Game: Find The Album - Συνειρμικά

Δεν είπε δύο λέξεις, αλλά τέλος πάντων, ένα γαμωπαιχνίδι είναι. Κι εσύ ρε Γράκχε, βάλε κάτι οπαδικό καλύτερα. Να ξέρουμε που πάμε.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

Λοιπόν, όταν κι ο Angmar απομακρύνεται απ’ το γενικό νόημα της εικόνας, έχουμε πρόβλημα. Γιατί σας δυσκολεύει τόσο να σκεφτείτε ΤΙ απεικονίζει και να κάνετε συνειρμούς με βάση αυτό; Μήπως δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο, το τι απεικονίζει; Μήπως θέλετε μια εικόνα ακόμα πιο ξεκάθαρη ως προς αυτό; Κάτι σαν αυτήν εδώ ας πούμε;

Να δεις που τώρα θ’ αρχίσουν να λένε τίτλους που να χουνε μέσα παράγωγα του “communism” :!:

Να ειμαι ειλικρινης τα χιντς αντι να με βοηθησουν με εχουν μπερδεψει περισσοτερο. Δε μπορω με τιποτα να σκεφτω κατι απ ολα αυτα που να κολλα σε μια μονο λεξη.

Ωραία. Χιντς:

1. Ο τίτλος είναι δύο στοιχεία (το ένα εκ των οποίων λέξη) τα οποία αντιπροσωπεύουν τις αντίστοιχες έννοιες που δείχνει η εικόνα.

2. Κανένα απ’ αυτά τα δύο στοιχεία δεν καλύπτουν, να το πω έτσι, τις αντίστοιχες έννοιες, 100%. Το πρώτο είναι ευφημισμός για τη μία έννοια, κάτι που έχει καθιερωθεί ιστορικά και κυρίως μέσα από την τέχνη, αλλά χωρίς να κυριαρχεί, και το δεύτερο ένα χαρακτηριστικό της άλλης έννοιας, πλην όμως που αποτελεί αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη για την πλήρη έκφρασή της.

3. Ο δίσκος είναι κλασσικός στο είδος του, και επίσης πρωτοποριακός/ριζοσπαστικός σ’ αυτό.
    Και εννοείται ότι το 99% όσων το έχουν ακούσει το προσκυνάνε.

666 international λοιπόν.

DevilDriver - DevilDriver.

Uriah Heep - Demons And Wizards. 3 λέξεις είπα.

Βάλε ρε razoreata

Παίζει να 'ταν και η πιο ευφυής αναφορά στο δίσκο που έχει γίνει έβα. Συνεχίζοντας με αμείωτο κέφι:

Να δω ποιός καμένος.

Για μισό λεπτάκι, σε όλους έλεγες ότι πλησιάζουν. Σε εμένα που πέτυχα το πρώτο στοιχείο: “666”, δεν είπες τίποτα. Well done.

Άμα σου έλεγα ότι είχες πλησιάσει η απάντηση θα είχε δοθεί το αμέσως επόμενο λεπτό. Where’s the fun in that :stuck_out_tongue:

Εντάξει, λογικό κι αυτό που λες. Δεν αντιλέγω. :Ρ

Εχω απλα χεστει στα γελια με Σαηλεντ Γουιντερ και Νάντια

Ελάτε κορίτσια, αυτό του Ρέηζορ μάλλον θα είναι Καίτη Γαρμπή το Ατόφιο Χρυσάφι, κάντε μια προσπάθεια

edit : αν είναι το Times of Grace θα φαρμακωθώ ε

Δεν είναι αλήθεια αυτό, μην μπερδεύεις τον κόσμο :!:

Εσύ 'ραίε στο προηγούμενο κουίζ έκανες κοκοκό, οπότε μη μιλάς καθόλου :!:

Σόρι Νέιμλες άλλα η υπόσχεση είναι υπόσχεση :Ρ
Βάζεις.

Ψιτ! φαρμακωμενε!! Βαζεις, ειπε, και δεν εννοουσε εμενα :frowning:

:slight_smile: :stuck_out_tongue:

Γιατί δεν βάζεις εσύ που το θέλεις κιόλας;

και να μου κραταει μετα μουτρα ο νεημλες; δε θασαι καλα! :stuck_out_tongue:

ζα σας. Έχω την εντύπωση ότι η μουτσούνα του εικονοζόμενου κυρίου ανήκει στο Τζιπάκο…