα το Arcturus
@Red
Fuck off, bitch!
Δε φταίω εγώ αν εσείς είστε γκαζμάδες!
Merci beaucoup… λοιπόν…ένα ευκολάκι…
Lamb of God - As the Palaces Burn
Το χουμε πει χίλιες φορές, προσέχτε λίγο και τί λέει μια εικόνα στις πληροφορίες της. Αν προδίδει τον τίτλο, ανεβάστε την μέσω imageshack.
να πάρει…δεν το σκέφτηκα αυτό #-o
ξαναβάλε:p [SPOILER]ωχ[/SPOILER]
Εσύ το θέλησες!
Το ξέρω ότι είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άκυρο αλλά το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το Dreadful hours των my dying bride:lol::lol::lol:[SPOILER]ίσως λόγω της κλαψομουνιάς στη μούρη του ντόσον:p[/SPOILER]
ayreon-the human equation?
dog fashion disco-adultery?
Τσούκου, τσούκου και τσούκου.
Εν τω μεταξύ dmembra είσαι σε καλό δρόμο στο περί κλαψομουνιάς. =Ρ Χιντ: παίζει και λίγο απομυθοποίηση, γιατί το περιεχόμενο του εν λόγω δίσκου είναι κατά τ’ άλλα αρκετά δραματικό και συνολικά πρόκειται για λατρεμένο album.
?
δρεαμινγκ νηον μπλακ?
παραλλελς?